Срђан(Православац) Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ja mislim da je tebi vreme da batalis artemijevo smece. Ти си прешишао и Мирољуба и Лутера заједно. Шта ли те спопада тај Артемије о њему готово и не знам.Ал разумем те у недостатку аргумената мораш нешто да избациш. Јер су ти углавном сви аргументи у фазону смути,смути па просипи. Нема код мене смећа само духовници,позајмићу ти ако хоћеш биће ти на корист.Мада имаш све то по инернету пошто га више волиш,ја лично волим више из руку да читам. Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ти си прешишао и Мирољуба и Лутера заједно. Шта ли те спопада тај Артемије о њему готово и не знам.Ал разумем те у недостатку аргумената мораш нешто да избациш. Јер су ти углавном сви аргументи у фазону смути,смути па просипи. Нема код мене смећа само духовници,позајмићу ти ако хоћеш биће ти на корист.Мада имаш све то по инернету пошто га више волиш,ја лично волим више из руку да читам. Ja mislim da ti meni budes duhovnik, takva duhovna velicina, bila bi mi samo cast, sta mislis o tome? Da mi budes zvezda vodilja u veri? Нећу ништа, само овакво писање боде очи ономе који чита. Додуше, ја то и не морам да читам, али дао сам ти добронамеран савет. То је моја Хришћанска обавеза. Пошто смета, нећу више, обећавам. Bode oci najvise onom ko gotivi Srkija i njegovo gliediste, pa bi malo da uleti da brani drugara. Lepa je to stvar, istomisljenistvo i drugarstvo, ali nemj da preterujemo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Ja mislim da ti meni budes duhovnik, takva duhovna velicina, bila bi mi samo cast, sta mislis o tome? Da mi budes zvezda vodilja u veri? О хвала ти на томе "духовна величина" заиста сам поласкан,ипак не припада ми то место. Човек човеку не може бити водиља у вери,ко треба да ти буде Пут мислим да већ знаш и сам. Али не бих имао проблема да очи у очи разменимо пар речи. Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*Blue* Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Nisam rekao da ne poznajem - vec da ne razumem. Lazovchino... Nasli se artemijevci da me uce teologije.... vala vas slushajuci pravoslavac tesko ko moze da postane bilo, pod uslovom da ima mozak koji funkcionise. Artemijevci? ko je spominjao njega u svoj ovoj prici? Kyrie Eleison Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Artemijevci? ko je spominjao njega u svoj ovoj prici? Kazi ti meni sestro, ko sem artemijevaca proziva teoloska misljenja pravoslavnih vladika, naziva ih "neverodostojnim" i prica kako se u SPC i GPC uvukla neka "nepravoslavna, jereticka teoloska misao/struja" О хвала ти на томе "духовна величина" заиста сам поласкан,ипак не припада ми то место. Човек човеку не може бити водиља у вери,ко треба да ти буде Пут мислим да већ знаш и сам. Kako ti sad ne pripada , ne moze covek da mi bude zvezda vodilja, pa dajes mi ovde savete odakle da krenem, sta su mi greske, kako treba da intepretiram i gledam stvari.. sad od jednom ne mozes da mi budes vodilja i kako ti ne pripada to mesto? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Сад ћеш и Давида да се држиш,духовни отац треба да се угледа на Христа,ја сам направио грешку што сам прокоментарисао о њему.Није свет,како Јанко рече за Зизјуласа,па је подложан критикама.Елем мени ретко излети таква врста критике,деси ми се,бар нисам ударао по светитељима,већ су ми Свети Оци темељ науке о вери а не којекакви Дарвини и остали небогонадахнути. Што се светске религије тиче 70% људи нису благонаклони ка томе. Друго шта је то екуменизам па да се не прозива како кажеш,мада не знам како се то прозива. Skala357 је реаговао/ла на ово 1 Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 ...Није свет,како Јанко рече за Зизјуласа,па је подложан критикама.... Да не буде забуне - и Свети Оци су подложни критици. Само, обично они прво бивају изложени критици ЗА ВРЕМЕ ЖИВОТА И НЕПОСРЕДНО ПО УСНУЋУ, па је тај посао завршен пре саме канонизације и узима се само онај део њиховог стваралаштва који је у складу са догматима, Писмом, Предањем - како Црква препозна. Мада, понекад могу подлећи критичком мишљењу и доста касније (нпр због нових научних сазнања). Тако да је самим чином канонизације просто КОНСТАТОВАНО од стране Цркве да су ти људи Богом пројављени као свети,(обично чудима по њиховим молитвама, плодовима њихових дела итд) али не и као безгрешни... Volim_Sina_Bozjeg, DYNABLASTER and Срђан(Православац) је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Kazi ti meni sestro, ko sem artemijevaca proziva teoloska misljenja pravoslavnih vladika, naziva ih "neverodostojnim" i prica kako se u SPC i GPC uvukla neka "nepravoslavna, jereticka teoloska misao/struja" Polako brate i ti sam furaš priču kako svetitelji nisu savršeni i zbog toga umeju da greše. Polakooo Nego oš ti doneti to pivo na tvrdjavu, da pijemo i gledamo narkomane u kojima i sebe ponekad vidim. (to mislim za sebe, jer ćeš se ti uvrediti ) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Nisam rekao da ne poznajem - vec da ne razumem. Lazovchino... Банујете или стављате на цензуру људе који, без вређања других, износе своје ставове. А кад овај арогантни члан, из чијих постова кипи безобразлук, дрскост, надобудност, нико од модератора или администратора ни да га опомене. Срамота. Руси долазе, Skala357 and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*Blue* Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Kazi ti meni sestro, ko sem artemijevaca proziva teoloska misljenja pravoslavnih vladika, naziva ih "neverodostojnim" i prica kako se u SPC i GPC uvukla neka "nepravoslavna, jereticka teoloska misao/struja" Kako ti sad ne pripada , ne moze covek da mi bude zvezda vodilja, pa dajes mi ovde savete odakle da krenem, sta su mi greske, kako treba da intepretiram i gledam stvari.. sad od jednom ne mozes da mi budes vodilja i kako ti ne pripada to mesto? Ti to shvatas kao prozivanje, to je samo iznosenje cinjenica o nasoj veri, prenosenje Svetootackih predanja a ne bilo cije mudrovanje. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Kyrie Eleison Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука