Jump to content

Вучић, Фекетић и цензура

Оцени ову тему

Avocado

Препоручена порука

Pa dobro, ali ti si jedan od retkih u Srbalja koji ne boluje od cuvene srpske boljke "zaborava".

Nazalost to je nesto sto je vec postalo urodjeno u nas narod,pored cinjenice da naprednjaci sa sobom vuku vojsku onih sa partijskim knjizicama ima i naroda koji nisu clanovi,a koji ce da im daju glas.

Strasno u kakvom drustvu zivimo sad jos 4 godine istog ili jos goreg zivota,dokle ce narod da izlazi da glasa za takve ljude,ja nepodrzavam nikog niti sam ovo postavio da bi nekom naneo stetu jednostavno mozda neko prodje ovuda i vidi ovo pa mu se vrati pamcenje.

Подели на овим сајтовима

Nazalost to je nesto sto je vec postalo urodjeno u nas narod,pored cinjenice da naprednjaci sa sobom vuku vojsku onih sa partijskim knjizicama ima i naroda koji nisu clanovi,a koji ce da im daju glas.

Strasno u kakvom drustvu zivimo sad jos 4 godine istog ili jos goreg zivota,dokle ce narod da izlazi da glasa za takve ljude,ja nepodrzavam nikog niti sam ovo postavio da bi nekom naneo stetu jednostavno mozda neko prodje ovuda i vidi ovo pa mu se vrati pamcenje.

Ja se uvek setim Djindjica i obecanja o ulasku u EU u roku od  2 godine , samo ako isporucimo Milosevica ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Evo ga decko uz kaficu opusteno velica svoga vodju.

http://prvasrbija.com/upoznajte-vucicevo-roblje-internet-komentatore-sns-foto-galerija/sns-bot/

sns-bot.jpg

Kad pogledam ovaj decko mozda ima 25 godina,nista nemisli sigurno mu tatko i stan i sve obezbedio,a vecina nas omladine nebi mogla ni kiriju da placa ni kad bi imali posao,a on decko ima lagodan zivot uziva uvek ima para izlasci,mangupiranje itd.

Ovaj svet stvarno nije fer,dok toliko mlade i vredne omladine nema posao ili rade za neku crkavicu ovakvi uzivaju,cisto sumnjam da on zna da kuca na slepo s obzirom da je usao glavom u monitor,takvi ljudi netrebaju ni za pisacu masinu da se stavljaju a ne za tastaturu.

Подели на овим сајтовима

hehehe, izvinjavam se sto spamujem temu, ali sada kada sam je video ja citam - Vucic, Feketic i FRIZURA...  :)))  0703_read  :D  rekoh, cek, cek, ovde nesto nije kako treba :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ma Vučić se predstavio kao radan vredan i marljiv čovek, a srbi kao srbi vole da neko drugi radi za njih.

Čist marketin (skup) ali sa doživotnom garancijom osvajanja vlasti i isplačivanja marketinške službe u procentima. (dok god traje vlast.)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Jel ima neko ovaj štampani blic?

teksta ništa ali komentatori su se bukvalno polarizovali:

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/446703/Najnovije-istrazivanje-Vucic-blizu-apsolutne-vecine/komentari

Подели на овим сајтовима

Jel ima neko ovaj štampani blic?

teksta ništa ali komentatori su se bukvalno polarizovali:

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/446703/Najnovije-istrazivanje-Vucic-blizu-apsolutne-vecine/komentari

Zjuuu citam ove komentare na blicu strasno koliko su komentara ispisali napredni botovi,danas bas prolazim Beogradom na svakom cosku stand neke partije mada nigde nisam zatekao potpisivace samo na baniji stand sns-a okupila se raja da glasa za jos 4 godine napacenog zivota.

Vecinom su bili ljudi nizeg staleza koji ocigledno spadaju u armiju od milion naprednih vojnika,a koji misle da ce imati neke koristi od clanstva u partiji.

Istina je da samo uzi krug ili ti onih 10.000 zaista imaju koristi i dobiju posao preko stranke,ovo ostalo sve prodane duse,sramota sto imamo tako biracko telo i ocigledo da cemo nastaviti po starom vec 20 godina glasanja za obecanja i lazi politicara,sve dokle ovi koji danas izlaze na izbore neodu pod zemlju.

Mladi su danas dosta pametniji od matoraca,sto se moze videti po internetu jer shvataju o cemu se radi i smeju se politicarima i njihovim lazima,mada to je opet vrlo mali broj i dosta njih cak ni jos uvek nema pravo glasa,ali to je jos daleko ispred nas.

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

Нисам знао где ово да поставим па нађох ову тему.

Изгледа да ботови пролазе кроз читав тренажни процес и да њихови надређени имају развијене системе рангирања.

http://www.teleprompter.rs/objavljujemo-sve-tajne-sns-botova-fotografije-uputstva-programe-telefone.html

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...