Зосима Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Glumica Ivana Žigon, prvakinja Narodnog pozorišta u Beogradu, u petak počinje veliku turneju po Rusiji. Prvo gostovanje u Kursku POSLE izuzetnog koncerta u Beogradu, kojim je napunila Sava centar, glumica Ivana Žigon, prvakinja Narodnog pozorišta u Beogradu, u petakpočinje svoju veliku turneju po Rusiji. Prvo gostovanje, sa najpoznatijim ruskim zvezdama, biće u Kursku, u okviru tradicionalnog festivala “Zlatni vitez”. Slede Moskva i Peterburg, potom i ostali gradovi Rusije, u kojima će Ivana nastupiti sa “Sibirskim vitezovima”. - Biće to svojevrstan spoj slavijanske duše, srpske i ruske. Naše pesme, naših osećaja, stihova - kaže Ivana Žigon za “Novosti”. - Priznajem da me je priprema koncerta u Beogradu prilično iscrpla ali me nije umorila. Dala mi je novu snagu i nova krila publika koja se u Beogradu okupila u našem prestoničkom kongresnom centru, kao što mi snagu i podršku daje i moja porodica. I pred publikom u Rusiji nastupiću “gromče”, jer mi i ovi nastupi, kao i prethodni, čine posebnu čast. Ко ли је "громче" ? Да није Чак... 0205_whistling "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Na putešestviju Александрида је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 moze biti da je "gromce" ustvari ruski izraz za "glasnije", uklapa se u smisao recenice Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Отварам ову тему посвећену хероини савременог доба глумици Ивани Жигон која је све своје снаге усмерила да помогне Српском народу. Istochnik, Vesna Milovic, Дуња and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 To je cerka onog glumca Steve Zigona? Od kud to da je ona posvecena srpskom narodu? Nikada nisam cula za nju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Па није узалуд добила ово признање Јустина . Помаже деци на косову , истакнут је члан Српско-Руског пријатељства . Има много тога да се пише о њој . kordun, ST.IVANA, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Свака част за њено залагање, али када се она спомене увек се сетим вицева о њој. Шта знам... Мислим да би требало да се дискутује о њеном раду, а не о њој. Овакве теме се увек претворе у расправе о нечијој личности, па би зато било паметније да се промени назив теме. Ето, и вицеви о њој би могли да биду део ове теме, када би се шитоко схватио наслов. Драшко је реаговао/ла на ово 1 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 "Пркосна песма" Vesna Milovic, Данче*, kordun and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Свака част за њено залагање, али када се она спомене увек се сетим вицева о њој. Шта знам... Мислим да би требало да се дискутује о њеном раду, а не о њој. Овакве теме се увек претворе у расправе о нечијој личности, па би зато било паметније да се промени назив теме. Ето, и вицеви о њој би могли да биду део ове теме, када би се шитоко схватио наслов. Мислиш да и онда не би било оних који се труде да све омаловаже? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Свака част за њено залагање, али када се она спомене увек се сетим вицева о њој. Шта знам... Мислим да би требало да се дискутује о њеном раду, а не о њој. Овакве теме се увек претворе у расправе о нечијој личности, па би зато било паметније да се промени назив теме. Ето, и вицеви о њој би могли да биду део ове теме, када би се шитоко схватио наслов. Da, i mene bi zanimao njen rad kao glumice. Deci na Kosovu pomaze mnogo ljudi iz Srbije, i ne samo deci. bora је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Da, i mene bi zanimao njen rad kao glumice. Deci na Kosovu pomaze mnogo ljudi iz Srbije, i ne samo deci. Чини ми се да није мислио на рад као глумице, него на њен рад залагања за Србију. А тај њен рад се не своди само на помагање деци на КиМ (мада јесте најистакнутије), него је и много шири и дубљи. Веруј да ми је чудно што до сада ниси о томе ништа видела или чула? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Чини ми се да није мислио на рад као глумице, него на њен рад залагања за Србију. А тај њен рад се не своди само на помагање деци на КиМ (мада јесте најистакнутије), него је и много шири и дубљи. Веруј да ми је чудно што до сада ниси о томе ништа видела или чула? A jel negde nesto glumila? Mislim, ako nije glumica, ko je onda ona? Cerka Zigona? bora је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 A jel negde nesto glumila? Mislim, ako nije glumica, ko je onda ona? Cerka Zigona? Ево чуј мало о њој, од ње саме. Најаче ми је када Борка Павићевић на крају каже некоме да је експлоатисан и злоупотребљен. Дуња, Драшко, nana and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 A jel negde nesto glumila? Mislim, ako nije glumica, ko je onda ona? Cerka Zigona? Jeste cerka glumca Steve Zigona i glumice Jelene Zigon. Glimi ja mislim u Narodnom pozoristu.(ako se ne varam) Mislim da je glumila i u nekoliko filmova. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 To je cerka onog glumca Steve Zigona? Od kud to da je ona posvecena srpskom narodu? Nikada nisam cula za nju. Mislim, ako nije glumila, ko je onda ona?Ćerka Žigona? Не брзај толико .Интернет ти је доступан, па надокнади пропуштено Предпостављам Јустина да је,тамо где ти сада живиш, заиста скоро па и немогуће чути о Ивани и њеном ванглумачком ангажовању које је овде тема теме. Никола Поповић and Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука