Crveni Baron Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Разумем када велике делове земље удари снежна олуја да помогну хитне локалне службе, интервенцију хеликоптера, оклопних транспортера и других возила у сарадњи са системом одбране... Ова власт је прави ,,циркус,, :1503348ufz3z4yl5d: Nerw Orleans posle tornada .... Cisto da ne bude samo Vucic ... Дуња and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Apsoolutno se slazem da se moraju osloboditi auto put i magistralni , ali kada ce se osloboditi sela oko Backe Topole.Iz apsolutno ni jednog sela ne moze da se izadje ili udje. Od petka smo zatrpani.Ni jednom nije niko pokusao da probija nanose.Kod nas su sad na nekim mestima i preko 5 metara( Ne salim se!!) Nema hleba po radnjama, nema brasna i kvasca, mleka... Prazni rafovi ko za vreme inflacije.Imamo jednog pekara koji pece hleb 24 casa dnevno i ne moze da namiri sve. Ljudi su se tukli ispred pekara za veknu hleba.Ima ljudi koji treba da idu na dijalizu a ne mogu, Ne mozete ni da zamislite kako je ovde! Meni dete ima napade asme i jako se bojim sta ako joj pocne gusenje. Sta cu onda?Nemam nista protiv da bilo koji politicar dodje i oslobodi selo Pa i da mu napravimo statuu u selu samo da nas oslobodi. Dvoje ljudi je juce i danas umrlo u Liparu/ sad da li ima je bas i bilo vreme ili nije lekar dosao to ne znam. A vi se lepo izigravajte sa nama!! Inace ja zivim u Bajsi selu 6 km od Backe Topole. Tih 6 km je apsolutno neprohodno. Pokusala sam da postavim slike ali ne ide. Inace kod nas u selu su u lovackom domu jedna porodica iz Madjarske sa malom bebom.A u Backoj Topoli sto po kucama sto u skolama je bilo smesteno 2000 ljudi. Нама у Подгорици, сад за сад, је вријеме као да је прољеће, а не зима. Него, оне године кад је пао онај, за наше услове, превелики снијег, уведено је ванредно стање у Подгорици. На сјеверу Црне Горе су сметови достизали висину од 4 метра, путеви су скоро сви били непроходни, а они су увели ванредно стање у Пг због 30цм снијега?! На крају је висина снијега била и преко пола метра(ја га од тад не могу очима видјети јер није било дана кад нисам морао да чистим са крова куће, а онда и око куће) Тај снијег је очишћен за пар сати. Додуше, морали су да уведу ванредно стање и у остатку Црне Горе, тако да су се они највише обрадовали том нашем снијегу. Таква је ситуација да мора да се деси нешто у Подгорици да би се остатку Црне Горе на неки начин помогло. Каква мука сналази народ који живи на сјеверу, то могу само да замислим. Очигледно да село нема исти третман као град, и да неки сеоски пут тешко да може да дође на ред да буде очишћен, осим ако неки министрар није из тог краја. Као да тамо не живе људи. Boba је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Nerw Orleans posle tornada .... Cisto da ne bude samo Vucic ... Чисто да се зна да је то после торнада - Футур - будуће време (ћу посетити, ћемо посетити) Врати се са сликом где је под ударима ветра са дететом у наручју, уважићу твој коментар као супермена. (; Дуња, Gordana . and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 I dalje ne pada. Sada još i sunčano. A da li duva vetrina, javiću naknadno. Izveštaj stiže popodne. Inner Truth, Trifke and @Amin је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Чисто да се зна да је то после торнада - Футур - будуће време (ћу посетити, ћемо посетити) Врати се са сликом где је под ударима ветра са дететом у наручју, уважићу твој коментар као супермена. (; Sto jes, jes .... Jel vidis kakvu junacinu mi imamo a ne ko Ameri ovu sinju kukavicu .... Тања1 and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Sto jes, jes .... Jel vidis kakvu junacinu mi imamo a ne ko Ameri ovu sinju kukavicu .... Уважавам ако поставиш "јуначке" фотографије снимљене раније (2011, 2010...) ... или је увек ,,први снег"?! sHa_sarcasticlol Дуња је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 све фотке.... Дуња је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 + Таша је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Ja sam ganuta. w.telegraf.rs/vesti/933862-vucic-iz-smetova-izbavio-albanskog-decaka NOSIO GA NA RUKAMA: Dečak koga je Vučić spasio je Albanac! Dečak koga prvi potpredsednik Vlade nosi kroz duboki sneg na famoznom TV snimku napravljenom na zavejanom putu kod Feketića albanske je nacionalnosti i sa roditeljima je bio zavejan u autobusu firme "Biča trans", koji je iz Austrije išao na Kosovo Printskrin: Tanjug/Saša Dukić Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić u subotu je iz snežne oluje izbavio malog Albanca iz Prizrena! Dečak koga Vučić nosi kroz duboki sneg na famoznom TV snimku napravljenom na zavejanom putu kod Feketića albanske je nacionalnosti i sa roditeljima je bio zavejan u autobusu firme “Biča trans”, koji je iz Austrije išao na Kosovo, piše Informer. Očevidac, jedan od najbližih Vučićevih saradnika, kaže da je on u pomoć ljudima u zavejanim autobisima krenuo samoinicijativno. - Iskočio je iz helihoptera i potrčao u pomoć ljudima! Nikome ništa nije rekao, a dok smo se mi snašli, on je već nosio promrzlog dečaka – prenosi ovaj očevidac. - Sve je bilo jako haotično, nije bilo vremena da se priča…Ipak, najvažnije je da su dete spasli, ubacili u helihopter i odvezli ga na sigurno. Ne znamo ni kako se zove, nikome nije bilo na pameti da ćaska sa detetom koje plače sve vreme. Kasnije smo saznali da je u pitanjualbanska porodica iz Prizrena. Kako su nam rekli, krenuli su kući iz Austrije - kaže jedan od najbližih Vučićevih saradnika. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Ja sam ganuta. w.telegraf.rs/vesti/933862-vucic-iz-smetova-izbavio-albanskog-decaka NOSIO GA NA RUKAMA: Dečak koga je Vučić spasio je Albanac! Dečak koga prvi potpredsednik Vlade nosi kroz duboki sneg na famoznom TV snimku napravljenom na zavejanom putu kod Feketića albanske je nacionalnosti i sa roditeljima je bio zavejan u autobusu firme "Biča trans", koji je iz Austrije išao na Kosovo Printskrin: Tanjug/Saša Dukić Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić u subotu je iz snežne oluje izbavio malog Albanca iz Prizrena! Dečak koga Vučić nosi kroz duboki sneg na famoznom TV snimku napravljenom na zavejanom putu kod Feketića albanske je nacionalnosti i sa roditeljima je bio zavejan u autobusu firme “Biča trans”, koji je iz Austrije išao na Kosovo, piše Informer. Očevidac, jedan od najbližih Vučićevih saradnika, kaže da je on u pomoć ljudima u zavejanim autobisima krenuo samoinicijativno. - Iskočio je iz helihoptera i potrčao u pomoć ljudima! Nikome ništa nije rekao, a dok smo se mi snašli, on je već nosio promrzlog dečaka – prenosi ovaj očevidac. - Sve je bilo jako haotično, nije bilo vremena da se priča…Ipak, najvažnije je da su dete spasli, ubacili u helihopter i odvezli ga na sigurno. Ne znamo ni kako se zove, nikome nije bilo na pameti da ćaska sa detetom koje plače sve vreme. Kasnije smo saznali da je u pitanjualbanska porodica iz Prizrena. Kako su nam rekli, krenuli su kući iz Austrije - kaže jedan od najbližih Vučićevih saradnika. ma bitno je da je dete spaseno JESSY је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Мали је могао сам да пређе 2.5 метра колико га је овај преварант носио. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 ma bitno je da je dete spaseno наравно,,то је једино важно... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 само да вас подсетим да ово није никаква политичка тема....те на ове све несреће не треба гледати са политичке стране....већ хумане, људске...ко год се нашао тамо да ппомогне, велику ствар је учинио.... Mилена КШ and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Nagli porast temperature ovih dana: RHMZ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Хвала Господу што се невреме смирује , али требало би да буде још доста кише и снега да би земља имала довољне количине влаге. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука