Vasa L. Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Nema nista bolje bez ove legendarne ekumenske freske! DankaM је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 pogledaj sam sta drži Видео сам ја шта држи али мене је пре асоцирало на оно из Јеванђеља: "Тешко вама књижевници и фарисеји, лицемери, што затварате царство небеско од људи; јер ви не улазите нити дате да улазе који би хтели." Само сам питао како си дошао до закључка да су то баш кључеви од пакла? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Само сам питао како си дошао до закључка да су то баш кључеви од пакла? tako su mi rekli oni koji su postavili tu sliku Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Nema nista bolje bez ove legendarne ekumenske freske! Jeeesteee, ta je Vasa L. је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Само сам питао како си дошао до закључка да су то баш кључеви од пакла? Jes', kad su već napisali ko je ko, mogli su da stave i "ključevi od pakla" "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Ko je sve od poznatih u Ekumenskom kolu? N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 tako su mi rekli oni koji su postavili tu sliku Не знам. Нисам баш неки тумач за иконе па и ове врсте али мени је логичније оно што сам написао у претходној поруци. Папина одговорност јесте у томе што искривљеним учењем о Христу и његовом Јеванђељу (што ми се чини да симболизује мач којим пробада исто) заводи огроман број људи затварајући им тиме врата спасења. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Нисам баш неки тумач за иконе al izgleda da si doktor za Jevandjele Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Mislim da je mitropoija demantovala da je ono Krivokapić Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Mislim da je mitropoija demantovala da je ono Krivokapić Možda i jeste demantovala ali na fresci me neodoljivo podseća Krivokapić. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Mislim da je mitropoija demantovala da je ono Krivokapić E, ali frizura liči... Jooo', kakva frizura Дејан and Дуња је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 30, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 а ево шта вели Бесна Иродијада....тзв Радпоп Микили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 30, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Mitropolit Mihailo: SPC je ekstremna politička organizacija Printajte Veličina slova 30.01.2014 Najnoviji skandali Srpske pravoslavne crkve (SPC) u Crnoj Gori potvrđuju da ona nije Hristova crkva, već ekstremna politička organizacija dekorisana crkvenim ruhom, saopšteno je iz Crnogorske pravoslavne crkve (CPC). Predsjednik parlamenta i lider Socijaldemokratske partije, Ranko Krivokapić je, kako su objavili mediji, oslikan na freski na jednom od gornjih svodova Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici, na kojoj je prikazan pakao. Mitropolit CPC Mihailo kazao je da je sva misija SPC u Crnoj Gori okrenuta protiv Isusa Hrista, kao i protiv crnogorskog naroda, države i crkve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 E, ali frizura liči... Jooo', kakva frizura У онога је волумен у првом плану, истиче анфас. А код овог Носиоца кравате је танка, на благо асиметрични раздељак, помало швалерска, акценат је на високом челу. Мада, уши - пресликане. МиодрагМ, feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 30, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 hehehehe sad sam gledao na Blic- sajt, te Krivokapić veli da mu baš drago što je zajedno sa Titom u paklu čova se ipak ne ljuti, svestan je gde pripada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука