Александар Милојков Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Начелник генералштаба Војске Србије посетио манастир В. Дечани Командант КФОР-а, италијански генерал Салваторе Фарина данас је посетио манастир Високи Дечани заједно са Начелником генералштаба Војске Србије генералом Љубишом Диковићем и његовим официрима. Високе госте дочекали су Епископ Рашко-призренски и Косовско-метохијски Теодосије и игуман манастира Високи Дечани архимандрит Сава Јањић. Након обиласка цркве и поклоњења моштима Св. Краља Стефана Дечанског високи гости су се задржали око сат времена у разговору са Владиком, о. Савом и дечанским монасима. Владика Теодосије је испред Епархије и братства манастира изразио велику радост што има прилику да укаже гостопримство началнику генералштаба Војске Србије и његовим официрима. Ова посета је уследила на иницијативу команданта КФОР-а који је искористио прилику да генералу Диковићу и његовим сарадницима омогући да заједно посете манастир Дечани након њиховог састанка у главној бази КФОР-а у Приштини. Извор: http://www.eparhija-prizren.com/sr/vesti/komandant-kfor-general-farina-i-nacelnik-generalstaba-vojske-srbije-general-ljubisa-dikovic-po verum est in beer, Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Каква издаја се дешава на КиМ... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Каква издаја се дешава на КиМ... Zar to vec nije zavrseno? "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Zar to vec nije zavrseno? Није док се не потпише признање. Али се ствара атмосфера која ће то признање представити као нешта сасвим нормално. На жалост..поред издајника на власти у томе учествује и војска и Црква.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Није док се не потпише признање. Али се ствара атмосфера која ће то признање представити као нешта сасвим нормално. На жалост..поред издајника на власти у томе учествује и војска и Црква.. To je nepotrebna formalnost! To cak nece ni traziti od nas. Ovaj narod je nepredvidiv i to sto trenutno izgleda kao mrtvo more ne znaci da nece negde eksplodirati kao vulkan! Vojska odavno prakticno i ne postoji. A sto se Crkve tice, tu se ne bojim jer se uvek setim Sv Marka Efeskog! Znas kada je papa pitao da li su svi potpisali uniju i kada su mu rekli svi sem Marka efeskog, Papa je rekao: E onda nista nismo uradili. I nisu. Tako da se ja za te stvari ne brinem. Zivi bili pa videli jos ce se svasta tu desavati! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 поред издајника на власти у томе учествује и војска и Црква Како? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Како? Pa time sto se kriju saopstenja sabora i daju lazne izjave i td. Da podsetimo sta je izvesni episkop govorio na tv kada je doticni premijer bio na saboru. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Pa time sto se kriju saopstenja sabora i daju lazne izjave i td. Da podsetimo sta je izvesni episkop govorio na tv kada je doticni premijer bio na saboru. Па подсети нас и откриј нам та саопштења Сабора и лажне изјаве које помињеш. И какве везе има војска са тиме? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Па подсети нас и откриј нам та саопштења Сабора и лажне изјаве које помињеш. И какве везе има војска са тиме? Vojska nema. U predhodnom sam postu rekao da mi prakticno i nemamo vojsku. A saoptenja episkopa Backog su vise nego problematicna. Seti se samo sta je kazao kada je premijer postio patrijarsiju. A premijer se pred episkopima ponasao kao magarac, vikao na Amfilohija i td. Episkop Backi ga pred kamerama predstavio maltene kao heroja. A da ne govorimo o saopstenju povodom Patrijarhove izjave u Moskvi i td. Iskreno mrzi me dasada po netu trazim sve to. Ali na zalost tako je! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 U predhodnom sam postu rekao da mi prakticno i nemamo vojsku. То је само твоја изјава и твоје мишљење. Не желим да утичем на њега, али сматрам да си у криву... А што се тиче осталог из твоје приче, то ме не интересује... Нисам присуствовао састанцима, те не знам ко је на кога и због чега викао... Свако ће за своја дела одгаварати засигурно. Пре или касније. Уосталом, моје се питање тицало војске и њене улоге у издаји земље... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Vojska nema. U predhodnom sam postu rekao da mi prakticno i nemamo vojsku. A saoptenja episkopa Backog su vise nego problematicna. Seti se samo sta je kazao kada je premijer postio patrijarsiju. A premijer se pred episkopima ponasao kao magarac, vikao na Amfilohija i td. Episkop Backi ga pred kamerama predstavio maltene kao heroja. A da ne govorimo o saopstenju povodom Patrijarhove izjave u Moskvi i td. Iskreno mrzi me dasada po netu trazim sve to. Ali na zalost tako je! Бата Трифке, послушај брата. Кад те мрзи да копаш по нету да би поткрепио своје изјаве-нека те мрзи до краја па не пиши. Што да распирујемо расправе без аргумената, овај форум не би требало да служи за то... Anette and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 То је само твоја изјава и твоје мишљење. Не желим да утичем на њега, али сматрам да си у криву... А што се тиче осталог из твоје приче, то ме не интересује... Нисам присуствовао састанцима, те не знам ко је на кога и због чега викао... Свако ће за своја дела одгаварати засигурно. Пре или касније. Уосталом, моје се питање тицало војске и њене улоге у издаји земље... Pitao si za saopstenja sabora! Usporedi samo saopstenja sabora sa izjavama podparola sabora i bice ti sve jasno! A o vojsci svako ima pravo na svoje misljenje! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Бата Трифке, послушај брата. Кад те мрзи да копаш по нету да би поткрепио своје изјаве-нека те мрзи до краја па не пиши. Што да распирујемо расправе без аргумената, овај форум не би требало да служи за то... Pa ti budi dobar brat pa umesto mene postavi saopstenja sabora i izjave podparola pa ce svima biti sve jasno! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Vojska nema. U predhodnom sam postu rekao da mi prakticno i nemamo vojsku. A saoptenja episkopa Backog su vise nego problematicna. Seti se samo sta je kazao kada je premijer postio patrijarsiju. A premijer se pred episkopima ponasao kao magarac, vikao na Amfilohija i td. Episkop Backi ga pred kamerama predstavio maltene kao heroja. A da ne govorimo o saopstenju povodom Patrijarhove izjave u Moskvi i td. Iskreno mrzi me dasada po netu trazim sve to. Ali na zalost tako je! Хајде Трифке молим те се потруди да нађеш те твоје тврдње на интернету тако ти Бога ! Мислим да си апсолутно у криву ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 A o vojsci svako ima pravo na svoje misljenje Које ти нико као што видиш, не само о војсци, него о било чему (па и о инсајдерским информацијама из Патријаршије) не оспорава. Али би било лепо, када већ јавно пишеш и оглашаваш се да онда кажеш зашто ти мислиш и како процењујеш да војску немамо или како си већ рекао... Уколико сматраш да је довољно само ово што си рекао-немамо и тачка, у реду-поштујем! Жив и здрав био! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука