Jump to content

За кога нећу гласати

Оцени ову тему

61 члановâ је гласало

1. 1. Нећу гласати за:

• СПС ПУПС ЈС
      1
    • ЛДП
      8
    • СНС
      12
    • ДС
      1
    • СРС
      2
    • ДСС
      1
    • ЛСВ
      0
    • УРС
      3
    • Двери
      5
    • Нећу уопште да гласам за било кога од ових
      28

Препоручена порука

ma nek idu da prosetaju (da ne psujem post je) mi nezadrzivo srljamo u propas'.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2014. at 20:23, GeniusAtWork рече

https://www.youtube.com/watch?v=m6gytDH1wW4

12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha:

Ono kad ne znaš da l' da plačeš il da se smeješ...

joooj joooj joooj joooj

Pa ja sam bliza da zaplacem s obzirom da sam vrlo svesna posledica koje cekaju Srbiju ako Vucic dobije dominantnu vecinu. Ima da nam bude kao pod Milosevicem :(

Подели на овим сајтовима

Једине политичке опција коју видим је Радуловић.

Реална економска политика.

Говори о правим сварима.

Не бави се политиком већ проблемима.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 8. 3. 2014. at 6:51, Милосављевић рече

Говори о правим сварима.

Није нам економија једини проблем.

Ми смо у проблему са дипломатијом, са законодавством и правосуђем...ту економија не помаже...

Подели на овим сајтовима

On 8. 3. 2014. at 7:04, Ђуро Станивук рече

Није нам економија једини проблем.

Ми смо у проблему са дипломатијом, са законодавством и правосуђем...ту економија не помаже...

Економија је главни проблем. Конкретно правосуђе и економија су главни.

Ако погледаш друге државе, са напретком економије углавном све остало и напредује.

Са правосуђем углавном имамо "економски" проблем то јест корупцију, буразерску економију ив слично.

Ето то ти је моје мишљење.

Мислим ти си запослен, теби економија није проблем. Нама пар милиона што смо незапослени, јесте.

Приоритети ваљда.

Да ли си слушао Радуловића шта прича?

Подели на овим сајтовима

On 8. 3. 2014. at 7:07, Милосављевић рече

Да ли си слушао Радуловића шта прича?

Jesi li primetio kako je Radulovic uveo neke fraze u svakodnevni politicki zivot. Sad su svi poceli da pricaju o "parazitskom sistemu", "burazerkoj ekonomiji" i konacno "novcu poreskih obaveznik" :) Do sada sam uvek glasala protiv nekoga. Ovaj put cu konacno glasati "za"

Подели на овим сајтовима

On 8. 3. 2014. at 7:41, florenntina рече

Jesi li primetio kako je Radulovic uveo neke fraze u svakodnevni politicki zivot. Sad su svi poceli da pricaju o "parazitskom sistemu", "burazerkoj ekonomiji" i konacno "novcu poreskih obaveznik" :) Do sada sam uvek glasala protiv nekoga. Ovaj put cu konacno glasati "za"

Да, чак му и двераши покупили паразитски систем.

А ми кад смо до јуче причали о кронизму нико није имо појма шта причамо. :3

Ниси једина има нас доста. Мислим да ће да пређе цензус, макар ће људи у Србији да крену да размишљају о привреди на прави начин.

Ево да се подсетимо доминације.

Подели на овим сајтовима

On 8. 3. 2014. at 6:51, Милосављевић рече

Говори о правим сварима.

Зар ти ниси био за Зорана Живковића?

Подели на овим сајтовима

On 8. 3. 2014. at 7:51, Ђорђе Р рече

Зар ти ниси био за Зорана Живковића?

Јесам, али пошто је решио у тал са Ђиласом, одустао сам. Да сам хтео ДС не бих се окретао ка њему.

Подели на овим сајтовима

Цитат
 nije nama ekonomija problem , već okupacija, mi smo okupirani , prvo da se oslobodimo što nećemo za sada, pa tek onda da se priča o ekonomiji, glupo je da robovi razglabaju o ekonomiji

Не знам, ја могу да гласам , могу да причам шта оћу, могу да радим де оћу, да се крећем де оћу.

Ја се не осећам ко роб, нити видим како сам ја то роб.

Ал зато видим да ја и још милион младих немамо послова, немамо шта да једемо итд.

Дакле мој проблем је економија и што немам посао, плату а не што сам роб неке имагинарне окупације.

Једина ме окупира рођена држава превеликим наметима, пословима и остлаим стварима. Економски ме окупира.

Дакле главни ми проблем јесте економија.

А што се тиче окупације.. свако ко је играо стратешку игрицу, могао је да сконта нешто о основним стратегијама. Економија је најбитнија.

Ратове добија економија, бројност, боље оружије, више муниције, ситији војници, квалитетније опремљени, наоружани, истренирани.

Дакле чак и да си у праву и да смо окупирани, једино може да се ослободимо тако што прикупимо ресурсе којима може да стекенемо неку моћ да се ослободимо.

А то је опет - економија.

Подели на овим сајтовима

On 8. 3. 2014. at 8:29, Милосављевић рече

Не знам, ја могу да гласам , могу да причам шта оћу, могу да радим де оћу, да се крећем де оћу.

Ја се не осећам ко роб, нити видим како сам ја то роб.

Ал зато видим да ја и још милион младих немамо послова, немамо шта да једемо итд.

Дакле мој проблем је економија и што немам посао, плату а не што сам роб неке имагинарне окупације.

Једина ме окупира рођена држава превеликим наметима, пословима и остлаим стварима. Економски ме окупира.

Дакле главни ми проблем јесте економија.

А што се тиче окупације.. свако ко је играо стратешку игрицу, могао је да сконта нешто о основним стратегијама. Економија је најбитнија.

Ратове добија економија, бројност, боље оружије, више муниције, ситији војници, квалитетније опремљени, наоружани, истренирани.

Дакле чак и да си у праву и да смо окупирани, једино може да се ослободимо тако што прикупимо ресурсе којима може да стекенемо неку моћ да се ослободимо.

А то је опет - економија.

zar ti misliš da su ovi naši političari toliki debili nesposobni  da od ove naše zemlje i naroda  ne bi mogli da naprave jako razvijenu zemlju ?  tebi ako nije okupacija ucjena za ucjenom, i ko zna šta još iza zavjese , onda si slijep

Подели на овим сајтовима

On 8. 3. 2014. at 8:20, kordun рече

nije nama ekonomija problem , već okupacija, mi smo okupirani , prvo da se oslobodimo što nećemo za sada, pa tek onda da se priča o ekonomiji, glupo je da robovi razglabaju o ekonomiji

Mi smo okupirani od strane politickih parazita i njihovih podobnika  koji su opljackali do gole koze! 

Подели на овим сајтовима

On 8. 3. 2014. at 8:38, kordun рече

zar ti misliš da su ovi naši političari toliki debili nesposobni  da od ove naše zemlje i naroda  ne bi mogli da naprave jako razvijenu zemlju ? 

Не да мислим, него сам сигуран да су сви политичари неспособни дебили да праве развијене земље у економском смислу.

Када год даш политичару економску моћ то се претвори у хаос и економску пропаст, за то ти је доказ комунизам где су политичари имали апсолутну контролу над економијом.

Дакле не треба политичар да прави развијену земљу, политичар треба дап усти приврвреду да функционише и земља ће сама да се развије кроз слободно тржиште.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...