Gagi Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 Ne znam da li da idem ili da ne idem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 7, 2014 Пријави Подели Написано Март 7, 2014 ma nek idu da prosetaju (da ne psujem post je) mi nezadrzivo srljamo u propas'. Gagi је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 On 7. 3. 2014. at 20:23, GeniusAtWork рече https://www.youtube.com/watch?v=m6gytDH1wW4 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: Ono kad ne znaš da l' da plačeš il da se smeješ... joooj joooj Pa ja sam bliza da zaplacem s obzirom da sam vrlo svesna posledica koje cekaju Srbiju ako Vucic dobije dominantnu vecinu. Ima da nam bude kao pod Milosevicem https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 Једине политичке опција коју видим је Радуловић. Реална економска политика. Говори о правим сварима. Не бави се политиком већ проблемима. florenntina and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 On 8. 3. 2014. at 6:51, Милосављевић рече Једине политичке опција коју видим је Радуловић. Реална економска политика. Говори о правим сварима. Не бави се политиком већ проблемима. Није нам економија једини проблем. Ми смо у проблему са дипломатијом, са законодавством и правосуђем...ту економија не помаже... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 On 8. 3. 2014. at 7:04, Ђуро Станивук рече Није нам економија једини проблем. Ми смо у проблему са дипломатијом, са законодавством и правосуђем...ту економија не помаже... Економија је главни проблем. Конкретно правосуђе и економија су главни. Ако погледаш друге државе, са напретком економије углавном све остало и напредује. Са правосуђем углавном имамо "економски" проблем то јест корупцију, буразерску економију ив слично. Ето то ти је моје мишљење. Мислим ти си запослен, теби економија није проблем. Нама пар милиона што смо незапослени, јесте. Приоритети ваљда. Да ли си слушао Радуловића шта прича? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 On 8. 3. 2014. at 7:07, Милосављевић рече Да ли си слушао Радуловића шта прича? Jesi li primetio kako je Radulovic uveo neke fraze u svakodnevni politicki zivot. Sad su svi poceli da pricaju o "parazitskom sistemu", "burazerkoj ekonomiji" i konacno "novcu poreskih obaveznik" Do sada sam uvek glasala protiv nekoga. Ovaj put cu konacno glasati "za" Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 On 8. 3. 2014. at 7:41, florenntina рече Jesi li primetio kako je Radulovic uveo neke fraze u svakodnevni politicki zivot. Sad su svi poceli da pricaju o "parazitskom sistemu", "burazerkoj ekonomiji" i konacno "novcu poreskih obaveznik" Do sada sam uvek glasala protiv nekoga. Ovaj put cu konacno glasati "za" Да, чак му и двераши покупили паразитски систем. А ми кад смо до јуче причали о кронизму нико није имо појма шта причамо. :3 Ниси једина има нас доста. Мислим да ће да пређе цензус, макар ће људи у Србији да крену да размишљају о привреди на прави начин. Ево да се подсетимо доминације. Grizzly Adams and florenntina је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 On 8. 3. 2014. at 6:51, Милосављевић рече Једине политичке опција коју видим је Радуловић. Реална економска политика. Говори о правим сварима. Не бави се политиком већ проблемима. Зар ти ниси био за Зорана Живковића? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 On 8. 3. 2014. at 7:51, Ђорђе Р рече Зар ти ниси био за Зорана Живковића? Јесам, али пошто је решио у тал са Ђиласом, одустао сам. Да сам хтео ДС не бих се окретао ка њему. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 nije nama ekonomija problem , već okupacija, mi smo okupirani , prvo da se oslobodimo što nećemo za sada, pa tek onda da se priča o ekonomiji, glupo je da robovi razglabaju o ekonomiji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 Цитат nije nama ekonomija problem , već okupacija, mi smo okupirani , prvo da se oslobodimo što nećemo za sada, pa tek onda da se priča o ekonomiji, glupo je da robovi razglabaju o ekonomiji Не знам, ја могу да гласам , могу да причам шта оћу, могу да радим де оћу, да се крећем де оћу. Ја се не осећам ко роб, нити видим како сам ја то роб. Ал зато видим да ја и још милион младих немамо послова, немамо шта да једемо итд. Дакле мој проблем је економија и што немам посао, плату а не што сам роб неке имагинарне окупације. Једина ме окупира рођена држава превеликим наметима, пословима и остлаим стварима. Економски ме окупира. Дакле главни ми проблем јесте економија. А што се тиче окупације.. свако ко је играо стратешку игрицу, могао је да сконта нешто о основним стратегијама. Економија је најбитнија. Ратове добија економија, бројност, боље оружије, више муниције, ситији војници, квалитетније опремљени, наоружани, истренирани. Дакле чак и да си у праву и да смо окупирани, једино може да се ослободимо тако што прикупимо ресурсе којима може да стекенемо неку моћ да се ослободимо. А то је опет - економија. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 On 8. 3. 2014. at 8:29, Милосављевић рече Не знам, ја могу да гласам , могу да причам шта оћу, могу да радим де оћу, да се крећем де оћу. Ја се не осећам ко роб, нити видим како сам ја то роб. Ал зато видим да ја и још милион младих немамо послова, немамо шта да једемо итд. Дакле мој проблем је економија и што немам посао, плату а не што сам роб неке имагинарне окупације. Једина ме окупира рођена држава превеликим наметима, пословима и остлаим стварима. Економски ме окупира. Дакле главни ми проблем јесте економија. А што се тиче окупације.. свако ко је играо стратешку игрицу, могао је да сконта нешто о основним стратегијама. Економија је најбитнија. Ратове добија економија, бројност, боље оружије, више муниције, ситији војници, квалитетније опремљени, наоружани, истренирани. Дакле чак и да си у праву и да смо окупирани, једино може да се ослободимо тако што прикупимо ресурсе којима може да стекенемо неку моћ да се ослободимо. А то је опет - економија. zar ti misliš da su ovi naši političari toliki debili nesposobni da od ove naše zemlje i naroda ne bi mogli da naprave jako razvijenu zemlju ? tebi ako nije okupacija ucjena za ucjenom, i ko zna šta još iza zavjese , onda si slijep Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 On 8. 3. 2014. at 8:20, kordun рече nije nama ekonomija problem , već okupacija, mi smo okupirani , prvo da se oslobodimo što nećemo za sada, pa tek onda da se priča o ekonomiji, glupo je da robovi razglabaju o ekonomiji Mi smo okupirani od strane politickih parazita i njihovih podobnika koji su opljackali do gole koze! Јанко, Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 On 8. 3. 2014. at 8:38, kordun рече zar ti misliš da su ovi naši političari toliki debili nesposobni da od ove naše zemlje i naroda ne bi mogli da naprave jako razvijenu zemlju ? Не да мислим, него сам сигуран да су сви политичари неспособни дебили да праве развијене земље у економском смислу. Када год даш политичару економску моћ то се претвори у хаос и економску пропаст, за то ти је доказ комунизам где су политичари имали апсолутну контролу над економијом. Дакле не треба политичар да прави развијену земљу, политичар треба дап усти приврвреду да функционише и земља ће сама да се развије кроз слободно тржиште. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука