Jump to content

За шта би дали и последњи динар...?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Кад имам мало пара као и да немам, онда ми није важно на шта трошим,обично купујем глупости пиво, гориво,кредит,кафа,риболов... једноставно да могу да функционишем. Мада често нема ни за основно......

Подели на овим сајтовима

За интернет :bleh:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

evo recimo ja kupim neki poklon, suvenir, znak pažnje za one koji su mi dragi i koje volim (pošto mi jedino na moru ili nekom putovanju ostaje ,,poslednja'' para - tad kupujem poklone za one koje volim i strašno me nervira ako nema za sve)

drugi izbor je kafa, ali uvek može šetnja mesto kafe, koja nekako baš oslobađa negativnosti,

ili kad prođeš pored nekog uličnog prodavca i baš ti zapadne za oko neka sitnica koja te podseća na nekog svog - otprilike tako nekako

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

... za gorivo kad idem u neki manastir na liturgiju ili na ispovest u udaljene krajeve ( 1-0 za mene)

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ево неколико предлога......него, кроз искуство, тврдим да сви ми дивни, хумани, племенити, богоугодни ( или бар огромна већина, цирка 99,9%) , ни не отварамо теме које почињу са  ПОТРЕБНА ЈЕ ПОМОЋ ... а камо ли да се преваримо и да уплатимо неки динар. Част изузецима .

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1528526_10151887404592918_1465396556_n.jpg

1528526_10151887404592918_1465396556_n.j

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...