Megas Doux Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Kad se očekuje sastavljanje nove srbijanske vlade ? Nadam se uskoro će i izbori u Vojvodini NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Да, требали би ускоро покрајински избори. Мада и ту ће ситуација бити готово пресликана са ових протеклих, можђда једино ДС због Пајтића & цо добије који проценат више. Могућно је и на покрајинским да многе автономашке странке не пређу целзијус. Биће и ту изненађења. Сем наравно СНС-а и маџарске странке. Ма колико да јесам родољуб морам да ви речем овде присутнима другим родољупцима, да у сред јевропе и геополитичких прилика које имамо други избор сем Јевропе није ни постојао. Могли смо се залуђивати неколико година како је постојао али на крају би свакако признали да га нема. Евроазијатска унија о којој се изгледа више говори у Србији него у Русији( јер сам са пар Руса разговарао и гле чуда они о томе знају мање од мене а нису неки пуки паори већ образовани московљани) је још увек једна фикција, ту нема реалних пројеката нити институција а и питање је до краја да ли ће их и бити или ће то просто бити само Русија. Што се тиче опозиције, скоро да су прошли како су заслужи, али скоро, нису баш тако заслужили( барем не сви). А реално јесте проблем што немамо опозицију. Јер на неки начин опозиција је фактор стабилности државе и политике. Међутим код нас опозиција никада није правилно схватала своју улогу, једино што је опозиција увек желела јесте да постане позиција и ништа више. Опозиција и те како конструктивно може да допринесе држави и државној политици. На крају избори су показали да су се људи уморили од политике( излазност) да су се заситили старим људима на политичкој сцени, који су ту већ 20 година, али изгледа су више засићени политиком него што желе нове људе на политичкој сцени, јер да није тако Радуловић и Трећа Србија и Двери би прешли цензус. Међутим људима је доста политике а за то су најзаслужнији политичари. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Да, требали би ускоро покрајински избори. Мада и ту ће ситуација бити готово пресликана са ових протеклих, можђда једино ДС због Пајтића & цо добије који проценат више. Могућно је и на покрајинским да многе автономашке странке не пређу целзијус. Биће и ту изненађења. Сем наравно СНС-а и маџарске странке. Ма колико да јесам родољуб морам да ви речем овде присутнима другим родољупцима, да у сред јевропе и геополитичких прилика које имамо други избор сем Јевропе није ни постојао. Могли смо се залуђивати неколико година како је постојао али на крају би свакако признали да га нема. Евроазијатска унија о којој се изгледа више говори у Србији него у Русији( јер сам са пар Руса разговарао и гле чуда они о томе знају мање од мене а нису неки пуки паори већ образовани московљани) је још увек једна фикција, ту нема реалних пројеката нити институција а и питање је до краја да ли ће их и бити или ће то просто бити само Русија. Што се тиче опозиције, скоро да су прошли како су заслужи, али скоро, нису баш тако заслужили( барем не сви). А реално јесте проблем што немамо опозицију. Јер на неки начин опозиција је фактор стабилности државе и политике. Међутим код нас опозиција никада није правилно схватала своју улогу, једино што је опозиција увек желела јесте да постане позиција и ништа више. Опозиција и те како конструктивно може да допринесе држави и државној политици. На крају избори су показали да су се људи уморили од политике( излазност) да су се заситили старим људима на политичкој сцени, који су ту већ 20 година, али изгледа су више засићени политиком него што желе нове људе на политичкој сцени, јер да није тако Радуловић и Трећа Србија и Двери би прешли цензус. Међутим људима је доста политике а за то су најзаслужнији политичари. evroazijska unija već funkcioniše, ona je za sada na svom malom početku, sjeti se evropske zajednice kako je bila mala i smiješna na početku.... nama srbima nije najveći problem ekonomija, mi u našoj zemlji ne možemo crknuti od gladi i od zime ili vrućine, nama u srbiji je problem što smo mi okupirani, nama u srbiji nameću šta će naša djeca da uče u školama, namtaće nam i koliko ćemo stabala šljiva imati u nasadima jer to su odnosi u evropskoj uniji, fašistički, nama evropska unija nudi isto što i kad neko cigi pruži ruku pa poslje briše tu ruku maramicom jer mu se gadilo rukovanje, na to može samo pristati čovijek koji nema dostojanstva elementarnog..... srbi nisu za evropsku uniju, nama evropska unija nudi članstvo ali prvo da se odreknemo da budemo srbi, moramo prvo da se debelo pošvabimo da bi bili drugovi članovi evropske unije koja neće dugo egzistirati jer joj ni temelji nisu ispravni i pošteni, zato ja mislim da nama ta fašistička unija zaista ne treba, već nas je unistila prije nego smo i dobili poziv za prijemni ispit kod njih... Zbogom Srbijo! DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 srbi nisu za evropsku uniju резултати избора не кажу тако... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 резултати избора не кажу тако... znam, ja to poštujem, ali brate kažem ono što ja mislim...a ovo se odnosilo na to da srbi nisu pogodni za EU, nisam mislio da nisu za ulazak, nisam ispao jasan. narod je nedvosmisleno odabrao, istina je i da mu je punjena glava 20 godina sa time sve u kombinaciji sa uništenom državom, to ne može niko da ospori da nije tako, to svi znamo. Narod je odabrao, kako misli da treba i ja mu želim od srca svu sreću i uspijeh! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 резултати избора не кажу тако... Onih 10 % Srba koji nisu za EU su pravi SRbi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ko kaze da su ljudi glasali za EU? Mozda su glasali svom snagom u reforme ili svom snagom protiv korupcije? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Otprilike na 10 glasaca ide 1 koji je svestan, a taj 1 nije ni glasao jer nema za koga. feeble је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ko kaze da su ljudi glasali za EU? Mozda su glasali svom snagom u reforme ili svom snagom protiv korupcije? Mozda su oni ustvari hteli da glasaju za Tadica ali eto Vucic ih zafrknuo. Dokel vise to? Ne znam cemu vise da se lazemo, narod jedno prica drugo radi, prica se ono sto je politicki podobno a glasa se po interesima. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Наш народ једноставно не зна шта треба да ради. Погубљени у времену и простору... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Onih 10 % Srba koji nisu za EU su pravi SRbi. loša ti logika, možeš ti to i bolje šumadinac, među tih 10 posto nalaze se ljudi koje EU ne može da kupi svojim buđavim kolačićima, no to ne znači da su svi oni pravi srbi ima među njima i mnogo loših, čak ima i onih koji sve glume zbog neke svoje sitne koristi isto kao što ima i pravih srba među ovih 50 % koji nisu izašli na izbore jer im se sve smučilo.... ako uzmeš 10 % od ovih pola stanovnika koji su izasli na izbore, dobiješ 5% i još imaš 50 % onih koji nisu izasli, to je ukupno 55% posto koji se nisu izjasnili za EU, a ti si ih svojom logikom sveo na 10%, svaka čast.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Наш народ једноставно не зна шта треба да ради. Погубљени у времену и простору... Zato i mogu ovoliko glasova da dobijaju marketing politicari i njihova besmislena obecanja.. Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 loša ti logika, možeš ti to i bolje šumadinac, među tih 10 posto nalaze se ljudi koje EU ne može da kupi svojim buđavim kolačićima, no to ne znači da su svi oni pravi srbi ima među njima i mnogo loših, čak ima i onih koji sve glume zbog neke svoje sitne koristi isto kao što ima i pravih srba među ovih 50 % koji nisu izašli na izbore jer im se sve smučilo.... ako uzmeš 10 % od ovih pola stanovnika koji su izasli na izbore, dobiješ 5% i još imaš 50 % onih koji nisu izasli, to je ukupno 55% posto koji se nisu izjasnili za EU, a ti si ih svojom logikom sveo na 10%, svaka čast.... Ti si taj koji radi u inostranstvu(eu), zato pazljivo kada sudis o "eu budjavim kolacicima" ... Kordunac... Mozes ti to bolje. Наш народ једноставно не зна шта треба да ради. Погубљени у времену и простору... Da trazimo spas u EU ili Rusiji, umesto u promeni sistema unutar nase zemlje. Skoro sam skapirao sta si mislio kada si pricao protiv eu u diskisjama sa mnom. Mada ja i dalje drzim da nam clanstvo u EU nije los potez, mada u sustini nije sustinski bitan. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ti si taj koji radi u inostranstvu(eu), zato pazljivo kada sudis o "eu budjavim kolacicima" ... Kordunac... Mozes ti to bolje. naravno da radim i za koji dan otvaram si firmu u EU, ali to nema veze sa srbijom, drugo sam ja kao pojedinac mogu da odem da radim u australiju to nikako ne znači da se zalažem da srbija uđe u ekonomski savez sa australijom, ja ako radim u eu radim za novce, ne idem tamo zato sto mi se sviđa njihova drzava i njihovo drustvo, a jos manje njihov odnos prema nama šumadinac. eno ti rumunije,bugarske, hrvatske ne znaju sta će od progresa u EU... ti ako misliš da će srbija postati holandija ulaskom u Eu onda si u grdnim problemima... a inače trenutno ne radim mnogo sa eu, više živim od amerikanaca ovako preko neta... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 naravno da radim i za koji dan otvaram si firmu u EU, ali to nema veze sa srbijom, drugo sam ja kao pojedinac mogu da odem da radim u australiju to nikako ne znači da se zalažem da srbija uđe u ekonomski savez sa australijom, ja ako radim u eu radim za novce, ne idem tamo zato sto mi se sviđa njihova drzava i njihovo drustvo,r Ti ides tamo da radis, upravo jer je takav sistem obezbedila takva drzava i drustvo. Znaci svidjaju ti se, odgovaraju ti za poslovanje. Sa druge strane, nama koji zelimo da od Srbije napravis takvu drzavu i drustvo - to zabranjujes, kritikujes. Kod nas u sumadiji se to zove - licemerje. a jos manje njihov odnos prema nama šumadinac. eno ti rumunije,bugarske, hrvatske ne znaju sta će od progresa u EU... ti ako misliš da će srbija postati holandija ulaskom u Eu onda si u grdnim problemima Srbija ce sigurno imati silne prednosti ulaskom u eu, ali je kljucna stvar promena naseg unutrasnjeg sistema da makar podseca na uspesnije zemlje eu, Zato i rekoh zvonku u drugom delu posta: "Da trazimo spas u EU ili Rusiji, umesto u promeni sistema unutar nase zemlje. Skoro sam skapirao sta si mislio kada si pricao protiv eu u diskisjama sa mnom." Ukratko ukoliko razvijemo kulturu poslovanja i postovanja medjuljudskih odnosa, podele vlasti kao u EU, mi ce da razvijemo i prozvodne kapacitete i stope privrednog rasta kao u Eu. A clanstvom moze da otvorimo granice, i te stope smestimo na trziste. Tvoj glavni problem je u tome sto ne vidis sta EU cini uspesno, zemlje u EU Bogatim. To bogastvo prepoznajes ali ne sistem iza toga. Kada to budes prepoznao, neces mnogo da se bunis protiv eu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука