Jump to content

Ванредни парламентарни избори 2014. године

Оцени ову тему

Препоручена порука

Вредне ствари у Русији су Православље и уметност.

За све остало Западу нису ни до колена.

Авиони, Калашњиков, Кавијар, Водка, природни ресурси, словенска толеранција ( још увек су жива сва индијанска племена по Русији од Урала до Камчатке), научници, најлуђи криминалци на свету који краду читаве композиције возова...

Не знам баш.

Мислим кад Руси ископирају западни систем да ће бити гори од запада.

Подели на овим сајтовима

Jer su do skora bili na kolenima.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

ma nemoj mi pričati, kako možeš tako nešto reći, kad ni sam u to ne vijeruješ....

rusiaj je jedna od tehnološki najajjčih zemalja na svijetu već dugo vremena, znaš ti to savršeno, rusiaj je između ostalog i ekonomski div, rusi danas zive bolje nego vecina zapadnoevropskog stanovnistva, kako si uspio to sve zaobici, ima li na svijetu ljepšeg i raskošnijeg grada od petrograda, ja nesto nisam cuo za njega

Подели на овим сајтовима

Ма и Европа је обична селендра за САД. А Русија је ко оно забачено планинско село где још није стигла вода и струја...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

А Русија је ко оно забачено планинско село где још није стигла вода и струја...

Misliš na osmu najjaču ekonomiju na planeti?

A u prvih 7 su, gle čuda, tri iz evropske selendre...

Подели на овим сајтовима

Какве сад имају избори везе са Русијом?

Него вако геополитички, Јевропа између Русије и Америке има много да награише...

Неће се одцепљивати од Русије или Америке ни једна земља и припајати Јевропи ал обратно се већ дешава. А Јевропа ће се тек цепати уздуж и попреко . Лепо ја рекох Косово је грдно судилиште за вас свијет а ви се церекате ( кад мозга немате, шта бисте друго) .

Сад по косовском сценарију Руси и Амери има да изделе целу Јевропу тукући се међу се.

Јевропљани да нису били кукавице требали су чувати то Косово ко да је њиово а не наше.

Ал вако пролазе сваке кукавице у историји.

Данас Крим, сутра Венеција, прекосутра Шкотистан, има Јевропа да буде сва од разних Сан Марина состављена и подељена између руског гаса и "америчке" нафте.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...