Manolis Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Srem Banat i Bačka (danas Vojvodina) I ako srpska reč, toliko je ljigava da ti ne mogu opisati moje gađenje na nju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Хмм ко зна шта се крије у Вучићевој глави могућност поновног преумљења и окретања Русима није нереална. Само тада би се побунили прозападњаци они по правилу имају из неког разлога мање стрпљења, и одмах би срљали у нереде видели смо то на примеру Украјине како их је запад марионетски изманипулисао. NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Za vreme drugog svetskog rata kolaboracionisti su se na ovaj isti način sprdali sa narodom koji nije hteo da prizna trojni pakt i kapitulaciju. Posle drugog svetskog rata narod ih je streljao. Ne razumemšta sad to znači nas koji mislimo da se bez emocija i hladne glave mora saradjivati sa zapadom u čijoj interesnoj sferi živimo, treba streljati ?? Ti ne misliš da bi kad si vec sam spomenuo WW2, recimo potpisivanje Trojnog pakta srpskom narodu omogućilo da ima mnogo manje žrtava, pa makar Nemci i ne ispoštovali sve napisano ? NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Uopšte ne uzimaš u obzir izlaznost. Kada bi to uzeo u obzir bilo bi ti jasno o čemu govorim. Zavreme Miloševića izlaznost je dostizala i preko 70%. Uporedi sa ovim danas pa će ti biti jasno. Narod se umorio od izbora i političara. Na sledećim izborima izlaznost će biti 40% ili manje. I opet će pobediti SNS. Druga stvar je ekonomija. Dve decenije ekonomskog rasula su opametile narod da ne veruje političarima. Prvo smo bili ubeđeni da je za ekonomsko rasulo kriv rat i Milošević, tako je bilo prve decenije višestranačja. Potom 10 godina nije bilo Miloševića a rasulo se nastavilo. Sada narod ima znatno manje nego za vreme Miloševića. Srednja klasa ne postoji. Broj siromašnih i nezaposlenih rapidno raste. U takvim okolnostima najrealnije bi bilo da ljudi glasaju za Radulovića i to svi listom. Međutim Radulović je dobio tek 1,5% . Prosto narod ne veruje više u sistem i da će njegov glas nešto promeniti. Kada bi ljudi verovali u to izlaznost bi bila veća i Radulović bi ušao u parlament. Dakle nije stvar samo u desničarskim strankama. Na kraju SNS iako su to reformisani radikali ipak je na neki način desničarska stranka jer više od 50% njenih članova su i dalje ubeđeni nacionalisti, koji na Vučića i Tomu gledaju kao na nekog Miloša Obrenovića koji će lukavom politikom sa zapadom izdejstvovati na kraju Veliku Srbiju, e sad šta će ova dvojica uraditi to je druga priča... To je realnost. dobro a jel ima nade za kakvu revoluciju, mislim ako se 15 godina vijerovalo politicarima, pa se 15 godina ne vjeruje, kad dolazi vrijeme revolucije, jel nakon ovih 15 godina nevjerovanja, kolika će nam srbija do tada ostati? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Хмм ко зна шта се крије у Вучићевој глави могућност поновног преумљења и окретања Русима није нереална. Само тада би се побунили прозападњаци они по правилу имају из неког разлога мање стрпљења, и одмах би срљали у нереде видели смо то на примеру Украјине како их је запад марионетски изманипулисао. Ukrajnu zapad marionetski izmanipulisao a rusi im otimaju teritoriju? :P oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ne razumemšta sad to znači nas koji mislimo da se bez emocija i hladne glave mora saradjivati sa zapadom u čijoj interesnoj sferi živimo, treba streljati ?? Ti ne misliš da bi kad si vec sam spomenuo WW2, recimo potpisivanje Trojnog pakta srpskom narodu omogućilo da ima mnogo manje žrtava, pa makar Nemci i ne ispoštovali sve napisano ? zaboravljas kako su prosli od naroda ti koji su se zalagali za trojni pakt Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Kosovo nam je samo donosilo muke i uvlačilo nas više puta u nacionalne katastrofe, pa čak i naše unutrašnje sukobe. Jasta, pocelo 1389. Da se tad nismo borili, sad bi uzivali. Ali zeznu nas Lazar... Млађони, RYLAH and kordun је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ukrajnu zapad marionetski izmanipulisao a rusi im otimaju teritoriju? :P rusi vraćaju svoju teritoriju, tamo ukrjajinaca i nema nit je ikada bilo, samo se ispravlja komunisticka ludorija, valjda je preča realnost od slova na papiru Руси долазе је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 rusi vraćaju svoju teritoriju, tamo ukrjajinaca i nema nit je ikada bilo, samo se ispravlja komunisticka ludorija, valjda je preča realnost od slova na papiru И Срба на Косову беше неких 20 %... Него, небитно, битно је то да то "манипулисање запада" испаде лоше за украјну, ал одлично за русију да "поштено поврате" "своју" територију... Ко да су радили у договору. Jasta, pocelo 1389. Da se tad nismo borili, sad bi uzivali. Ali zeznu nas Lazar... Кркобабић предлагао поделу, ал Лазр и Мурат ни да чују ) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 I ako srpska reč, toliko je ljigava da ti ne mogu opisati moje gađenje na nju. A zašto ti se gadi ? Šta tek da kažu Srbi prečani, naši preci borili su se da se udje u zajednicu sa Srbijom to je bio motiv i cilj, da li si ti svestan da je Vojvodina u austrougarskoj imala sasvim realno dobar položaj u ekonomskom smislu od naroda koji je živeo u Turskoj, naroda ispod Save i Dunava, da li ti znaš koliko je Vojvodinu unazadio ulazak u sastav Srbije koja je tada bila potpuno devastirana turskom vladavinom, narod nepismen, ekonomija ne postoji, uzas, i opet Vojvodini ni to nije smetalo da jedva dočeka 1918. godinu ujedinjenja iako je Srbija i tad bila još neoporavljena. Šta misliš koji je šok iz uredjenog sistema ući u poludivlji (da budemo iskreni), pa opet Srbi iz Vojvodine su to želeli pa šta košta da košta, a ti njihovu srpsku Vojvodinu zemlju koja jeste definitivno najzaslužnija od svih srpskih zemalja van matice , za obnovu i oslobodjenje Srbije i njen povratak u civilizaciju, ti Vojvodinu nazivaš gadljivom ???Kad bi ti naveo samo jedan valjan razlog ali znaš i sam da separatizam ne pije vodu i da je to ispušen razlog odavno, a drugi nemaš. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ovde si u pravu delimično jer Vučić kad ide u Brisel ne ponaša se kako bi trebalo, uvek preti i ponaša se bahato ne shvata da smo mimali narod i da moraš slušati šta ti drugi kažu a za sebe koliko realno mozeš, nije mi se dopala ni izjava od veceras umesto Eu prvo je pomenuo kako su mu došli u sedište stranke braća Rusi, a o Nikoliću da se ne govori, dok je Tadić bio konkretan , Vučić i Nikolić su kao osobe cinični kad su u Vašingtonu smeškaju se, a Nikolić još govori kako posle Srbije najviše voli Rusiju i to u sred Moskve ! Sve to zapad gleda i zbog takvih ispada vršiće sve veći i veći pritisak na Srbiju, Slušajmo , osmehujmo im se i nož iza ledja zbog Republike Srpske prvenstveno, njih čeka pakao u sledecim mesecima i napadi nevidjeni dosad a Srbija ne sme da im pomaže, problem je opet Nikolić on bi tu mogao da reaguje emotivno a i Vučić je emotivac,Tadić nije bio takav. Imaš suviše romantičarsko mišljenje o real-političkim prilikama. Unitarizacija ili ne Bosne nije u vlasti Srbije. Niti će se po tom pitanju Srbija išta pitati. O pregovorima u Briselu sam razgovarao sa jednim političarom koji im je prisustvovao. Tu o pregovorima nema nikakve reči. Srpska strana kao i šiptarska se tretira ne kao delegacije dve države nego malo bolje od kerova. Pregovora ni nema. Donesu im gotove dokumente jednima i drugima, njihovo je samo da potpišu i pročitaju koliko stignu. Eštonovu vide samo kad se fotografišu, ona naleti tih par minuta nabaci kez rukuje se s njima i ode. Administrativne poslove obavljaju neki sporedni službenici. U hodnicima čekaju satima dok se neko ne udostoji da izađe iz kancelarije. Jednom prilikom su čekali više od pola dana tako da je uveliko pala noć, pa je jedan iz "delegacije" predložio da legnu tu na patos, na kraju su i srbi i šiptari otišli u neki hotel da prenoće pa ujutro jovo na novo čekaj pred briselskim kancelarijama. Ljudskije odnose imaju Šiptari i Srbi međusobno kad se sretnu tamo u Briselu nego Brisel i taj zapad sa tom svojom birokratijom prema obema "delegacijama". Sve te priče Vučića ili Dačića o bilo čemu pa i o Rusima, zapadu znače ko lanjski sneg, isto kao i sam Vučić ili Dačić. To ti je kao kad ti nalupaš nekoga 10 puta, odereš ga od batina, i on ti potom postane slugeranja sa podaničkim duhom te znaš da će u svakoj prilici da ti ljubi cipele a potom čuješ kako se poziva na tvog neprijatelja kao fol da će od njega tražiti pomoć, iako ti znaš da i kad odlazi kod tog neprijatelja na kafu prvo dolazi tebe da pita sme li. Naravno da će ti biti smešno kako tvoj slugeranja izigrava gospodara. Prestanite čitati šta domaći mediji pišu, oni ni ne mogu drugačije do da lažu. Vi o svemu ovome imate predstavu onakvu kako vam serviraju domaći mediji, strani se gotovo i ne bave tom problematikom. Јанко and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 zaboravljas kako su prosli od naroda ti koji su se zalagali za trojni pakt To je minimalno, ali znam šta su moji i tvoji doživeli u Hrvatskoj u Jasenovcu, ili u Glini. teror zbog toga što smo neposlušni bio je masovan i nevidjen, pustili su hrvate da nas unište. Da smo slušali bili bi mi u poziciji hrvata, a ti i ja bi danas živeli, ti u Kordunu a ja u Slavoniji i obojica u Srbiji na srpskoj zemlji. Млађони је реаговао/ла на ово 1 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Pa nisam ni rekao da je pitanje BIH naše pitanje, jasno sam rekao da naši političari ne smu tu biti emotivni već pragmatični. Bez vidljive podrške RS ali ispod da rade sve što mogu. Da se ne lažemo Srbija ma kako jadna bila ima kakav takav uticaj prvenstveno u narodu tamo. NAravno odluke donosi kao i uvek Vašington, zato slušajmo i budimo mirni. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 dobro a jel ima nade za kakvu revoluciju, mislim ako se 15 godina vijerovalo politicarima, pa se 15 godina ne vjeruje, kad dolazi vrijeme revolucije, jel nakon ovih 15 godina nevjerovanja, kolika će nam srbija do tada ostati? Naravno, ukoliko se Vučić osamostali i zapad sazna da je tajno sklopio neki dil sa Rusima, onda će biti revolucija kod nas i to veoma krvava a revoluciju će predvoditi Dveri i drugi desničari. Mada ne verujem da će Vučić raditi išta bez briselskog blagoslova pa makar spavao i u hodnicima briselske birokratije. Руси долазе је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Jasta, pocelo 1389. Da se tad nismo borili, sad bi uzivali. Ali zeznu nas Lazar... Lazar nije imao izbora, današnji moderni političari imaju jasan izbor. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука