Avocado Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Čekaj bre, zar Obraz nije zabranjen? "Otačastveni pokret Obraz" je zabranjen... a ovo je šatro druga organizacija pod nazivom: "Srbski pokret Obraz"... Samo u Srbiji... RYLAH and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 "Predstava, film, a bogami i koncert" verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Tadić na čelu građanskog bloka Evo i Tadic se vraca na politicku scenu u starom, dobro poznatom balkanskom maniru borbe za fotelju .... osnivanjem stranke ... Tu su drzavni fondovi za finansiranje stranaka .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Веруј ми, Шеки је рекао нема коалиција и тачка. Видећеш и сам. Ја ти само кажем како је. Радикали и Образ иду заједно на локалне изборе у БГ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Mogu samo da nas potsetim sve .. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3-N8R71M1wo Стари удбаш...баш као и татко му. verum est in beer and Пг је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Хех, Nedrag, а ономад су га изложили ови гелиптери...... што би се 'но казло, к'о метар дрва. Сав се сирома зајапурио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 евроазијске интеграције A šta je to, ako mogu znati? xD Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Не знам. Ја немам право гласа у Србији, али да имам не бих ни за кога гласао. Колико год причали о неком патриотском блоку, а овдје ниједна партија није ни примаћи томе - напротив, удаљени су свјетлосним година, не би ме зачудило, све и да једног дана дођу на власт, да постану као ови садашњи. Да окрену причу за 360 степени. Убијена је свака воља људима да се може нешто боље догодити, да има макар једна политичка партија која би могла нешто ново, боље да донесе. Довели су нас до тога да смо то прихватили за реалност. Док год будемо бирали мање зло, а и оно често не буде мање, не ваља. Док год народ не буде натјерао власт да служи народу а не обрнуто, док год не буду схватили да они од нас зависе а не ми од њих тешко да ће ишта бити боље. Тек онда кад схвате да Србија није њихова прћија, да им је нису прађедови оставили у насљедство, и да ће морати да одговарају за своје поступке, а не да се скоро сви извуку без посљедица, е тек тада би могли о нечему да расправљамо и да се нечему надамо. Из данашње перспективе звучи скоро немогуће. R.Žiskar and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Док год народ не буде натјерао власт да служи народу а не обрнуто, док год не буду схватили да они од нас зависе а не ми од њих тешко да ће ишта бити боље. Narod treba da shvati prvo da je drzava njegova a ne neprijateljska i da pocne da se odnosi prema drzavi kao prema necemu svome, sto mu pripada ...onda ce i birati ljude koji ce se brinuti o drzavi ...ovako svako gleda da nekako zakine drzavu pa nije ni cudo da imamo i politicare ovakve kakve imamo... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Први пут гласам ове године, и мој глас нећу дати већ виђеним лоповима и преварантима. Гласаћу за Двери. Има да се осрећиш .. и ти, ко и сви ми ... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мали Лазар Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Цврц. Има ли још неки вероучитељ за листу? http://nasisrbija.org/index.php/2014/02/07/snp-nasi-na-izbore-ide-u-savezu-sa-srs-i-obrazom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 И да ли се неко већ одлучио за кога ће гласати? :Д Ja cu glasati za Radulovica ako se kandiduje a koliko vidim po ovome http://dostajebilorestart.rs/podaci/ sve su prilike da hoce https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Пала је и прва гласачка жртва медијске преваре снс Ako se odnosi na moj post, onda nisam razumela... Moze pojasnjenje? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Aha, ok . Iskreno, ne pratim bas te medijske akcije jer nemam vremena ( a i dosadni su mi takvi nacini borbe za vlast) a za Radulovica cu glasati jer smatram da su pravne i ekonomske promene koje on najavljuje jedini nacin da se poboljsa situacija u Srbiji. Po meni, mi imamo dva izbora ili da samoinicijativno krenemo u promene i nesto poboljsamo ili da sacekamo bankrot pa onda krenemo u promene (ako u medjuvremenu ne dozivimo Venecuelanski scenario da ne smes izaci na ulicu da te neko ne bi ubio za koru hleba). Ne znam da li ste procitali jucerasnju vest u novinama da je u centru Beograda opljackana banka u sred bela dana-oko 11h ujutro??? Btw. U Srbiji trenutno ima preko 750.000 zaposlenih u javnom sektoru. Ako se tome doda jos preko 1.7 miliona penzionare, onda je svakom jasno da je takva finansijska konstrukcija apsolutno neodrziva koliko god bilo koji politicar ili sindikat tvrdio i obecavao drugacije. Justina је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука