Лазар Написано Септембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 ? ????? ????? ????, ???? ?? ?????? ?? ?????? ? ???????????, ??????? ?? ?????? ????? ???????, 9. ????????? 2009. – ??????? ?????? ?? ??????? ?? ?????? ????? ????? ???? ???? ??? ?? ?????? ?? ????????????? ? ???????????. 27-??????? ??????? ????????? ? 30-??????? ??????? ????????? ?????????? ???? ??????? ??? ?????????. ????? ???? ? ????? ? ?????? ??????? ?????????? ???? ????. ?? ????? ??? ?????? ??? ?? ?????? ? ??????? ???? ? ????????. ????????????? ????? ?? ????????? ?? ?????? ??????? ?????????? ??????? ??? ??????? ??????. ? ??????? ???????? ???? ???????? ?? ??????? ????????????? ???????????? „Amnesty International“. ?? ????? ???????????? ??????????? ?? ?????? ??????????? ????? ???????????? ?????? ?????? ? ????? ? ???? ???????? ?????????. ???????????? Amnesty International ???????? ?? ?? ?? ???? ????? ????????. „?? ?????? ?? ???? ???????? ????? ????????? ? ???????? ??????????? ????????? ????????? ????? ????? ?????. ?? ?? ???????????? ????? ???????? ????? ? ?????? ?????? ???????? ????????? ? ??????? ????, ???? ????, ???? ? ??????? ?????? ?????? ? ??????? ?? ?? ??????? ?????? ????? ? ????? ???????? ??????? ????????? ? ?????? ????????? ??????????“, ???? ?? ? ???????? ???????? ?? ???????-?????????? ?????????? ??? ??????????? ??????? ??????. http://www.sedmitza.ru/news/787981.html ????? Neka Bog oprosti...I ja sam presla u Pravoslavlje iz islama. Svaki dan me spopadaju svakakvi zaludjenici koji misle da je Bog allah ali ja se borim za svetu vjeru Pravoslavnu!Komsinica me omrze zbog toga i naziva me iz inata muslimankom, ali ja joj kazem:Da me ubiju, muce, vredjaju, pljuju, gaze da me proklinju, progone, da mi eksere pod nokte zabadaju da mi telo prze kao papir NIKADA necu priznati allaha za Boga, jer jedini je Bog Pravoslavni i niko sem Njega! 8084.gif 8084.gif :smiley: ????? ???? ?? ??????? ?????????? klapklap ????? ?? ????? ? ?????? 8084.gif У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 Е да да БОГ па да их буде више као што је Флоренсита 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ахил Написано Септембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 Где могу да пронађем оригиналну информацију на српском, зна ли неко? http://www.youtube.com/watch?v=gcvtoBIPA0s ''Учење о непромењивости канона због свог формализма не представља израз богочовечанске, него човечанске воље!''-Н. Афанасјев Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Септембар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 Neka budu svi bolji od mene...To bi svaki Pravoslavni hriscanin uradio na mom mestu...Ipak ja bih to trebala da iskusam, pa tek onda da se moze nesto reci, ovako reci ne znace nista... Svako dobro od Boga... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 ??? ???? ?? ???????? ?????????? ??????????? ?? ???????, ??? ?? ????? ? ???? ????? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Септембар 24, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 ??? ???? ?? ???????? ?????????? ??????????? ?? ???????, ??? ?? ????? ????? ?? ????? ???????? ????? ?????? ? ??? ??? ????? ?????????? ???? ????? ???? ???? ???? ?? ?????? ????? ? ????? ????? ???? ????? ? ?? ??? ????? ??????? ??????? ????????? ??????????? ?? ??????? 0409_feel Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ахил Написано Септембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 ??? ???? ?? ???????? ?????????? ??????????? ?? ???????, ??? ?? ????? ????? ?? ????? ???????? ????? ?????? ? ??? ??? ????? ?????????? ???? ????? ???? ???? ???? ?? ?????? ????? ? ????? ????? ???? ????? ? ?? ??? ????? ??????? ??????? ????????? ??????????? ?? ??????? 0409_feel ????? ?? ????? ?????, ?? ?? ?? ???????? ??????. http://www.youtube.com/watch?v=gcvtoBIPA0s ''Учење о непромењивости канона због свог формализма не представља израз богочовечанске, него човечанске воље!''-Н. Афанасјев Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Септембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 Neka budu svi bolji od mene...To bi svaki Pravoslavni hriscanin uradio na mom mestu...Ipak ja bih to trebala da iskusam, pa tek onda da se moze nesto reci, ovako reci ne znace nista... Svako dobro od Boga... ?????? ?? ??????? ? ???? ????? ????? ??? ??????. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Септембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 Hvala brate mili i svima vama duplo od toga :smiley: 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Новембар 5, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2009 Осам мјесеци у тамници за вјеру Марјам Ростампур и Марзије Амиризаде налазе се од 5. марта у злогласном затвору Евин у Техерану. Њихов једини злочин је хришћанска вјера и одбијање да се врате у Ислам. Првобитно су оптужене и за „дјеловање против државне сигурности“ и „учествовање у противзаконитим окупљањима“. Када су 9. августа на суду одбиле да се одрекну своје вјере судија их је вратио у ћелију „да размисле о томе“, саопштава извор који је био у контакту са члановима породице. Затворенице су се поново појавиле на суду 7. октобра и тада су одбачене анти-државне оптужбе, али су још увијек под оптужбом за „отпадништво“ и „пропагирање Хришћанства“. Подвргнуте су интензивном саслушавању, лишавању сна и другим психолошким притисцима. Налазе се у ћелији са 20 других жена и обијема је здравље нарушено, али им није пружена ни основна медицинска помоћ. Затвор Евин је током протеклих година био критикован због кршења људских права. 26. октобра амерички State Department је Иран са још седам земаља означио као „државе од посебне бриге“ због религиозног угњетавања. Извор Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2009 слава им ! клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Децембар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 ОДГОВОРНОСТ ЗА УБИСТВО ОЦА ДАНИЛА СИСОЈЕВА ПРЕУЗЕЛИ НА СЕБЕ РАДИКАЛНИ ИСЛАМИСТИ Објављено од стране Славко и Марија Живковић на 26/12/2009 МОСКВА, 26. децембра – Одговорност за убиство јереја Данила Сисојева у ноћи 20. новембра 2009. године преузели су на себе радикални исламисти, саопштава Лента.Ру. Саопштење о томе се појавило на једном сајту екстремиста. Како се каже у изјави, прецизне информације о томе ко је извршио убиство „непријатеља Алаха“, дуго није било, она се појавила недавно. По свједочењима аутора саопштења, јереја Данила Сисојева је убио човјек „који је положио заклетву муслиману амиру Абу-Усману. Учинивши злочин, убица се обрео на Кавказу, гдје је на територији једног вилајета постао шахид“. Убиство свештеника је било снимљено на мобилном телефону, али тај видео –снимак је изгубљен, тврди се у саопштењу. Овим се потврђују претпоставке да је отац Данило Сисојев убијен из религиозних разлога. Свештеник се активно бавио мисионарењем и више пута су на његову адресу стизале пријатње од исламиста. Поводом тога, јереј се обраћао и Федералној служби безбједности. Убиство се десило у храму светог Томе на југу Москве. Убица са маском на лицу пуцао је свештенику у главу, а хоровођу Владимира Стрељбицког је ранио у груди. У саопштењу исламиста се каже да хоровођу нијесу хтјели убити јер нијесу били информисани о томе да ли је он „вријеђао ислам, или не“. За информацију која може помоћи да се расвијетли убиство оца Данила Сисојева одређена је награда од 1,1 милион рубаља. http://www.blagovest-info.ru/index.php?ss=2&s=3&id=31756 Извор Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 Благо оцу Данилу.Сад је у Царству Небеском. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 Ове године смо добили доста светитеља (нама знаних). Нашег Патријарха Павла,свештеномученика Данила Московског ,па је скоро и канонизован још један свештеномученик Јерусалимске Патријаршије архимандрит Филумен . "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 И оне двије иранке што су страдале за Христа. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука