ПиП Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Ама ниси ти проблем него јуче причам са два доктора, вако на нету и обојица напишу то "сумљив", реко мислим се каки су ово доктори, и онда се сетим па српски брате шта се чудиш Капирам. Ја иначе најчешће тако пишем када одговарам на твоје поруке, пошто ти сам то чиниш, и симпатично ми је а даје и опуштенији тон. Доста је бре зутегнутости! Баба је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 24, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Ja mislim da je u stvari pao samo kod onih najgresnijih, nista drugo... ) pa ih Gmail anatemisao ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 24, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 ) JESSY, Ignjatije and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 кога брига, једном сам видео да је дошло до квара, чак ни јутјуб нисам могао.. “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Ене! Ради без проблема :good2: Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Ја иначе најчешће тако пишем када одговарам на твоје поруке, пошто ти сам то чиниш, ал пази, гдин је сад у питању мораћемо ускоро на "Ви". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 kod mene je normalno radio sve vreme danas.kad god sam pogledao postu. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 od 9 sam na četu gmaila, šaljem mailove ... ni trenutka nije bagovao Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 "Gmail" trenutno ne funkcioniše u Evropi, SAD i Kanadi, a stižu izveštaji da ne radi i u drugim delovima sveta. U našem dijelu svijeta sve je drugačije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Meni radi sve vreme, ali to po vezi. Šurnjaja mi zaposlena u googletu. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Мени синоћ Гмаил на компу није радио у исто време ми је отворио мејл на телефону. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 U našem dijelu svijeta sve je drugačije. Lepo piše Evropa, SAD i Kanada. Mi niti smo SAD niti Kanbada, a juš uvek nismo ni u Evropi. Tako da za nas to ne važi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 , a juš uvek nismo ni u Evropi. А где смо ако нисмо у Европи? Немој да изједначавамо географски положај са политичким удружењем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 А где смо ако нисмо у Европи? Немој да изједначавамо географски положај са политичким удружењем. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Dešava se i ovo. Kada je gmail toliko velik dešava se da padne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука