Баба Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Ukoliko ste u poslednjih sat vremena imali problema sa pristupom "Gmailu", niste jedini. Svetski mediji prenose da je reč o padu servisa na globalnom nivou. Ovakvi padovi dešavali su se i ranije, ali po svemu sudeći ovog puta je kvar ozbiljniji. "Gmail" trenutno ne funkcioniše u Evropi, SAD i Kanadi, a stižu izveštaji da ne radi i u drugim delovima sveta. Oznaka "Error (500)", koju vidi većina korisnika koji su ostali bez mejla u suštini znači da je reč o privremenom problemu, ali ne daje nikakve naznake o tome o kakvom je kvaru reč. Osim toga, pala je i "Guglova" društvena mreža "Gugl plus", kao i mogućnost ostavljati komentari na nove klipove na "Jutjubu". Izvor: Blic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Јел`те, шифра за форум ми је на Gmail-у... sHa_sarcasticlol Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Ukoliko ste u poslednjih sat vremena imali problema sa pristupom "Gmailu", niste jedini. Svetski mediji prenose da je reč o padu servisa na globalnom nivou. Ovakvi padovi dešavali su se i ranije, ali po svemu sudeći ovog puta je kvar ozbiljniji. "Gmail" trenutno ne funkcioniše u Evropi, SAD i Kanadi, a stižu izveštaji da ne radi i u drugim delovima sveta. Oznaka "Error (500)", koju vidi većina korisnika koji su ostali bez mejla u suštini znači da je reč o privremenom problemu, ali ne daje nikakve naznake o tome o kakvom je kvaru reč. Osim toga, pala je i "Guglova" društvena mreža "Gugl plus", kao i mogućnost ostavljati komentari na nove klipove na "Jutjubu". Izvor: Blic Е бре Жељко, да си поставио вест да је пала влада па да ти дам муштулук. Овако... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Sada radi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Evo sad gledam, i kod mene radi... :.mislise. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Server Error Cross your fingers and try again in a few minutes.We're sorry for the inconvenience. And…we’re back :bendoff: Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Ушао на мејл без проблема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Ja mislim da je u stvari pao samo kod onih najgresnijih, nista drugo... Јелина, Срђан Шијакињић, -Владимир- and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Гарант "патка" само да се прича о Гуглу а и овај Жељко ми је сумљив. Да није он њијов, а.. :t1221: maki32 је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Kod mene radi normalno i sada i tokom dana. Ali dobro mi Iluminati svakako idemo preko privilegovanih servera. Тања1, Баба, Срђан Шијакињић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Гарант "патка" само да се прича о Гуглу а и овај Жељко ми је сумљив. Да није он њијов, а.. :t1221: Сумњив јесам ( Зашто већина људи пише сумљив? Није сумља, него сумња. ) није да нисам, него ја 24 часа држим мејл отворен, не један но три, и сад ми га неима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Сумњив јесам ( Зашто већина људи пише сумљив? Није сумља, него сумња. ) није да нисам, него ја 24 часа држим мејл отворен, не један но три, и сад ми га неима. Па због овога. Да се не изгуби народни дух. Баба је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Па због овога. Да се не изгуби народни дух. Ама ниси ти проблем него јуче причам са два доктора, вако на нету и обојица напишу то "сумљив", реко мислим се каки су ово доктори, и онда се сетим па српски брате шта се чудиш Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Radi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Kod mene i dalje ne radi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука