uros Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 Hahahahahaha, sad je dakle Radulovic isti sto i Dinkic zato sto obojica sviraju gitaru? florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 пре 2 часа, Muramasa рече Još 13 ispita i palim, a ovog naroda mi neće biti ni malo žao. I treba da jede naprednjačku salamu sa salmonelom, za bolje nije. Sva sreca pa Rylahovo misljenje nije jedino a ni preovladjujuce u narodu. Zbog tih drugih ljudi vredi se truditi, pisati, polemisati bilo da si u zemlji ili inostranstvu. Imaj to na umu kada se obeshrabris... Srbija ide napred, zivi bili pa videli!!! uros је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 пре 6 минута, uros рече Hahahahahaha, sad je dakle Radulovic isti sto i Dinkic zato sto obojica sviraju gitaru? To to, gitara je problem sigurno https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 26, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2017 пре 15 минута, florenntina рече Coveku su vec uzeli celu platu za kazne. Ne dobijaju prostor da govore ni u skupstini ni u medijima, bar se oko tih cinjenica valjda mozemo sloziti? Све по прописима које је кршио, додуше. И ако нема пара од плате, шта фали још коју казну попит? Но да, у медијима свих има, само нема Радуловића. Марић сазове сву екипу, чак и Бошка Обрадовића, али Радуловића не. Додуше, није да га уопште нема, само га нема колико и других. Мислим да га мало ко и озбиљно схвата. ДЈБ се мора реформисати, што прије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 27, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2017 пре 8 часа, uros рече Bezobrazno, lukavo i primitivno je ovo sto si ti napisao, a ne Florentina. Ali to uopste ne cudi, sofisti crpe intenzitet svog besa iz projektovanja. Otud optuzujes Florentinu za defetizam, a na najocigledniji nacin ga upravo ti upraznjavas. Ona ti je dala veoma cist argument zasto ne glasati na izborima znaci dati glas za Vucica. Ako se ne slazes sa time u redu, ali to je njen stav u skladu sa kojim zakljucuje jedino sto se iz toga moze zakljuciti. I 100% je u pravu sto tako rezonuje. Ali vrhunac pokvarenosti je tvrdnja da su lopovcine koje kradu narod vec decenijama (Vucic od ministrovanja pod Milosevicem i koalicije sa njim pod Radikalima naovamo) isto sto i neko ko je ucestvovao u vlasti veoma kratko i to kao ministar privrede koji nista nije ukrao sa tog polozaja jer da jeste sve naslovne stranice tabloida bi bile prekrivene tim vestima. Ne, Vucic i Radulovic nisu isto. Дефетизам је месијанство које ви Радуловићеви сведоци овде пројављујете. А зашто је лик исти као Вучић, објаснио сам већ сто пута до сада. Ако вама не смета неко ко краде, лаже, прави од својих следбеника будале, од посланичке групе циркус, то више говори о свима вама. Зашто је глупост да негласањем за Месију гласаш за Вучића, такође сам објаснио, тако да опет немам намеру да се понављам. А зашто је дефетизам ово што ви радите, а не ово што ја радим, изгледа да немам коме више ни да причам овде. Тако да уживај. Прст у уво, "Радуле до победе!", ботуј по Интернетима, ко што је некад било "Тадић или рат", "Спаси Србију од луднице, Коштунице", "Чедо мајсторе" и слично, као што ће сутра да буде нешто треће кад се разочарате у овог циркузанта који вас све колективно вуче за нос. Све, само да не сконтате да се систем мења поступно, деценијама, и то ако сад кренемо. Нема месије који ће нас ослободити те одговорности. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 27, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2017 пре 8 часа, florenntina рече Pa ja sam te lepo pitala kao zrelog i odgovornog coveka koji vidi dalje od "ponudjenih kretena" (posto se izdajes za takvog) sta predlazes ali ti si predlizio neizlazak na izbore tj. defetizam. Ja mislim da je to potpuno pogresno i destruktivno za buducnost Srbije! Sta te tu konkretno toliko povredilo da te motivisalo za ovaj monolog ispred ogledala, nemam pojma ali sam poprilicno iznenadjena. Ја сам предложио свакодневни рад, оно што већ радим. Свакодневну акцију, свуда око нас, на сваком месту где се пружи прилика, да се људима покаже шта се може и шта све може. Помози баби у продавници, дај просјаку динар, реци комшији да има право да тражи своја права, бесплатно одради нешто што можеш... Свакога дана и на свкаом кораку. Онда ће и неко од њих да се пробуди и да ради то исто. Систем се тако мења, кад се скупи критична маса. Онда ће и понуда кандидата да буде много боља, нећемо вазда да се свађамо дал да гласамо за Глупана или за Тупана, кад су исти. Систем се мења у периоду од неколико деценија. Нема магичне пилуле. Ево, погледај какви су нас кретени водили само од двехиљадите, а опет има неких помака. Мали су, али их има. Шта се променило ако су политичари остали сви до једног исти? Свест народа. Више није "ствар супружника" то што је муж насилник. Више није "дечја игра" то што ће неки кретен да малтретира дете у школи. Више није чак толико ни опуштено да се краде као раније, јер имаш и независна тела која то надгледају. Више не може јавно предузеће или министарство да се прави лудо кад нешто захтеваш од њега, јер имаш Шабића или друге контролне механизме. Људи се више не боје да туже било кога, чак ни војску или МУП, и то и њихови сами запослени. Више нема страха у народу да опсујеш политичара. То је мало, али се од тога креће. А то се све дешавало упркос људима на власти. Е, о томе причам. А оно што ме је изнервирало је количина глупости које читам све време овде, и на крају, као задњи стадијум, испаде да ја негласањем за некога кога гледам као корумпираног дилетанта гласам за другог, о коме мислим исто тако, можда још и горе. Разлика између њих двојице је једино то што нас један још није јахао у пуном капацитету, али по диктаторским тенденцијама које већ сад пројављује и по свему осталом што ради, не бих да и он добије прилику кад већ овог једног морамо да трпимо. Џуманџи, Justin Waters, Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 27, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2017 пре 10 часа, RYLAH рече Онда ће и понуда кандидата да буде много боља, нећемо вазда да се свађамо дал да гласамо за Глупана или за Тупана, кад су исти. Lady Godiva and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 27, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2017 Ne znam zasto bi taj individualni trud iskljucivao glasanje, kao da su to neke suprotnosti. Mozes i da glasas i da radis druge stvari za koje mislis da su ok. Ne slazem se da samo tako kako si opisao nastaje promena. Postoje sistemi koji podsticu i sistemi koji onemogucavaju korupciji. To sam bas lepo videla ovde u Kanadi kako se stvari menjaju (na gore) zahvaljujuci Mr. Selfiju a i sa Trampom, gledaj koliko promena u samo nekoliko dana. Na kraju, uopste se ne slazem da su Vucic i Radulovic isti, naprotiv. Mislim da je Radulovic daleko bolji kandidat i da ga vredi podrzati. Ako nista drugo, neka skine sapu sa medija i smanji poreze i dosta je uradio. Posle idemo dalje... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 Ако ДЈБ стварно хоће да буду носиоци промена у Србији, могли би за почетак да уложе мало више труда у прављење промотивних видеа. Уместо оваквог кичераја: То би било право освежење на домаћој сцени, без зезања. А кад смо већ код тога, треба да избаце из странке оног ко је миксовао аудио за овај клип. Пошто се жена малтене не чује од тимпана и добоша у позадини. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 Je li se izjasnio DJB povodom predsednickih izbora? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 Капирам све... али колики дефетиста треба да будеш па да останеш у србији са таквим размишљањем? Зашто дефетиста? Може нпр да си без родитеља, отац троје деце и супруг незапослене жене који нема ни за биоскоп деци а камо ли за карту до САД да тамо пар месеци покушава да нађе посао док му кући цркавају од глади? Гарантујем: кад би наша емиграција спровела акцију "посао за земљака" где би свако од оних који су напољу (а треба да запосле некога) понудили посао добрим људима овде који немају везице, време да лутају у потрази за послом и новац за бацање у том времену - иселили би очас посла 2/3 становништва. "Од којих сам први ја"... Може да овде отворимо, поред подфорума за склапање брака, и подфорум за проналажење посла у иностранству? Хебига (што би рекао Жељко) што да су само@PredragVid и @Рапсоди и њима слични срећни? (ово је био сарказам, верујем да Предраг и супруга му неће замерити). П.С. Да се разумемо, не мислим да нећемо преживети и не јурим посао напољу. Ја и моја супруга ћемо одживотарити кусур живота (јер тако се живи у Србији) и обезбедити школу деци на овај или онај поштен начин, али нисам сигуран да ће они имати икакав сентимент према домовини обзиром на ментални склоп људи који живе око њих... Бити поштен у Србији по дифолту значи страдати. Част ретким, заиста ретким изузецима... Филозоф, PredragVId and Баба је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 7 часа, florenntina рече Je li se izjasnio DJB povodom predsednickih izbora? Наравно да нису. Проблем је што Радуловић оће да има сву власт у рукама, то може само као премијер и неће да буде председник, а сви остали у тој скупини су циркузанти. Шибицаре, као и обично, и глуме да су кул, а опет испадају циркузанти. Ево ти клип па види и сама. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 19 минута, RYLAH рече Проблем је што Радуловић оће да има сву власт у рукама, то може само као премијер и неће да буде председник, а сви остали у тој скупини су циркузанти. Шибицаре, као и обично, и глуме да су кул, а опет испадају циркузанти. Ne poznajes ni jednog od njih i iskazujes ovaj stav na osnovu ne znam cega... naslova u medijima ili stagod. Ja npr. poznajem jednog od poslanika DJB. Kucni mi je prijatelj. Onaj Boskovic sto je pricao o Game of Trones. Vec sam govorio da je za mene on najbolji pokazatelj da DJB ide u dobrom pravcu jer ga previse dobro poznajem i znam da ne bi sedeo u toj stolici u skupstini da je drugacije. Jedan je od najprincipijelnijih, najobrazvoanijih i najpametnijih ljudi koje sam ja u zivotu sreo. neverovatno ekoloski osvescen covek i veciti borac za jednakosti i slobode (zbog ovih poslednjih ga vernici bas i ne vole mnogo posto jednakost podrazumeva da su svi jednaki pod hriscanima, al to je druga tema ) Kapiram ja da je ovo nesto za sta ni u ludilu ne mogu da ocekujem da tebi promeni misljenje jer se radi o licnom stavu donetom na osnovu cinjenica koje tebi ne mogu da poznate i imas sva prava ovog sveta da mi ne verujes, ali ja ionako ne pisem ovo da ikoga uverim nego da obrazlozim svoj pristup podrsci koju DJB ima od mene, i da dam svoje misljenje na temu da su "svi oko radulovica sibicari". Nisu, Boskovic je npr neverovatno dobar programer i jedan od najplacenijih freelance programera u Srbiji. Ako ostane u politici, jednog dana ce ga prozivati po skupstini zbog toga sto je "sibicar koji se nakrao para", a on covek mlatio pare pre nego sto je i pomisljao da udje u politiku. On na primer uziva moje puno poverenje i trenutno je moj politicki stav "ako je boskovic tamo, to ne moz da bude lose". Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 11 минута, cloudking рече Ne poznajes ni jednog od njih i iskazujes ovaj stav na osnovu ne znam cega... naslova u medijima ili stagod. Ja npr. poznajem jednog od poslanika DJB. Kucni mi je prijatelj. Onaj Boskovic sto je pricao o Game of Trones. Vec sam govorio da je za mene on najbolji pokazatelj da DJB ide u dobrom pravcu jer ga previse dobro poznajem i znam da ne bi sedeo u toj stolici u skupstini da je drugacije. Jedan je od najprincipijelnijih, najobrazvoanijih i najpametnijih ljudi koje sam ja u zivotu sreo. neverovatno ekoloski osvescen covek i veciti borac za jednakosti i slobode (zbog ovih poslednjih ga vernici bas i ne vole mnogo posto jednakost podrazumeva da su svi jednaki pod hriscanima, al to je druga tema ) Kapiram ja da je ovo nesto za sta ni u ludilu ne mogu da ocekujem da tebi promeni misljenje jer se radi o licnom stavu donetom na osnovu cinjenica koje tebi ne mogu da poznate i imas sva prava ovog sveta da mi ne verujes, ali ja ionako ne pisem ovo da ikoga uverim nego da obrazlozim svoj pristup podrsci koju DJB ima od mene, i da dam svoje misljenje na temu da su "svi oko radulovica sibicari". Nisu, Boskovic je npr neverovatno dobar programer i jedan od najplacenijih freelance programera u Srbiji. Ako ostane u politici, jednog dana ce ga prozivati po skupstini zbog toga sto je "sibicar koji se nakrao para", a on covek mlatio pare pre nego sto je i pomisljao da udje u politiku. On na primer uziva moje puno poverenje i trenutno je moj politicki stav "ako je boskovic tamo, to ne moz da bude lose". Поштујем. Али посланик ДЈБ је такође и један од најгорих људи које сам имао прилике да сретнем у животу. Бескрајна ароганција, мржња према црнцима, гејевима, еугенетске идеје, понижавање свакога сваком приликом, паразитирање на свему где може билошта да се ућари итд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 6 минута, cloudking рече Ne poznajes ni jednog od njih i iskazujes ovaj stav na osnovu ne znam cega... naslova u medijima ili stagod. Свој став не исказујем о њима као о људима, него о дилетантској политици коју воде и коју представљају. Рецимо, ретардирани перформанси у Скупштини, бламирања са представкама које пишу а које везе са правим представкама немају, бламирања по друштвеним мрежама где још више показују своје незнање и своју некомпетентност, што трпе и трпеће отворену диктатуру једног човека, који ће сада и статутом будуће странке да озваничи своју диктатуру... Једна од ствари: имали су прилике да збаце напредњаке у једној од најбитнијих општина у Бг, али је то пропало управо због алавости ДЈБ-а, који је са двадесетак посто гласова хтео све полуге власти. А то каквог човека следе и за њега ботују као да је сишао са неба да нас јадне овде извуче из беде, и што су од покрета (који још увек није странка) направили секту, да не трошимо причу, о њему је овде речено и више него што заслужује. Да не улазим у то што као свог највећег стручњака избацују професора економије који се по Твитерима бламира неким неосоцијалистичким глупостима или тиме што тврди да су коцкарнице повлашћене јер не плаћају ПДВ, а онда дође до епохалног закључка да коцкарнице заправо пружају услугу мењања пара за жетоне. Ово није карикирање, имаш на Нету да нађеш скриншотове тих Дулетових глупости (иначе, коцкарнице, као и свако ко организује игре на срећу плаћају посебан порез, ал што би то професор економије знао). Мени је много несхватљивије да још увек има неко ко не види да је ДЈБ само скупина циркузаната, јер се тако понашају. А то какав је ко приватно... Још нисам срео човека који за Динкића није рекао да је потпуни краљ од човека и да је другарчина каква се само пожелети може. Ал ми се његова политика и ефекти те политике никако нису свиђали, колко год да је супер лик. cloudking, Ћириличар, Филозоф and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука