Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Управо сада, Ronald рече Ali Britanci nisu glasali za liberalne vrijednosti, da jesu sve bi bilo u redu, ovako oni hoće još da prošire državu, povećanje poreza itd. Pa oce! Uglavnom druga generacija imigranata oce to. Ja vam to i pricam al vi ne kopchate. Migranti su ti koji narusavaju taj balans individualistick vs kolektivistickih vrednosti. U americi su belci optrilike 50 - 50 sto se tice liberalizam kolektivizam, demokrate uvoze meksikance, daju im priliku da dobiju glas i lako drzavljanstvo kao ilegalci i tako demokrate dobijaju izbore. To se zove 'uvoz glasova" Otud i popularnost prema trampu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 1 minute ago, Млађони рече Pa oce! Uglavnom druga generacija imigranata oce to. Ja vam to i pricam al vi ne kopchate. Migranti su ti koji narusavaju taj balans individualistick vs kolektivistickih vrednosti. U americi su belci optrilike 50 - 50 sto se tice liberalizam kolektivizam, demokrate uvoze meksikance, daju im priliku da dobiju glas i lako drzavljanstvo kao ilegalci i tako demokrate dobijaju izbore. To se zove 'uvoz glasova" Otud i popularnost prema trampu. Hajde vidjecemo šta će biti i sa VB, mislim Škotskom itd., da li će se Engleska okrenuti liberalizaciji, ja sam skeptičan, vidjecemo, ovako za sad samo nagađamo. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Управо сада, Ronald рече Hajde vidjecemo šta će biti i sa VB, mislim Škotskom itd., da li će se Engleska okrenuti liberalizaciji, ja sam skeptičan, vidjecemo, ovako za sad samo nagađamo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 32 minutes ago, Млађони рече Pa voli on to tako, emocionalno. Nije samo djb, britanija, ferguson... bilo je tema i tema gde se rile ubaci emotivno a ni svestan nije da mu muti rasudjivanje. Значи, ја који на темама избацујем графиконе и статистике причам емотивно, а ти, коме је једини аргумент на све то "Ви сте комуњаре!", причаш објективно и са расуђивањем? Џуманџи, Ignjatije and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 3 minutes ago, RYLAH рече Значи, ја који на темама избацујем графиконе и статистике причам емотивно ahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha Mislis onakve statistike gde se poredi doprinos migranata i engleza a englezima racunaju decu i penzionere? Super su ti grafikoni. I kad ti ja ukazem zasto su ti statistike falicne (npr poreds stopu zlocina 2005 sa brojem migranata 2011) ti mi pricas da "cheerypcikujem" e jesi vazda duhovit... A tek svedocenja iz trece ruke na twitteru kao rapidna odlika rasizma u britaniji. Цитат , а ти, коме је једини аргумент на све то "Ви сте комуњаре!", причаш објективно и са расуђивањем? hahahahahahahahahhahahaha meni je jedini argument " vi ste komunjare" hahahahahahah Ne, "vi ste komunjare" je objasnjenje zasto ne prihvatate argumente koje iznosim. Kada vdim da vise nema sta da vam ponovim, ja vam kazem da ste komunjare mozda vam dopre do glave da se oslobodite tog etatistickog kulta drzave. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Управо сада, Млађони рече Ne, "vi ste komunjare" je objasnjenje zasto ne prihvatate argumente koje iznosim. Такое! Ко год се не слаже са тобом, упркос здравом разуму, тај је комуњара! А кад ти се избаце конкретни подаци на оној другој теми о кривичним делима, њиховим извршиоцима и укупном уделу у маси, као и други подаци који су ти се избацивали, ми заправо нисмо ништа разумели и били смо задојени кривицом, којом су нас преварили да би од свих нас направили комуњаре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 (измењено) 3 minutes ago, RYLAH рече Такое! Ко год се не слаже са тобом, упркос здравом разуму, тај је комуњара! А кад ти се избаце конкретни подаци на оној другој теми о кривичним делима, њиховим извршиоцима и укупном уделу у маси, као и други подаци који су ти се избацивали, ми заправо нисмо ништа разумели и били смо задојени кривицом, којом су нас преварили да би од свих нас направили комуњаре. "konkretni" Podaci iz 2005 sa brojem migranata iz 2011... konkretni haha. Da ne pricam sa cinjenicama da procesi nisu zavrseni, da se policiji zabranjuje da pisu nacionalnost pocinioca i slicno. (sve sto ignorises, svi oni moji argumenti koje ne vidis). Rile kapiram da volis da igras "djavoljeg adovkata" kapiram to, ali brt dovoljno je da razmislis logicki da englezi ne bi 40 % njih glasali za opciju leave baziranu na argumentaciji da su imigracije lose za njih - da nisu osetili te migrancije na svojoj kozi. Kapiras? Ljudi ne zive te vase grafikone, ljudi zive stvarne zivote. cak i da si u pravu za poljake i rumune (cak i da jesi!) i dalje ne menja moju ponetu koju sam izneo. Podsecas me na one kreacioniste koji obaraju teoriju evolucije tako sto ukazuju na odredjeni fosil gde je pogreseno i misle da su kvalitetno argumentovali da teorija evolucije - nije tacna. Kao sto rekoh, kapiram da volis da igras djavoljeg adovokata, ali biraj stranu objektivnije. Измењено Јул 4, 2016 од Млађони oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 1 minute ago, Млађони рече Podaci iz 2005 sa brojem migranata iz 2011... konkretni haha. Ово је већ тотални безобразлук. Ако те је мрзело да читаш оно што сам поставио на теми, могао си тако да кажеш. Сви су подаци најкасније из 2012. године, јер негде не постоје ближи подаци. 2 minutes ago, Млађони рече Rile kapiram da volis da igras "djavoljeg adovkata" kapiram to, ali brt dovoljno je da razmislis logicki da englezi ne bi 40 % njih glasali za opciju leave baziranu na argumentaciji da su imigracije lose za njih - da nisu osetili te migrancije na svojoj kozi. Значи, сада кад су лилчна искуства нешто чиме ти хоћеш да направиш поенту, то је валидан аргумент, док кад други поставе сличне ствари, то су глупости и нису валидни аргументи, јел тако? 3 minutes ago, Млађони рече cak i da si u pravu za poljake i rumune (cak i da jesi!) i dalje ne menja moju ponetu koju sam izneo. ТАКОЕ! Упркос подацима, не може да се деси да ти ниси у праву! 3 minutes ago, Млађони рече Kao sto rekoh, kapiram da volis da igras djavoljeg adovokata, ali biraj stranu objektivnije. Не знам колико пута треба да ти поновим да у тим стварима немам "страну". На теми сам износио аргументе и за и против Брегзита. Јел тако нешто уопште могуће код тебе или све увек мора да се сведе на неко надгорњавање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Ово је већ тотални безобразлук. Ако те је мрзело да читаш оно што сам поставио на теми, могао си тако да кажеш. Сви су подаци најкасније из 2012. године, јер негде не постоје ближи подаци. Pricao sam o podacima na pp nisam video te na temi. Значи, сада кад су лилчна искуства нешто чиме ти хоћеш да направиш поенту, то је валидан аргумент, док кад други поставе сличне ствари, то су глупости и нису валидни аргументи, јел тако? To sam rekao gde???? Ne moras da mi citiras samo mi reci gde smo tako nesto diskutovali i to sam rekao. [qute] ТАКОЕ! Упркос подацима, не може да се деси да ти ниси у праву! [/quote] Moze, al ne moze tako sto urusis jedan argument. Kao sto rekoh, ne obara se teorija evolucije tako sto dokazes da JEDAN FOSIL nije u pravu. TAko mozda obaras teorije medju masom koja bas ne ume da razmislja. Ali pametni ljudi bi znali da cak i da NIJE OSOBA X U PRAVU ZA TU JEDNU STVAR NE ZNACI DA NIJE U PRAVU ZA ONO STO PRICA GENERALNO. Kapisko? Не знам колико пута треба да ти поновим да у тим стварима немам "страну". На теми сам износио аргументе и за и против Брегзита. Brt, sto se uvek bojis da zauzmes stranu? Nasi smo, nece niko da te mrzi ako zauzmes stranu. Uvek pricas da "nemas stranu" i onda se kroz tvoju argumentaciju jasno vidi da imas stranu ka kojoj vucis. STo glumis devicu u kupleraju vazda? ... jbt... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 2 minutes ago, Млађони рече Brt, sto se uvek bojis da zauzmes stranu? Nasi smo, nece niko da te mrzi ako zauzmes stranu. Uvek pricas da "nemas stranu" i onda se kroz tvoju argumentaciju jasno vidi da imas stranu ka kojoj vucis. STo glumis devicu u kupleraju vazda? ... jbt... Зато што кад тебе човек иди, не може да не помисли да се налази у куплерају, то правиш од сваке теме на коју се закачиш и коју убијеш непрестаним понављањем глупости, обично лишених било каквог привида реалности, и упорним одбијањем да уопште прочиташ нешто што ти било ко напише. А "стране" ми учитавају ликови попут тебе, који нису у стању да тему у којој немају никаквог интереса сагледају објективно, па можда и дођу до нечега. То је једна од одлика затуцаности. Немам потребу да заузимам страну по многим питањима, за разлику од тебе, који ниси способан да размишљаш на било који начин, сем на "ми - они" начин. На теми о Саши Радуловићу нисам ни глумио објективност, јасно стављам до знања да мислим да се ради о преваранту, али на много других тема, између осталих и на Брегзит теми, и поред триповања тебе и теби сличних, немам директан став. Да си читао ишта сем својих сомнабулација, видео би да сам износио аргументе и за једно и за друго, и да ме је интересовало да гледам дебату, која је у моментима кад ти ниси на теми да је силујеш била јако квалитетна. А сад честитај себи, јер си добио још једног у низу ко неће да дискутује са тобом, па види шта то говори о теби. Да нисам администратор, ставио бих те и на игнор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Управо сада, RYLAH рече На теми о Саши Радуловићу нисам ни глумио објективност, јасно стављам до знања да мислим да се ради о преваранту I onda dodje oblacic i kaze ti jasno i glasno da su DJB na svojim stranicima vise puta PONOVILI da nisu organizatori protesta. Dodjem ja kazem ti da su clanovi protesta u izuzetno velikom broju glasaci djb kojih ima ubedljivo najvise u bg (u odredjenim bg opstinama djb je dobijao po 17-20 % ) I ti onda kazes A TO NIJE TACNO, NISTA STO VI PRICATE SMARATE I LUPETATE GLUPOSTI RADULOVIC JE PREVARANT JA ZNAM REKLA MI MAGICHNA KUGLA! Ja ti jos uz to i objasnim kakva je situacija ko vodi "ne davimo beograd" i zasto hejtuju radulovica (iako im podrska i radula i lebekovaca jako prija) I na kraju, iznosis dokaze da je "prevarant", uber smesno! Vucic je toliko kopao da ga ocrni nista nije uspeo. Ti si davao pre argumentaciju da ne valja jer je izneo slican plan kao sto je MMF predlozio. Po nekoj bolesnoj logici da cim je MMF predlozio mora da bude lose. Ajd molim te, da ne gubimo vreme vise. Glavni razlog sto ti smetaju likovi "poput mene" jeste sto ne piju te tvoje gluposti... radulovic prevarant, pandur u fergusonu namerno ubio crnca(americki sud laze! ).. i tako dalje i tako blize. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 Цитат али на много других тема, између осталих и на Брегзит теми, и поред триповања тебе и теби сличних, немам директан став. Pa tako ti funkcionises. Ja sam to odavno provalio. Imas likove ciji te stavovi nerviraju (ja sam jedan od njih) i onda krenes da glumis djavoljeg advokata suprotnim stavovima. Nije to nista novo. To tacno moze da se primeti ko te malo duze zna. To je tvoje "ucesce u diskusijama" po tom obrascu. Jer se jasno vidi da nemas jasan stav ni o cemu... nemas neku jasnu viziju.. nego imas likove koji te nerviraju i onda ides i njima kontriras. prosto.... Kako to da se sa likovima sa kojima se sukobim na brexitu slazem na milion drugih tema.. ali se sa tobom sukobim i na tih milion drugih tema i na brexitu... a ti se sa njima slazes skoro uvek kad se oni ne slazu sa mnom (ili sa nekim drugim ko te nervira). Kazem nisam ja tu poseban, to je par likova (oblak npr) koji ti bodu zivac... i po tome biras koji ces stav da zauzmes na temi. Kada sam ja za eu - ti si protiv, solis mi pamet, pricas mi iste stvari koje mi pricas sada. Kada sam ja postao protiv eu (izmedju ostalih jer sam uvazio i TVOJE ARGUMENTE ) - ti se sukobis sa mnom opet.... al sad na suprotnoj strani argumentaci, PRO EU ARGUMENTACIJE. To vise nego jasno (meni) svedoci kako ti biras "stranu" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 1 hour ago, Muramasa рече Lažeš. Evo vidiš da je jasno i otvoreno rekao šta planira:http://dostajebilo.rs/naslovna/izbori-2016-plan-u-20-tacaka Где је ту оно о чему сам говорио? Да ли је за ЕУ или ЕАУ? Да ли је за НАТО? Да ли је за признавање независности КИМ? Да ли је за увођење санкција Русији? Одакле му паре за странку и кампању? Где су конкретни, али конкретни и директни одговори на ова питања? Мени не треба докторат да бих видео да нагиње западу и свим њиховим вредностима и "вредностима", условима које постављају Србији. Преврант је али млад на политичкој сцени, још није имао прилике да покаже своје право лице. Свако ко ради за запад и покуша да нам наметне њихов систем и политику, тај не радина добробит Србије, него у корист неоколинијалних сила, само они имају корист од тога, због тога нам и намећу такве системе и полиику. Због тога ће они увек бити "они", а ми, Бугари и Румуни, увек "румуни". Никада ни приближно исти. Једино када се ослободимо служења неоколинијалним силама имаћемо барем теоретске шансе да живимо боље и слободно. А са Радулом од тога нема ништа, он је ватренији слуга и од Чеде Шмрка. А време ће показати да ли смо били у праву. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 (измењено) Небитно је "ради ли на добробит Србије" или не; Срби себи раде о глави и нико, па ни сâм Бог, не може да их у томе спречи (а камо ли један Саша, Јанко, Марко...). Едит: онај текст још увек блеи на сајту. Измењено Јул 4, 2016 од Џуманџи "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 23 minutes ago, Џуманџи рече Небитно је "ради ли на добробит Србије" или не; Срби себи раде о глави и нико, па ни сâм Бог, не може да их у томе спречи (а камо ли један Саша, Јанко, Марко...). Едит: онај текст још увек блеи на сајту. Srbi ne treba da rade srbima vec sebi individualno. Ja se za to zalazem, da svaki srbin radi sa svojim parama i sa svojim zivotom sta god 'oce. A radulovic je prvi korak u borbi ka tome. cloudking and florenntina је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука