Млађони Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 4 hours ago, cloudking рече Razbiram. A pitanje? Pa to ti je odgovor. Neubodan mi je artemit koliko i vladika koliko i ateista koliko i budista. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 2 hours ago, Џуманџи рече Хмм, верску или научну; прецизирај на које се типове школа ово односи, пошто човек наводи та два... типа. Било коју. Бубатори чуда чине. Најјаче је када сам схватио како се неки математички испити полажу - људи запамте напамет шаблонске задатке и тако изађу и полажу. Наравно не сви, али опет то је за мене био шок. Мислио сам да је такво нешто могуће само код нас друштвењака. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 1 minute ago, Ћириличар рече Било коју. Бубатори чуда чине. Најјаче је када сам схватио како се неки математички испити полажу - људи запамте напамет шаблонске задатке и тако изађу и полажу. Наравно не сви, али опет то је за мене био шок. Мислио сам да је такво нешто могуће само код нас друштвењака. To mozes da zapamtis napamet sablonske zadatke tamo gde ima sablona. Ajd pamti napamet sablonske zadatke za fizicke probleme.. ili za fizicka izvodjenja formula... slabije oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 2 hours ago, Џуманџи рече Кол'ко знам, да би се завршила било која школа - мора да се размишља на научни начин. Мени је текст (поготову део "школовање на догматски начин") plain creepy... Можда зато што не разумем шта је хтео човек да каже, али, оно... Dude... tesko da te npr.. sociologija tera da razmisljas naucno.... posto oni tamo rade po marksovim teorijama... koje su svud propale a sociologija je corsokak nauka pa se jos drze propalih teorija. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 1 hour ago, Млађони рече To mozes da zapamtis napamet sablonske zadatke tamo gde ima sablona. Ajd pamti napamet sablonske zadatke za fizicke probleme.. ili za fizicka izvodjenja formula... slabije Потцјењујеш бубаторе :D Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 1 minute ago, Ћириличар рече Потцјењујеш бубаторе mozda ja vala te sposobnosti nemam... mozda i imam ali mi je izuzetno demotivisuce i dosadno... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 ovaj tekst je inace najjadniji - https://en.wikipedia.org/wiki/Virtue_signalling Ali cisto da se zna ja cu i dalje da glasam za radula dok ja ili neko drugi ne formiramo libertarijansku partiju... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 15 minutes ago, Ћириличар рече . . . Жао ми је, мислим сам да сам одвојила тај пасус и говорила о ставовима који проверавају из текста, те је јасно на шта се коментар односи. Можда је теби и Роналду научни метод = научни начин (или религијски метод* = религијски начин*, небитно), али мени није. * апропо дела у ком каже да су "мисаони процеси у религији интуиција и вера" "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 1 hour ago, Џуманџи рече Жао ми је, мислим сам да сам одвојила тај пасус и говорила о ставовима који проверавају из текста, те је јасно на шта се коментар односи. Можда је теби и Роналду научни метод = научни начин (или религијски метод* = религијски начин*, небитно), али мени није. * апропо дела у ком каже да су "мисаони процеси у религији интуиција и вера" Па не видим како је другачије могуће? Научни метод подразумијева скепсу, провјеравање, експериментисање и отвореност ка новим резултатима, као и вјеровање у лако провјерљив резултате и чињенице. Вјера у Бога се заснива на веома тешко провјерљивим резултатима ( али то је и суштина те вјере, јер иначе не би ни имала смисла прича "спасиће се ко вјерује у овог и овог бога" ). Религијска вјера у Бога или богове захтјева од човјека да направи велики "leap of faith", док наука захтијева много мањи. Но то не значи да религиозни људи не могу бити научно критични. Чак напротив, човјек може бити велики вјерник и изразито религиозан, а са друге стране бити веома критичан и методичан хемичар, физичар, социолог и сл. Проблем настаје када постоји човјек који религијски резон почне примјењивати на нерелигијске ствари ( а то су ти зелоти, фундаменталисти и сл. Но ни то не мора бити највећи проблем, него може бити и то да је човјек једноставно говедо као особа или као интелектуалац, па због тога не доноси одлуке исправном методом. Или укратко - ја лично не бих волио видјети религијског фундаменталисту нити љутог нетолерантног атеисту на позицији која му даје моћ да одлучује о стварима које утичу на вјеру и/или науку, јер њима недостаје разумијевање оне друге стране, па ће у доношењу одлука бити ускоумни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 А средња музичка школа се, претпостављам, завршава уметничким начином (или методом , како већ ко користи)? *опет, говорим из перспективе текста који критикујем "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 1 hour ago, Џуманџи рече А средња музичка школа се, претпостављам, завршава уметничким начином (или методом , како већ ко користи)? *опет, говорим из перспективе текста који критикујем Па зависи шта се учи у њој. Нпр. историја музике не захтијева исте квалитете као учење свирања неког инструмента :) Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 Upravo sam procitala Radulovicev predlog za ukidanje komunalne policije i odusevila se. Svaka cast! Аурор, Плутон and Млађони је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 1 hour ago, florenntina рече Upravo sam procitala Radulovicev predlog za ukidanje komunalne policije i odusevila se. Svaka cast! Pandering to the public much? Џуманџи and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 Ne znam sta je po sredi ali predlog potpuno podrzavam pa taman ih ukinuli i zbog ruzne boje uniforme... Аурор and Млађони је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 1 hour ago, Ћириличар рече Pandering to the public much? moze da bude ali radulovic je poprilicno za skidanje tih nepotrebnih sektora i agencija. Tako mozda je to razlog sto je izabrao bas o tome ali to su mu principi oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука