Аурор Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 30 minutes ago, Muramasa рече Botove karakteriše to što štancaju komentare bez razmišljanja i to u očekivanju materijalne koristi. "Јер је коријен свију зала среброљубље..." (1. Тимотеју 6:10) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 15 minutes ago, Muramasa рече Srebroljublje je koren i nečeg dobrog - kapitalizma. Ја бих рекао само self interest. А корен оних злоупотреба и корупције (crony capitalism) би било среброљубље, похлепа итд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Хоће ли неко стати на пут овом зликовцу!? -- REŽISER LJUBIŠA RISTIĆ OPTUŽIO ŠEFA DJB: Radulović je REKETAŠ, otimao mi je 3.000 evra mesečno! Ljubiša Ristić, proslavljeni pozorišni režiser i jedan od osnivača kultnog pozorišta KPGT, tvrdi da ga je šef stranke "Dosta je bilo" Saša Radulović reketirao za 3.000 evra mesečno Radulović je, tvrdi Ristić, pokušao na sve načine da izbaci KPGT iz prostorija u vlasništvu Šećerane "Dimitrije Tucović", koju je pre nekoliko godina vodio kao stečajni upravnik! - Posle 5. oktobra, ovde sve što zaradimo moramo da dajemo nekom kao reket! Taj Saša Radulović, dok je bio stečajni upravnik, otimao nam je tri hiljade evra mesečno samo da nas odavde ne istera. Borim se poslednje tri godine da nas policija ne iseli odavde - rekao je Ristić u intervjuu za nedeljnik "Ekspres". Tragom ove informacije, pozvali smo Ristića, ali on nije želeo da opširnije priča o ovom slučaju. - To je bio preteran zakup, koji je Radulović odredio dok je bio stečajni upravnik kao metod izbacivanja i zatvaranja pozorišta... - poručio je Ristić za Informer. Radulović se nije oglašavao, dok komentar nismo dobili ni od portparolke DJB Tamare Spaić, niti Radulovićevog najbližeg saradnika Aleksandra Stevanovića. Dragan Dobrašinović, predsednik Koalicije za nadzor javnih finansija, na drugoj strani ocenjuje da je obaveza stečajnog upravnika da se stara o interesima poverilaca i imovini preduzeća, a ne da brine o kulturi. - Ali ako Ristićeva izjava ide u pravcu da je Raduloviću davao tri hiljade evra kao mito, onda treba da prijavi i sebe i njega zbog davanja i primanja mita... - podvlači Dobrašinović. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Таман се пресеко да није и Љубиша одлепио, ал није, добро је Остаје један од задњих бастиона нормалности у овој земљи. Значи, човек каже да је кирија била превисока, а наслов је "Рекетирали ме" Juanito and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 8 minutes ago, RYLAH рече Таман се пресеко да није и Љубиша одлепио, ал није, добро је Остаје један од задњих бастиона нормалности у овој земљи. Значи, човек каже да је кирија била превисока, а наслов је "Рекетирали ме" Поштујем га као редитеља, ал' као јуловца не могу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Управо сада, Плутон рече Поштујем га као редитеља, ал' као јуловца не могу. За једног свог асистента сам чуо да је био у тој секти у оно време, шокирао сам се. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Ја се тог Ристића сећам као једне од највећих будала 90-их. Мислим, високи фунционер ЈУЛ-а, а ЈУЛ је заиста била јединствена секта на овим просторима. А онда сам касније сазнао да је лик заправо светска класа у режији. Никако ми није јасно како неки људи толике супротности успеју да обједине у себи... Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 3 minutes ago, Плутон рече Поштујем га као редитеља, ал' као јуловца не могу. Ја га чак и као јуловца поштујем. Био је можда и једини који је тамо био без икакве користи, из чисте идеологије. Кад је могао да помогне нешто држави, помагао је, без да тражи било шта за себе. Није се ни бахатио нити било шта друго. Сад, што ја мислим да је та његова идеологија глупост која није издржала тест времена, то је друга ствар, ал се човек чак и тамо није укаљао док је био. Један од крајње ретких. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 2 minutes ago, RYLAH рече Био је можда и једини који је тамо био без икакве користи, из чисте идеологије. А Жељко Митровић? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 3 minutes ago, Juan рече А Жељко Митровић? Он није био из идеологије, он је био заљубљен потајно у Миру. Juanito, Аурор and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 7 minutes ago, Juan рече Никако ми није јасно како неки људи толике супротности успеју да обједине у себи... Колико хоћеш примера у историји. Ево ти Бен Карсон, са једне стране је бриљантан неурохируг (који је први оперисао спојене близанце) и председнички кандидат, а са друге је ивенџеликл фундаменталиста који мисли да је Земља стара 6000 година. Дакле не само да је оперисао спојене близанце - он то и јесте... Juanito, RYLAH and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 12 minutes ago, Juan рече Никако ми није јасно како неки људи толике супротности успеју да обједине у себи... И Жељко има своје таленте... Juanito, Аурор, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 30 minutes ago, Плутон рече Поштујем га као редитеља, ал' као јуловца не могу. Zanimljivo da se to nigde ne pominje u tekstu... Nego samo "proslavljeni reditelj", cisto da se zamaskira politicka pozadina ove pricice... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 1 minute ago, cloudking рече Zanimljivo da se to nigde ne pominje u tekstu... Nego samo "proslavljeni reditelj", cisto da se zamaskira politicka pozadina ove pricice... Нисии прочито текст него само наслов, очигледно. Љубиша реко кирија висока, наслов Рекетиро ме Радуловић. На таквима ко што си ти што само читају наслове ДЈВ прави тираже Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 20 minutes ago, GeniusAtWork рече И Жељко има своје таленте... На оном PinkMusic каналу ова песма иде на сваке 2, 3 друге песме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука