Плутон Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Pa šta čeka? Ништа. То утркивање у предаји потписа типично је за ботовске странке које воле да стварају илузију о великој подршци. Радуловић је свестан колику подршку има и илузија му није потребна, фокусира се на конкретну, реалну кампању. Ено га, уместо да преда листу и да се покаже, он држи трибину у Новом Саду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Ништа. То утркивање у предаји потписа типично је за ботовске странке које воле да стварају илузију о великој подршци. Радуловић је свестан колику подршку има и илузија му није потребна, фокусира се на конкретну, реалну кампању. Ено га, уместо да преда листу и да се покаже, он држи трибину у Новом Саду. Svestan je koliko lajkova ima iza sebe. Drž se Plutko,biće to u redu,mislim barem za izlazak na izbore.Valjda. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Svestan je koliko lajkova ima iza sebe. Drž se Plutko,biće to u redu,mislim barem za izlazak na izbore.Valjda. Хвала на подршци, кекекекекекекекеке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Јесте л' чули, децо, верујте, без шале, да премијер биће Радуловић Сале! -Бореалис ft. Плутон Аурор, Juanito, florenntina and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Радуловић прелази 14% I tarzanija i njuz vec postoje... mogo si da smislis neki originalniji koncept za websajt... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Не отварај молим те, Јер ту пише: Радуле ће имати од цензуса више! Драшко, Juanito, Јанко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Kaд заокружиш листић ти га у кутију баци па се сети мене кад смо били јагањци (гласачи) Juanito, Аурор and Плутон је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Lep je radul kao slika ... slika nekog precednika Аурор је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 А сармица наша Ко Радуле Саша! Ау, брате, разбијаш вечерас! Ко они репери кад их крене флоу на фристајлу ил' како се то већ каже. RYLAH, Аурор and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Јесте л' чули, децо, верујте, без шале, да премијер биће Радуловић Сале! -Бореалис ft. Плутон Teško će Radulović Sale premijer biti On ni potpise za izbore ne mož prikupiti Premijer će biti onaj kome ceo narod kliče i dok novi toalet u školi niče Juanito and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Ау, брате, разбијаш вечерас! Ко они репери кад их крене флоу на фристајлу ил' како се то већ каже. Захваљујем теби, ал' не треба хвала Пошто је за цензус Радуловић Сала! Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Teško će Radulović Sale premijer biti On ni potpise za izbore ne mož prikupiti Premijer će biti onaj kome ceo narod kliče i dok novi toalet u školi niče Радуловић Сале потписе има Ал једну тајну да одам свима Укапиро сам његов генијални маркетиншки трик, јер сам генијалнији маркетингаш од њега: чека да задњи преда листу, па онда кад погледаш сва имена на листи, да пише "ДОСТА ЈЕ БИЛО!". Хехе, како сам само проницљив. Аурор, -Владимир-, Кратос and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Радуловић Сале потписе има Ал једну тајну да одам свима Укапиро сам његов генијални маркетиншки трик, јер сам генијалнији маркетингаш од њега: чека да задњи преда листу, па онда кад погледаш сва имена на листи, да пише "ДОСТА ЈЕ БИЛО!". Хехе, како сам само проницљив. http://www.instructables.com/file/FT5GF93I70AWRQO/ -Владимир- and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 А да направимо мјузикл? Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Teško će Radulović Sale premijer biti On ni potpise za izbore ne mož prikupiti Premijer će biti onaj kome ceo narod kliče i dok novi toalet u školi niče Metrika ti je strasna Плутон је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука