Manolis Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 На страну Радуловић, због чега стално користиш хулигански и уличарски тон и речник? Čovek pravi vadikal! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 На страну Радуловић, због чега стално користиш хулигански и уличарски тон и речник? Mene vise intrigira sto toliko energije, uglavnom negativne, ulaze u raskrinkavanje coveka za koga je ubedjen da se nece primaci cenzusu. florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Čovek pravi vadikal! Прво прочитах ово „владика“. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Што се твоје ботовске параноје тиче, надам се да сам ти је мало ублажио тиме што сам ти показао да се у ову материју не разумеш ни толико да појмовно разграничиш о чему сам говорио, а камо ли да разоткриваш моје мрачне скривене намере. То можеш да пренесеш и свом колеги Недељку. » БОТ • информатика скраћени назив за софтверског робота,односно вештачки интелигентног софтверског агента. У пренесеном значењу означава и особу која отвара налоге, лажне профиле на друштвеним мрежама (твитер, фејзбук...) и на критичке текстове поставља позитивне коментаре, а на негативне коментаре реагује негодовањем и одбраном. Често их користе политичке странке или неке друге интересне групе или појединци за одбрану и популаризацију сопствених ставова и интереса. А о твојим " скривеним намерама " да и не говорим......политикант. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 СПС - Српска Плуто(н)кратска странка "Гласајте за нас, да бар неком буде боље!" RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Подршка Радулу из авиона! Sent from my iPad using Tapatalk ИгорМ, Аурор, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Ок. Ајмо поступно... Имаш друштва лица и друштва капитала. Ортачко друштво и командито друштво су друштва лица. Друштва капитала, чак и када су једночлана, одликује то што не зависе од личности власника, док код друштва лица, исто као и јод предузетника, лица која ступају у те односе одговарају целокупном својом имовином. Идемо даље... ПРИВРЕДНО ДРУШТВО није исто што и ПРАВНО ЛИЦЕ. Ти си у закону читала о привредним друштвима, не о правним лицима. Ортачко друштво јесте привредно друштво, али није правно лице, јер не одгивара самостално за своје обавезе, већ ортаци оговарају за обавезе целокупном својом имовином. Предузетник такође нема статус правног лица. Када кажем "фирма", мислим на правно лице, као и сви који се иоле разумеју у материју. Предузетник није фирма, јер није правно лице. Дакле, управо си демонстрирала елементарну правну неписменост. Није довољно да знаш да читаш законе да би расправљала о томе шта пише у њима. Да је то довољно, Шурда би задржао свој стан у Врућем Ветру. Што се твоје ботовске параноје тиче, надам се да сам ти је мало ублажио тиме што сам ти показао да се у ову материју не разумеш ни толико да појмовно разграничиш о чему сам говорио, а камо ли да разоткриваш моје мрачне скривене намере. То можеш да пренесеш и свом колеги Недељку. Po cl.2. Zakona "Privredno društvo (u daljem tekstu: društvo) je pravno lice koje obavlja delatnost u cilju sticanja dobiti." Dakle, pokusaj da sada u celu diskusiju preusmeris na drustva lica i kapitala ili pravna i fizicka itd itd je bedan i potpuno irelevantan za predmet diskusije a to je cinjenica da preduzetnik odgovara celokupnom svojom imovinom za svoje poslovne rezultate. Dakle, Sasa Radulovic je bio registrovani preduzetnik i odgovarao celokupnom svojom imovinom za poslove koje je obavljao... Sto se mene tice, tvoje poluistinite i neistinite, manipulativne poruke su te diskvalifikovale kao sagovornika na neko vreme. Nemam nameru da trosim dalje vreme da ti odgovaram jer mi je bas muka od tog udbaskom mentaliteta koji "paranoicno" vidim u svakom tvom postu, od muzike preko tehnologije i nauke do filozofije i politike. A iskrena da budem, diskusije sa tobom su mi beskrajno dosadne i nepolodotvorne za razliku od Avocada cije postove npr. nalazim jako korisnim i zanimljivim iako me pravo uvek zanimalo samo "silom prilika"... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Ко је погледао клип пар страна напред (Плутон поставио) Радул објаснио и фирму (тј канцеларију стечајног управника са запосленима у њој) и АЛСУ налаз, и количину пара итд. Безвезна препирка о правној терминологији која замагљује суштину. А суштина је да је сваком ко је покушао да ради поштено (самим тим против система) спакована по нека "пресуда" тог типа а касније никад нису кривично одговарали јер немају за шта (сетимо се баш смицалица око смене људи у агенцији за борбу против корупције). Плутон and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Стиго! Гласајте за ДЈБ па ћете и ви имати WiFi у авиону! florenntina, Јанко and Плутон је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Стиго! Гласајте за ДЈБ па ћете и ви имати WiFi у авиону! Стиго где? У мајчицу Србију? "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Ко је погледао клип пар страна напред (Плутон поставио) Радул објаснио и фирму (тј канцеларију стечајног управника са запосленима у њој) и АЛСУ налаз, и количину пара итд. Безвезна препирка о правној терминологији која замагљује суштину. А суштина је да је сваком ко је покушао да ради поштено (самим тим против система) спакована по нека "пресуда" тог типа а касније никад нису кривично одговарали јер немају за шта (сетимо се баш смицалица око смене људи у агенцији за борбу против корупције). Ја сам прво мислио да и ти тролујеш. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Стиго где? У мајчицу Србију? Ма не, само овде кући... Код маћехе... Јанко је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Ја сам прво мислио да и ти тролујеш. Са оваквим аватаром? Пу, пу далеко било, помери се с места. Плутон је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Са оваквим аватаром? Пу, пу далеко било, помери се с места. Ма више не могу се снађем у овој збрци. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Ајмо, људи, још један глас да прерипимо Санду и Бошка! https://www.pouke.org/forum/topic/22374-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D1%81%D1%83-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5-%D0%B8%D0%B4%D0%B5-%D0%B2%D0%B0%D1%88-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81/page-19? ДСС+Двери (31 votes [18.56%]) ДС (15 votes [8.98%]) СНС+СНП+ПУПС (29 votes [17.37%]) СПС (3 votes [1.80%]) СДС-СЛВ-ЛДП (3 votes [1.80%]) ДЈБ (31 votes [18.56%]) ЈС (0 votes [0.00%]) СРС (16 votes [9.58%]) Родољуби (2 votes [1.20%]) Неко други, нећу гласати (37 votes [22.16%]) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука