florenntina Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 'ajde 'ajde moje dame. Sklonite te "mrgude", nije to nista vredno bora na licu Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Слушајте овамо............Мир, мир............. брате мир.....нећемо да победи народна музика.... Не можеш побећи од онога што је присутно Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Ja nisam simpatizer nijedne stranke, politika mi je ogavna, ali silom prilika ne mogu izbeći da primetim Gospodina Riboustog koji iskače iz svega, i od njega mi se bukvalno povraća Вилма, јел ви оно беше у јавном сектору радите? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Radim,što ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Radim,što ? ма ништа, само се шалим, а и аватар сам ставила због Фло ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Radim,što ? Pa najverovatnije parazitiras. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Šta reći na tako glup komentar. . . Dođi pa radi moj posao ako misliš da je to super. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 I Radulović je parazitirao kad je bio stečajni upravnik i kasnije ministar tako da botulovići : Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 ма ништа, само се шалим, а и аватар сам ставила због Фло Koji avatar? Radulovica? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Šta reći na tako glup komentar. . . Dođi pa radi moj posao ako misliš da je to super. Tko nije radio u drzavnoj sluzbi, taj ne zna sto je patnja. Ne salim se, ovo pisem na osnovu svog iskustva. Zato, DOSTA JE BILO https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 I Radulović je parazitirao kad je bio stečajni upravnik i kasnije ministar tako da botulovići : Ma toliko mu je bilo super, da je pobegao glavom bez obzira, bas kao i ja. Pa evo neka ti Vilma kaze koliko je lepo i privilegovano raditi u drzavnoj sluzbi posteno svoj posao. Ne bi covek pozeleo ni najvecem neprijatelju. Ako ti treba najkraci put do neuroze ili depresije, ne moras traziti dalje... Zali Boze samo sto sav taj rad i trud pada u vodu zbog politickih poslusnika koji se setkaju unaokolo praveci budale od ljudi koji rmbace za njih. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Koji avatar? Radulovica? Његову слику ћу да ставим ако изгубим опкладу, прати мало "журку" Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Jel ti uopšte imaš pojma šta je posao stečajnog upravnika i u kom trenutku on preuzima firmu? Знаш ли ти? И знаш ли за шта су њега теретили и зашто су га кажњавали док је био стечајни управник, и због чега му је претило одузимање лиценце? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Znam, a znam i ono baljezganje sa Kurira i Vaseljenske. Није баљезгање, него правоснажна решења о кажњавању због злоупотреба. Два пута. И покренут поступак за одузимање лиценце стечајног управника. Који је волшебно прекинут оног тренутка када је постао министар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 15, 2016 Пријави Подели Написано Март 15, 2016 Сви су исти... Хајде да ми оснујемо странку! RYLAH, GeniusAtWork and Плутон је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука