Ћириличар Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 http://arhiva.alo.rs/vesti/aktuelno/radulovic-cisti-mladine-rasipnike/32743 Мени ово јака фотка, за аватар рецимо, ил' не знам ни ја, за плашти малу децу, вране итсл. Ово он описује неку бившу дјевојку, како је изгледала зеленизуб, RYLAH and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Нешто неће профил да ми прихвати овај аватар... Мора да је превише милитантан. Плутон, Manolis, RYLAH and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Нешто неће профил да ми прихвати овај аватар... Мора да је превише милитантан. Кол'ко сам чуо, форум више не прихвата директан аплоуд, само ако учиташ однекуд с нета. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Нинџа, доспео си на насловну! http://dostajebilo.rs/zasto-cu-glasati-za-sasu-radulovica/ Cestitam za tekst, ali opis Botova II generacije-koji pozivaju na apstinenciju od izbora-cista 10-ka! Sjajno https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 У ово ни ја не верујем да је могуће. Бог све види, то је довољна транспарентност RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Бог све види, то је довољна транспарентност Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ал је овај Радуловић побожан, окупирао цео форум Поуке. Ово морате да сликате и некгде да окачите на твитер да покажете како је Радуловић велики верник RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ал је овај Радуловић побожан, окупирао цео форум Поуке. Ово морате да сликате и некгде да окачите на твитер да покажете како је Радуловић велики верник Који си ти злоћко :p florenntina, Manolis and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Da crkve i sekte konačno plate PDV! Dosta je bilo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Радуловић велики верник Ne daj Bože! Ja se iskreno nadam da je ateista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Radule častan agnostik! Плутон, RYLAH and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Radule častan agnostik! Bolje i to nego folklorni vernik, ti su najgori. Evo ih na vlasti. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Зидом против партијско-паразитског система! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ово он описује неку бившу дјевојку, како је изгледала Па да, нека начитана... ви'ш, тог се нисам ни сетио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 14, 2016 Пријави Подели Написано Март 14, 2016 Ово он описује неку бившу дјевојку, како је изгледала Nije njegova nego burazerska RYLAH је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука