Плутон Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Развијање грађанске свести и уздизање исте на неки завидан ниво. Онда ћемо стварно бити у ситуацији да бирамо. У оваквој држави и неки Супермен може да нам дође, ништа неће да уради, јер неће имати са ким да ради. Почети од малих ствари - као што сам рекао, врати фаличну робу, тражи фискални рачун, тражи своја права свуда и на сваком месту. Кад се види да то делује, и да они који нам свакодневно ускраћују нека права уопште нису толико јаки колико ми нисмо упорни и колико смо апатични, људи ће да крену да се буде, али не због неког демагога који ће да им да лажну наду, него због тога што ће да увиде колико они сами могу, само ако се потруде. Такав човек, који осети да нешто може, макар и веома мало, али ипак нешто може само ако се довољно посвети, кренуће да чита и да се образује, да тражи више права, да не дозвољава разним бирократама да га малтретирају, јер је образован, зна своја права и зна колико далеко може да иде. Чек', зар беше није спас у некој партији која ће да донесе програм од пар хиљада страна за развој Србије у наредних 100 година? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Чек', зар беше није спас у некој партији која ће да донесе програм од пар хиљада страна за развој Србије у наредних 100 година? НАравно. А то ће да се деси онда кад буду имали коме да га презентују и кад буде имао ко да их препозна. Неће сигурно такав програм да презентују људима који се пале на програме "у десет тачака". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Не за некаквог реформатора и месију који ће променити земљу и друштво из корена или сличне глупости. Нико то и не говори, него је најлакше тако опљувати оне који подржавају Радуловића, да се као поставе у позицију где им је Радуловић неки спаситељ. А људи не схватају да кандидат за кога се гласа уопште не мора да буде савршен, само треба да буде бољи од претходника, а Радуловић то свакако јесте. Grizzly Adams, florenntina and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 НАравно. А то ће да се деси онда кад буду имали коме да га презентују и кад буде имао ко да их препозна. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Да поновим, ко нема проблем са Вучићем, са његовим братом који је покрао 22 милијарде динара, са његовим кумом на челу ЕМС-а, са Дачићем, са Чедом, са Динкићем, са министром кога струка зове „Доктор Смрт“, са министром који је позивао Милошевића да изведе тенкове на улице, са 7 мртвих чија се погибија правда пијанством, са нашим људима настрадалим у Либији, а да се не зна ништа о томе, са смањењем плата и пензија, са понижавањем просвете и просветних радника, са тиме да се новац отима од грађана како би се финансирали ботови и пропала јавна предузећа, са Бабићем, са Јовичићем, са Ђукановићем, са Томом дипломом, са доктором Стефановићем, са Зорком министарком, са Гашићем, са Јоргованком на челу НБС, са Љајићем, са Вељом, са Шешељем, са поскупљењем струје, са таксама на гориво које су 200% цене, са тиме да се новац из буџета даје Пинку, Хепију, Б92, Првој, Информеру, Политици (кроз рекламе), са овом спрдњом од јавног сервиса и претплатом коју ћете плаћати и за гаражу, са свакодневним Вучићевим обраћањима нацији, са оволиким порезима и доприносима на рад, са тиме да је услов за напредовање страначка веза, са тиме да савете људи који су међу најодговорнијима за бомбардовање Србије Вучић плаћа новцем грађана Србије, са Малим и његовим становима и офшор компанијама и тако даље и тако даље, и ко мисли да би Радуловић и његови радили све то исто или горе, слободно нека не гласа. sqny је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Највећи проблем Србије је устајала жабокречина од политичке сцене, где се једни исти ликови ротирају на власти задњих 25 година, увек са истим причама. И то је оно што убија вољу у људима највише: за кога гласати, а да већ није био власт и није се показао као лопов? Нових лица нема (ако не рачунамо разне опскурне ликове који се повремено појављују) и то је оно што убија у појам. Сви су се показали као иста багра, били они жути, црвени, љубичасти, отпораши, радикали, европејци, интелектуалци...одатле и оволика мешавина час апатије час острашћености код већине људи када се прича о политици, свега им је одавно преко главе више. florenntina, Човек Жоја, Баба and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 ако не рачунамо разне опскурне ликове који се повремено појављују И мени је овај Плутонов Радуле до победе! деловао, прво што ми пало на памет, опскуран. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Варају се сви који мисле да би Плутон неког овако отворено подржао, а да га није темељно прочешљао. Еј Плутон, не знам сад ту твоју темељност, ал' у некој теми овде си толико машио да сам у неколико наврата помислио како заправо актуелном режиму проиграваш false flag. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Развијање грађанске свести и уздизање исте на неки завидан ниво. Онда ћемо стварно бити у ситуацији да бирамо. У оваквој држави и неки Супермен може да нам дође, ништа неће да уради, јер неће имати са ким да ради. Почети од малих ствари - као што сам рекао, врати фаличну робу, тражи фискални рачун, тражи своја права свуда и на сваком месту. Кад се види да то делује, и да они који нам свакодневно ускраћују нека права уопште нису толико јаки колико ми нисмо упорни и колико смо апатични, људи ће да крену да се буде, али не због неког демагога који ће да им да лажну наду, него због тога што ће да увиде колико они сами могу, само ако се потруде. Такав човек, који осети да нешто може, макар и веома мало, али ипак нешто може само ако се довољно посвети, кренуће да чита и да се образује, да тражи више права, да не дозвољава разним бирократама да га малтретирају, јер је образован, зна своја права и зна колико далеко може да иде. То је процес који је веома дуготрајан, али који мора почети. Као што сам рекао, то што се не поводим за разним демагозима не значи да сам статичан или апатичан или без наде. Пун сам наде и елана, и трудим се да ово причам свима око себе, и да им на свом примеру покажем шта и како могу, и колико могу. То је оно што свако од нас може да уради. Кад се скупи довољна критична маса таквих самосвесних људи, тек тад ће систем да крене да се мења. Али то траје предуго, зато је лакше да кажемо да ће један Радуловић, Вучић, Тадић или ко год да дође и да среди ствар јер је способан, леп и бори се против паразита и корупције. Dobro. U skladu sa ovim sto si napisao, sta po tebi u situaciji izbora predstavlja apatiju a sta akciju: glasanje za Vucica (direktno ili indirektno neizlaskom na izbore) ili glasanje protiv Vucica? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Ovo bi trebalo da nas ubedi da glasamo za Vucica? Ne. Ja ne glasam uopšte. Човек Жоја, зеленизуб and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 @@ RYLAH Добро, бориш се против радулопоклонства, али стварно мислиш да би на власти (кад би у теорији до ње дошао) био гори од Вучића? Или стварно мислиш да не би био корисна опозиција када би прешао целзијус? Плутон and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Мислиш баш-баш уопште, оно не излазиш на изборе, или изађеш па буде неважећи листић? Не трошим време да бих тај недељни дан ишао у забавиште. Човек Жоја, зеленизуб, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Не трошим време да бих тај недељни дан ишао у забавиште. Pa sta radis na ovoj temi? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Ne. Ja ne glasam uopšte. Znaci indirektno glasas za Vucica. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука