Grizzly Adams Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 ? Koji je to Riletov politički izbor? Ja ga do sad nisam uočio Он је против. feeble, Плутон and florenntina је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Joooo, kad te cuje Rileee Свеједно је јер имам увид у комплетну структуру и организацију покрета. Зато су ми многе стваре које се овде спомињу ради дискредитације Радуловића смешне јер знам то „изнутра“. Ако неко из било ког локалног одбора хоће да покрене неку акцију, не само да неће да добије новац за то него ће сам локални одбор морати да скупи средства. Све што било који активисти добијају су савети и нико ни на који начин није условљен. Можеш да будеш члан и да не радиш ништа, нико те неће зивкати на телефон, обећавати посао итд. Код свих других странака новац примарно стиже из „централе“, код ДЈБ ни један једини динар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Види, свиђало ти се то или не, тих „конкретних ствари“ нема, 2011. године кажњен, жалио се, казна потврђена. 100.000 динара због теже повреде радне дужности као стечајни управник 2011. поднете две кривичне пријаве против њега 2012. године покренут поступак да се избаци са листе стечајних управника због одуговлачења у два стечајна поступка у међувремену, још једном кажњен због "несавесног рада" као стечајни управник 2013., улази у Владу, све оптужбе против њега падају у воду, обустављају се сви поступци чим је ушао у Владу Иначе је два пута смењиван из предузећа у којима је био стечајни управник, и поступак му је покренут зато што се установило да је фирме у којима је био стечајни управник намештао агенцији за књиговодство своје жене, а касније се открило и да је имао своју агенцију регистровану на другог. Незванично и непроверено су га повезивали и са Богољубом Карићем, али те тврдње никад нису доказане. Негде овде на овој теми, мрзи ме сад да тражим, сам подробније писао о свему овоме, мислим да сам нашао и бројеве тих кривичних предмета, и датуме кад су прекинути, онда кад је он ушао у Владу. Веруј у шта год хоћеш, али не постоји поштен политичар. На првом месту, да би скупио паре за кампању, која уопште није јефтина, мора да има пар платиша са којима унапред склопи договоре ако дође на позиције како ће да им се одужи. А то је само почетак. Зато ме овај демагог толико и нервира, јер просипа овакве глупости и глуми неко поштење, а исти је као и сви остали. И нервира ме зато што је успео да до нивоа секташења хипнотише иначе паметне људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 нервира ме зато што је успео да до нивоа секташења хипнотише иначе паметне људе. Ти баш знаш да претераш... Сасвим је ОК да људи имају неки став и подржавају некога у политици. То није никакво "секташење". Друга је ствар наша политичка сцена и глупости којима смо окружени... Плутон је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Сасвим је ОК да људи имају неки став и подржавају некога у политици. То није никакво "секташење". Друга је ствар наша политичка сцена и глупости којима смо окружени... Сасвим је ОК. Али није баш нормално да људи (овде не мислим на Плутона конкретно, али их има и по форуму и у животу) крену да скачу на тебе чим им увредиш онога за кога лобирају, и да се љуте на тебе због тога, и да нису у стању да воде нормалан разговор о неком политичару, него или падну у ватру или игноришу конкретне ствари које им кажеш. Тако је својевремено радио Чеда, а пре Чеде деведесетих Вук, па после Вука демократе. Такав ме приступ нервира, јер троши енергију људима и разочара их после тога. Због таквих као што су описани, Радуловић међу њима, све мање људи улази у политику, јер им овакви демагози дигну наду и елан до небеса, па их после разочарају горе него што би икада било могуће овим "регуларним" политичарима, који не глуме некакво лудило и некакво поштење. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 2011. године кажњен, жалио се, казна потврђена. 100.000 динара због теже повреде радне дужности као стечајни управник 2011. поднете две кривичне пријаве против њега 2012. године покренут поступак да се избаци са листе стечајних управника због одуговлачења у два стечајна поступка у међувремену, још једном кажњен због "несавесног рада" као стечајни управник 2013., улази у Владу, све оптужбе против њега падају у воду, обустављају се сви поступци чим је ушао у Владу Иначе је два пута смењиван из предузећа у којима је био стечајни управник, и поступак му је покренут зато што се установило да је фирме у којима је био стечајни управник намештао агенцији за књиговодство своје жене, а касније се открило и да је имао своју агенцију регистровану на другог. Незванично и непроверено су га повезивали и са Богољубом Карићем, али те тврдње никад нису доказане. Негде овде на овој теми, мрзи ме сад да тражим, сам подробније писао о свему овоме, мислим да сам нашао и бројеве тих кривичних предмета, и датуме кад су прекинути, онда кад је он ушао у Владу. Веруј у шта год хоћеш, али не постоји поштен политичар. На првом месту, да би скупио паре за кампању, која уопште није јефтина, мора да има пар платиша са којима унапред склопи договоре ако дође на позиције како ће да им се одужи. А то је само почетак. Зато ме овај демагог толико и нервира, јер просипа овакве глупости и глуми неко поштење, а исти је као и сви остали. И нервира ме зато што је успео да до нивоа секташења хипнотише иначе паметне људе. I vi admini ste svi isti al svaki put kad hirotonisete nekog novog ja se ponadam da je drugaciji jer ga ne znam u toj ulozi. Onda ga pustim tako novog da vidim kako ce da se snadje пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Сасвим је ОК. Али није баш нормално да људи (овде не мислим на Плутона конкретно, али их има и по форуму и у животу) крену да скачу на тебе чим им увредиш онога за кога лобирају, и да се љуте на тебе због тога, и да нису у стању да воде нормалан разговор о неком политичару, него или падну у ватру или игноришу конкретне ствари које им кажеш. Тако је својевремено радио Чеда, а пре Чеде деведесетих Вук, па после Вука демократе. Такав ме приступ нервира, јер троши енергију људима и разочара их после тога. Због таквих као што су описани, Радуловић међу њима, све мање људи улази у политику, јер им овакви демагози дигну наду и елан до небеса, па их после разочарају горе него што би икада било могуће овим "регуларним" политичарима, који не глуме некакво лудило и некакво поштење. Pa dobro. Bio je los stecajni upravnik, ajde nek ti bude. Ja se slazem da ne treba da mu se onda dozvoli to vise ikada da radi. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Ово је добро питање. Маја прича јуче да ће бити расписани почетком марта. Како год, ваљда је најкраћи рок 45 дана. СНС навија да то буде 24 априла, али пошто расписивање зависи од Пајтића чисто сумњам да ће Пајтић бити толико луд да што пре буду избори, када време ради против режима. Сваки дан је драгоцен, јер се сваки дан може нека афера истерати на чистац, или барем измислити у прилог срозавања рејтинга режима. Danas: Nikolić u četvrtak raspisuje izbore Predsednik Srbije Tomislav Nikolić raspustiće Skupštinu Srbije u četvrtak 3. marta, i raspisaće vanredne parlamentarne izbore za 24. april, saznaje list Danas, pozivajući se na izvore bliske Nikolićevom kabinetu. Izvor Danasa nije mogaio da precizira tačan datum kada će biti raspuštena Skupština Srbije, uz napomenu da će Nikolić potpisati ukaz o raspuštanju Skupštine i odluku raspisivanju izbora uoči odlaska u posetu Rusiji. Prethodni vanredni parlamentarni izbori održani su u martu 2014. godine, pošto je tadašnji premijer Ivica Dačić uputio predsedniku Nikoliću obrazložen predlog za raspuštanje Skupštine. http://rs.n1info.com/a139137/Vesti/Danas-Nikolic-u-cetvrtak-raspisuje-izbore.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Pa dobro. Bio je los stecajni upravnik, ajde nek ti bude. Ja se slazem da ne treba da mu se onda dozvoli to vise ikada da radi. Није био лош, него корумпиран. Ал поента поста није била у томе, него да се не треба залетати и неког дизати у небеса, јер на нашој политичкој сцени не постоји неко ко има било какве шансе да буде на некој већој функцији а да је оличење поштења. Једно је да си за некога, и да лобираш за некога, и ту нема ничег лошег, али сасвим је друго да затвараш очи пред конкретним стварима јер емотивно приступаш стварима где би морао да будеш сурово рационалан.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Изгледа да ће бити 24. априла, како је Плутон предвидео, што је само још једна у низу тачних Плутонових политичких процена. Ако неко није чуо, Плутон такође прогнозира да ће Радуловић прећи цензус и прогнозираће још неке ствари ускоро, отом-потом. RYLAH and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Ако неко није чуо, Плутон такође прогнозира да ће Радуловић прећи цензус и прогнозираће још неке ствари ускоро, отом-потом. Дај неке системе за блекџек Плутон and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Најгоре је одустати од сваке наде и постати циник, што се нажалот многима код нас догодило. То је слепа улица, пораз. Павле каже најважније ствари су - вера, љубав и нада. Ronald, florenntina and Плутон је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Најгоре је одустати од сваке наде и постати циник, што се нажалот многима код нас догодило. То је слепа улица, пораз. Павле каже најважније ствари су - вера, љубав и нада. Pa da al ne za zemaljsku srecu. Cemu se nadas dobrom na zemlji? Da se popravi ekonomsko stanje? LOL Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Најгоре је одустати од сваке наде и постати циник, што се нажалот многима код нас догодило. То је слепа улица, пораз. Павле каже најважније ствари су - вера, љубав и нада. Нисам одустао од наде, имам је више него икада, сваким даном све више. Али имам довољно искуства да се не поведем за демагогом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Најгоре је одустати од сваке наде и постати циник, што се нажалот многима код нас догодило. То је слепа улица, пораз. Павле каже најважније ствари су - вера, љубав и нада. Tacno,kritikovati sve, i ocekivati nekakve savrsene ljude je nerealno totalno. Ljudi su ovde izgubila svaku nadu, zato lijekovi za smirenje i jesu daleko najprodavaniji:-( Плутон је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука