Плутон Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Иначе, свако ко мисли да је Радуловић гори од Вучића и свако коме не сметају нова поскупљења енергената, лечење деце путем СМС порука, расипање новца кроз јавна предузећа и фудбалске клубове, већи порези, Бабићи, Вулини, Зорке, Цице, Вербићи, Пајтићи, Дачићи, Шешељи, Чеде, Чанци, Живковићи и сва остала неокомунистичка говеда која су приватизовала државу и која, д' извинете, пишају по народу претходних 25 година - ваше је право да не гласате и да тиме кажете да је боље да они остану на власти него да се да шанса Радуловићу. Како видим, неки се чак и хвале тиме што их политика не интересује и што им је свеједно ко је на власти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Такође је интересантно да је Вучићевић на форуму генерално потпуно некредибилан лик, осим кад пљује Радуловића, тад је у праву или су њих двојица у дилу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Такође је интересантно да је Вучићевић на форуму генерално потпуно некредибилан лик, осим кад пљује Радуловића, тад је у праву или су њих двојица у дилу. Исто важи и за Динкића. Он је иначе лопов, покрао земљу, слагао грађане за 1000 евра... Динкић крене да пљује Радуловића - Е, Плутоне, види шта Динкић реко за Радуловића, како можеш да гласаш за човека ког Динкић не воли? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Шешељ? Ако си пажљиво пратио медије, видео си да Вучић одмах по његовом доласку из Хага креће са нападима и онда, после пар месеци, нагло престаје. Шешељ се затим појављује на Пинку, Б92 преноси његове конференције, гостује на Хепију... Случајно? Не бих рекао! Иначе, ситуација са Шешељем је изузетно једноставна. Вучић покушава да га представи као најјачу опозицију да би себи осигурао подршку Запада и то је кристално јасно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Мировићева сарадница из бутика стигла у министарство, Фонд за развој и НО „Галенике Управни суд је усвојио тужбу покрета Доста је било и наложио Влади РС да обелодани биографије чланова Надзорног одбора команије Галеника А.Д. Све биoгрaфиje члaнoвa НO Гaлeникa AД тражили смо дa бисмo утврдили дa ли je Влaдa приликoм oдлучивaњa o члaнoвимa знaлa и дa je кaндидaткињa из СНС претходно рaднo искуствo стeклa кao прoдaвaчицa у бутику тeкстилнe рoбe. Влада је прошле године одбила да нам достави биографије чланова НО Галенике због чега смо поднели тужбу Управном суду. Право јавности је да зна ко надзире пословање опљачканог и девастираног предузећа Галеника А.Д. које је пре годину дана имало порески дуг од преко 630 милиона динара. Међу члановима НО Галеника од августа 2014. године је и Мирјана Миљојковић, тадашња шефица кабинета бившег министра и једног од кадидата за премијера Војводине Игора Мировића. Према званичним подацима она је из Министарства привреде пребачена у Фонд за развој Републике Србије и то на измишљено радно место које се зове „координатор рада“ у београдској филијали Фонда, иако та филијала има свог директора. Миљојковићева на измишљеном радном месту прима плату 150.000 динара, као члан НО Галеника 45.000 динара, а као председник Комисије за именовање Галенике 42.000 динара. Иако пореске обвезнике сваког месеца кошта 237.000 динара, јавност не зна коју школу је дотична завршила. Познато је да је пре државног посла и доласка СНС-а на власт Миљојковићева каријеру градила у бутику. Покрет Доста је било Саша Радуловић покренуо је прошле године у августу акцију „Биографије на сунце“. Зaхтeвaмo дa Влaдa oбjaви биoгрaфиje 160 jaвних рукoвoдилaцa, да бисмо знали кojим знaњeм и искуствoм рaспoлaжу функциoнeри кojи упрaвљajу стoтинaмa милиjaрди гoдишњe у Фoнду ПИO, Рeпубличкoм фoнду зa здрaвствeнo oсигурaњe или Нaциoнaлнoj служби зa зaпoшљaвaњe. Генерални секретаријат Владе одбио је да нам достави те податке и због тога смо покренули поступке пред Управним судом. До сада је донесено десетак пресуда у нашу корист, али Влада није поступили ни по једној одлуци суда. Покрет Доста је било залаже се за ПОТПУНУ транспарентност рада у јавном сектору, а то подразумева јавност свих података о томе како се троши јавни новац и ко о њему одлучује. Пресуда Управног суда Извор: dostajebilo.rs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Види брате, ја сам имао своју револуцију. Ово није револуција или нови 5. октобар, нити је Вучић Милошевић нити је Радуловић ДОС. Дубоко сам веровао у комбинацију Коштуница-Ђинђић. Један је имао патриотску позицију, залагао се за правну државу (право пре економије), у културном смислу ДСС је био на нашим традицијама, то је била странка демократске и националне оријентације. Други је био реформатор, динамичан и енергичан, који је увидео насушну потребу модернизације нашег друштва, схватио важност економије као и проблем нашег менталитета који коче његову замисао, био је демократа и није био ненационалан. Сматрао сам, а и данас мислим, да је и једно и друго, заједно и неодвојиво, било потребно Србији. Обојица су биле зреле политичке личности, у правим годинама... Овде је проблем јер о економији ни један ни други нису знали ништа (за шта год да се боримо, морамо од нечега да живимо). Ђинђић је продавао причу да је довољно да уђемо у ЕУ како би све процветало (можда је он у то стварно веровао, не кажем, али је свакако погрешно). Ја сам Ђинђића увек видео као мотивационог говорника који нема много везе са реалношћу (зато су његови цитати и популарни по Фејсбуку). Он је исто мислио да је проблем „менталитет народа“, да људи неће да раде итд., а не систем, иако имамо мали милион искуствених доказа да није тако. Зато мене начелно не интересује шта тај човек прича. Ја гледам човека. Пратим како прича, како се понаша, како се опхопди према неистомишљеницима, на којим пољима је ангажован, итд, итд. Јер ће у случају доласка на власт бити гори него у капмањи. Сви они причају сличне приче, али кад седну у фотељу, раде друго, што због личног ћара што због објективних околности које намеће живот и реалност и које их приморавају и приводе нужним решењима. У том смислу овај твој Радуловић није ништа ново. Разлике су у нијансама. Лепа теоретска прича која показује намеру да преломи преко колена. Још један револуционар у дугој српској револуционарној историји. Кад сам то сконтао ја сам опуштено престао да размишљам о њему (и то давно, још за време непосредно након министровања) и отписао га као још једног у низу хохштаплера који су продефиловали политичком сценом. У реду, мислим, нећу ја да те убеђујем. На овој теми углавном одговарам на ове а ла Информер пљувачине којима се неки користе да би као дискредитовали Радуловића. Слажем се да је и та компонента саме личности је битна, али је изузетно важно и шта конкретно неко прича. Ђинђић, да је остао жив и да смо спровели све што је он желео, опет бисмо дошли до задуживања и ове беде (без обзира што је имао енергију, вољу итд.). Ако се сетимо, Ђинђић је такође подржавао ове Динкићеве субвенције и генерално је имао потпуно неутемељену и нереалну економску политику. Кад држава нема добру економију, остало углавном можемо да отпишемо - јаку војску, културу, добру позицију у спољној политици - све то пада у воду без економије. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Naljutili se Dverasi sto na kraju iskritikova Boska sto ne pravi otklon i ne osudjuje nasilje Двоугао са Сашом РадуловићемУ 365. емисији „Двоугао“ ничим изазван Саша Радуловић (иначе није се декларисао да ли је за или против уласка Србије у НАТО), на претпоследње питање новинара „Шта замерате Вашем саговорнику?“, дословце рекао о Бошку Обрадовићу: „Mислим да нема довољног отклона од насиља“ , а потим и: „Да јавно поручи да насиље није прихватљиво ни у каквом облику, ни са каквим циљем, да је то нешто што треба да нестане са политичке сцене у Србији“ (извор YouTube). Радуловић се могао лако информисати да за 17 година постојања Двери, нигде нема мрље у политичкој биографији наше организације, али ето Саша је некако морао да повеже нешто што је немогуће повезивати – Двери и реч насиље. http://dverisrpske.com/sr/nas-stav/7887-nasilje-je-apsolutizam-jednog-coveka.html Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Naljutili se Dverasi sto na kraju iskritikova Boska sto ne pravi otklon i ne osudjuje nasilje Море, кад их до'вати луди Радуле! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 A ranije citam ovo (fali im DS u naslovu) SAMO BEZ TADIĆA Saša Radulović hoće na izbore sa DSS i Dverima Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 A kako Radulović zamišlja da reši pitanja državnih preduzeća koja su bure bez dna za bacanja para iz budžeta?Na koji način on misli to da reši? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Шешељ? Њега је гре`ота и да напада Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 А имаш и Цркву. Читам...Амиши Цркву...реко` шта је овог спопало? Плутон and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 A kako Radulović zamišlja da reši pitanja državnih preduzeća koja su bure bez dna za bacanja para iz budžeta?Na koji način on misli to da reši? Има баш много клипова и текстова где говори о томе, претражи мало по нету. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Одлучи се. Пре пар дана си реко да само хоће да га нагура до 4% и да онда заћути како би му се гласови осипали, као са Дверима. Данас кажеш да је све ово договор између Вучића и Радуловића. Радуловић је то све већ оспорио на суду. Ако ти имаш неке информације које нема Динкић, а који је покретао све поступке против Радуловића, нарочито оне из 2011., слободно их изнеси. Ако изнесеш било шта конкретно, одмах ћу да повучем свој глас и да кренем да га пљујем. Само немој да причаш исто што и Динкић јер је то што он прича стварно јадно да нема где, гори је од Вучићевића. Не причам ништа различито, и онда сам рекао да је Радуловић или у талу са њим или корисни идиот. Дакле, миским исто. С тим што, ако му не изваде конкретне ствари које имају, значи да су дефинитивно у дилу. На суду мије ништа порекао. Добио је дисциплинску казну, замењен је другим стечајним управником и против њега су покренута два кривична поступка која су се на брзину пресудила у његову корист кад је постао министар. До тад му је ретила озбиљна казна за оно што је радио. И смањи слободно доживљај што се овог лика тиче, нема политичара који нема репове, ни овај није никакав изузетак, само што глуми наивну поштењачину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Не причам ништа различито, и онда сам рекао да је Радуловић или у талу са њим или корисни идиот. Дакле, миским исто. С тим што, ако му не изваде конкретне ствари које имају, значи да су дефинитивно у дилу. На суду мије ништа порекао. Добио је дисциплинску казну, замењен је другим стечајним управником и против њега су покренута два кривична поступка која су се на брзину пресудила у његову корист кад је постао министар. До тад му је ретила озбиљна казна за оно што је радио. И смањи слободно доживљај што се овог лика тиче, нема политичара који нема репове, ни овај није никакав изузетак, само што глуми наивну поштењачину. Ostavi coveka. Ako ti mozes da smaras forum svojim politickim izborom mozemo valjda i mi ostali... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука