Аурор Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ма шалим се (осим овог дела за зеку). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Можемо да се договоримо. Ево, гласај за Радуловића и зека ће преживети. RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ако гласаш, гласај за оно што заиста мислиш да је добро. Немој да калкулишеш "ко може да добије" итд. Или немој да гласаш уопште. Пази, Пусифејс Вучко сигурно побеђује и сад (имаће 5-10% мање него прошли пут). СПС ће вероватно бити јачи него пре и имаће двадесетак посто. Никаква промена се неће десити сада, без обзира шта ја урадио. А ови су велико зло и мора да се гласа против њих. Не желим да бацам глас једноставно... Можемо да се договоримо. Ево, гласај за Радуловића и зека ће преживети. Добро, добро, само немој да га повредиш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 СПС ће вероватно бити јачи него пре и имаће двадесетак посто. Mislim da ovde nisi u pravu. Bice jos slabiji nego prosli put. DS moze da ojaca i mozda Radule (mada sumnjam). Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Mislim da ovde nisi u pravu. Bice jos slabiji nego prosli put. DS moze da ojaca i mozda Radule (mada sumnjam). Videćemo, dude. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Mislim da ovde nisi u pravu. Bice jos slabiji nego prosli put. Откад су их пензионери напустили, то више није иста снага! Плутон, Juanito, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Лепо ти реко Гризли, Бореалисе. Да си овако размишљао на прошлим изборима, гласао би за СНС. Иначе, постоје странке које прелазе цензус, а да ће ти глас за њих свеједно отићи Вучићу (СПС, СРС, па чак и ако ова „коалиција“ Чеда-Тадић успе да прерипи). Још једна ствар - ако су и у Информеру признали да Радуловић прелази цензус, не знам шта више хоћеш. Дакле, ови што подржавају Радуловића причају да прелази цензус, и ови што га пљују причају да прелази цензус. Једино ако сматраш да је Радуле Вучићев човек и да је све ово њихова заједничка завера. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 СПС ће вероватно бити јачи него пре и имаће двадесетак посто. Брате, јел' ти уопште пратиш било шта везано за политику? feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Не знам шта треба да се деси да СПС пређе 10%, 11%, једино да Слоба устане из гроба и да спаси твог зеку од Плутона и да сви медији објаве његову слику како грли зеку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ja stvarno mislim da ce najvise da poraste DS posto ce bivsi razocarani DS glasaci koji su glasali za SNS sad razocarani u SNS opet glasati za DS (zacarani krug ). Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Још једна ствар - ако су и у Информеру признали да Радуловић прелази цензус, не знам шта више хоћеш. Дакле, ови што подржавају Радуловића причају да прелази цензус, и ови што га пљују причају да прелази цензус. Једино ако сматраш да је Радуле Вучићев човек и да је све ово њихова заједничка завера. Ako je tačno, onda Radule evo, dodao si jedan glas. Ako nije tačno, šaljem zeku na search & destroy misiju. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ja stvarno mislim da ce najvise da poraste DS posto ce bivsi razocarani DS glasaci koji su glasali za SNS sad razocarani u SNS opet glasati za DS (zacarani krug ). Мислим да неће (узеће мало више ако крену заједно као цела бивша ДС са Тадићем, Живковићем, Чедом итд., али ништа нарочито значајно) и то је уједно највећи Вучићев допринос политичком животу у Србији - људи су се оканули „мањег зла“ осим за екстремне прилике. Ako je tačno, onda Radule evo, dodao si jedan glas. Ево, ако Радуле не пређе цензус, прелазим у либертаријанце (ово никад не бих реко да нисам сигуран у нешто ) Ako nije tačno, šaljem zeku na search & destroy misiju. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ево, ако Радуле не пређе цензус, прелазим у либертаријанце (ово никад не бих реко да нисам сигуран у нешто ) Ajme, samo obecaj da neces biti fanatik kao ovi ostali. Баба, Плутон, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ево, ако Радуле не пређе цензус, прелазим у либертаријанце (ово никад не бих реко да нисам сигуран у нешто ) To je za mene onda win-win situacija. florenntina and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Ajme, samo obecaj da neces biti fanatik kao ovi ostali. Касно је. https://lev2013orstfu.wordpress.com/category/better-dead-than-red/ feeble, Аурор, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука