Плутон Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 http://blog.b92.rs/t...A-NARODOM-2000/-сажетак обимног предизборног програма ДОС коалиције, који је предвиђао све ово то наводиш. Дакле, Радуле касни скоро 20 година. Ја овде не видим практично ништа од програма ДЈБ-а. Има неких назнака транспарентности које нису ни близу онога што ДЈБ предлаже, све остало се суштински разликује. На страну што се у фамозном Уговору са народом и уопште тадашњем програму и плану ДОС-а ни у једном тренутку не помиње одакле би се нешто обезбедило и како. Само ми ћемо то, то и то, а не ко ови пре нас што су оно и оно Да Радуловић само изађе и каже Социјална помоћ ће бити толика и толика, а да не каже одакле, никад не бих гласао за њега. Све је то препуно демагогије и популизма, тај Уговор не види систем као проблем, већ етику и то је оно што стално причам Дејану и још некима на форуму. Кад Србин оде у Швајцарску, он се понаша у складу са системом који је тамо изграђен, а такође и кад Швајцарац дође у Србију, и он се понаша у складу са овим нашим несистемом. Изузетака увек има, али се велика већина увек повлачи за системом. Ако систем подстиче крађу и корупцију, имаћемо је, ако подстиче и награђује поштење, имаћемо га. Поред њих, сећам се да су то била и обећања ДС и Г17+ Код ових тога стварно нема, мени су познати сви ти програми до ситних делова и гарантујем да тамо нема овога што Радуловић говори. Г17+ тј. Динкић од почетка, од прве јавне реченице коју је изговорио у Србији тј. тада Југославији говори све и суштински и формално различито од Радуловића. ДС нећу ни да спомињем, видиш да они и данас врте исту причу, у фазону су ми умемо правилно да изговоримо ваздухоплов, гласајте за нас. а знам да је и Чеда обећавао већину тога, ако не и све (мислим да се Чеда није бавио социјалном заштитом, ал транспратентност из уста није испуштао) Нема тога ни код Чеде, осим делимично транспарентности (и то опет нејасно, не каже се шта и како). Такође, за социјалну заштиту је само причао, никад није имао оно - одакле и прорачуне. Иначе тај програм није оригиналан на првом месту јер је у највећем делу преписан из препорука ММФ за Србију. Није, то су исто неке приче које се врте по таблоидима. Оно што Вујовић ради је дословно испуњавање препорука ММФ-а (што је уосталом и логично, ипак је човек био службеник Светске банке). Радуловић (одређен део и Павловић) је комбиновао системе скандинавских држава и Канаде - ту је пореска политика, социјална и здравствена заштита, транспарентност (овде чак неке и превазилази ) итд.. И он то не крије, ако пратиш, стално прича оно „топла вода је већ измишљена, треба само да је уведемо“ и сл. То је један од разлога због ког их промовишем оволико, јер за разлику од ових С.А.Д./Русија ликова разумеју да нисмо светска сила и да треба да тежимо ка системима тих мањих држава, колико можемо, а не према империјама јер за то просто немамо капацитета. -- И да не развлачимо ово, мени је твоја теза да је Радуловић само још један демагог океј, то је за сада лична процена и нема шта да се замери, а да ли је стварно такав нећемо ни ти ни ја знати док не дође на власт и не буде стварно био у позицији да нешто суштински промени. Оно за шта си у праву и са чиме се слажем, а што можемо одмах да видимо је политичко неискуство и наивност. Такође, за овог што је тренутно на власти искуствено знамо да је демагог и да не ради у нашем интересу па је разумно да људи траже алтернативу јер пропадамо у сваком смислу. Ја сам 100 пута писао да је мени Радуловић далеко од неког идеалног кандидата, ал' ако дође на власт и настави са овом Вучићевом политиком, ништа не губимо, а ако стварно нешто уради, много добијамо. У свако случају, нећу да заговарам неизлазак на изборе јер сам свестан да је то индиректно глас за Вучића и не видим ни најмањи разлог зашто је добро да, без обзира на опозицију, Вучић има апсолутну већину до 2020. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 @@Плутон, Нисам ту да било коме рушим Снешка, него да кажем шта мислим. Не бих да се надгорњавам да параноици овде не помисле, или да се утврде у већ формираном мишљењу, да имам неки интерес да рушим слику о Радуловићу. Заболе ме. Имам толики луксуз да не морам ником да се шлихтам, а имам и толики луксуз да не морам себе да лажем па да обавезно морам да будем за некога или уз некога или да се сврставам у неку гомилу, јер ће у супротном свет да пропадне или ће мени да буде фрка у животу. Лепо је то кад неко има вере у нешто, стварно то мислим. Зато ми и јесте криво кад видим добре и паметне људе да веру поклањају лику за кога са десет километара видим ко је и шта је. А ту не мислим да ласкам људима са форума, јер их и не знам сем по писању, већ причам о људима из свог неког окружења који би нешто напред ал не знају ни како ни где. Ал ајд сад, ваљда свакоме треба тако нешто у животу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Ne kapiram sta se tolko palis na ideju da politicar mora da bude originalan? Da si ziveo pre 30 godina tebe bi Seceroski kupio za sva vremena Превише је руралан за мене, мада кад би се у овој конкуренцији кандидовао, почео бих да секташим по њега ко ви за свог Спаситеља Радулета. Макар би човек имао да чује нешто ново, ове демагогије остале све одавно испричане. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Макар би човек имао да чује нешто ново, ове демагогије остале све одавно испричане. Zar nije prvi sa departizacijom? Ili je ono i SNS isto to obecavao? A vidimo kako su ispunili. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Zar nije prvi sa departizacijom? Ili je ono i SNS isto to obecavao? A vidimo kako su ispunili. Eто, то нпр. је нешто што је свака странка обећавала (СНС нарочито). Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Укинућемо “Тенисов закон” Немачка компанија за производњу меса “Тенис” добродошла је у Србију, али само као компанија која ће својим новцем, а не субвенцијама и новцем наших пореских обвезника, развијати бизнис у Србији. Покрет Доста је било – Саша Радуловић најоштрије се противи намери Александра Вучића да, у директном договору са немачким бизнисменом, преда десетине хиљада хектара најплодније војвођанске земље страној компанији, а да истовремено домаћи пољопривредници не могу да дођу до земље. Уместо да буду своји на свом, будућност коју је нашим пољопривредницима намерио Вучић је очигледно будућност јефтине најамне радне снаге. Политика Александра Вучића своди се на то да коруптивним уговорима са страним бизнисменима, у тајности, склапа послове који најдиректније урушавају домаћу производњу и уништавају домаћа предузећа. Вучић уз помоћ новца пореских обвезника Србије доводи нелојалну конкуренцију коју преко контролисаних медија представља као стране спасиоце. Домаћи паори су више него способни да сами узгајају животиње и обрађују своју земљу, поготово ако их држава не буде спотицала на сваком кораку. Домаћу земљу треба да обрађују домаћа пољопривредна газдинства. Покрет ће, кад дође на власт, укинути штетан “Тенисов Зaкон о пољопривредном земљишту” који омогућава корупцију и давање плодне земље страним бизнисменима испод цене и на дуг временски период. Укинућемо све субвенције страним и домаћим компанијама, јер је за све најбоље утврдити здраве услове пословања и развоја на тржишту. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Broj svinja, prema novinama, koje će Tenis gajiti u Srbiji (Gugl pretraga) 4.000.000 2.000.000 1.500.000 800.000 500.000 Broj farmi 20 10 5 https://twitter.com/SlobodarskaSrbi/status/702240823212163074 Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Мислио сам да ће Радуловића, осим власти, највише пљувати тзв. „прва Србија“, а испоставило се да знатно више нервира ову „другу“. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 испоставило се да знатно више нервира ову „другу“. Očigledno ih nervira, što ne kapiram zašto. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Što ne kapiram zašto. Очекивали су неког „њиховог“ који ће да пљује Србију, СПЦ, да хвали Запад, европске вредности, да буде за улазак у НАТО итд. - у суштини неки нови ЛДП који може да пређе цензус, а нису добили ништа од тога. Аурор and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Очекивали су неког „њиховог“ који ће да пљује Србију, СПЦ, да хвали Запад, европске вредности, да буде за улазак у НАТО итд. - у суштини неки нови ЛДП који може да пређе цензус, а нису добили ништа од тога. A da da... Ima smisla odgovor. Šta će Radule kad je real guy... Плутон and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 A da da... Ima smisla odgovor. Мис'им, то је неко моје тумачење, делом су се и упрпали мало јер су многи од њих део тог паразитског система и џабалебаре на државној грбачи. Весна Пешић га је опљувала због писања у Информеру (Хеј, у Информеру!), па ти види колико су нервозни. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Мис'им, то је неко моје тумачење, делом су се и упрпали мало јер су многи од њих део тог паразитског система и џабалебаре на државној грбачи. Ko će ga znati, nije ni bitno. Ne znam da li da glasam za njega, prošli put jesam, pa je imao 2% i u efektu sam bacio glas, a sad to baš ne bih. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Ne znam da li da glasam za njega, prošli put jesam, pa je imao 2% i u efektu sam bacio glas, a sad to baš ne bih. Сигурно прелази цензус. Ако не верујеш мени, веруј Вучићу и његовим ботовима који су просто индикатор за те ствари. Сви Вучићеви медији претходних недеља провлаче ту причу како не треба да се гласа за Радуловића јер ће остати испод цензуса. Ronald and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука