Плутон Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Овога да се не гласа за њега јер неће прећи цензус има само у Вучићевим медијима. Случајно? Не бих рекао. Ronald and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Радуловићеви ботови Тзв. Радулоти! Плутон, Juanito, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Јел' мислиш да би га Информер пљувао на насловној (није ово изнад први пут, већ неколико пута је био) да је на 3%? Пљују га док му не нагурају четири посто, па ће онда кад му то нагурају само да ућуте, да би се расули гласови. Тако узимају гласове другој опозицији која би можда и имала неке реалне шансе. То није ништа ново, то је и Тадић свејевремено урадио са Дверима. Ил је Радуле у талу са властима, ил је корисни идиот. Што ће рећи да је ил покварен ил глуп. Свеједно шта је од та два, ефекат је исти. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Пљују га док му не нагурају четири посто, па ће онда кад му то нагурају само да ућуте, да би се расули гласови. Тако узимају гласове другој опозицији која би можда и имала неке реалне шансе. То није ништа ново, то је и Тадић свејевремено урадио са Дверима. Ил је Радуле у талу са властима, ил је корисни идиот. Што ће рећи да је ил покварен ил глуп. Свеједно шта је од та два, ефекат је исти. A koja je politicka opcija vredna tvog glasa? Cenim da ces na izbore izaci pa me zanima indiskretno za koga bi ti glasao? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Јанко, florenntina, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Naprednjaci za ovakve sale odma salju ministra stefanovica da ide na televizor da prica kako je to jos jedan pokusaj destabilizacije vlade. A ovi iz DJB su ovu fotku serovali uz komentar "uvek treba odati priznanje kvalitetnoj sali, narocito kad je na vas racun" Плутон and florenntina је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 A koja je politicka opcija vredna tvog glasa? Cenim da ces na izbore izaci pa me zanima indiskretno za koga bi ti glasao? Шта су то избори? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 A koja je politicka opcija vredna tvog glasa? Cenim da ces na izbore izaci pa me zanima indiskretno za koga bi ti glasao? Mozes prepisati od mene odgovor ako nisi pratio na casu Dakle, ne znam za Rylaha, ali u sustini strategija "vrlo svrstane" a tzv. "nesvrstane ekipe" je da se uvek glasa za vladajucu partiju bilo sadasnju ili buducu. To se u neko drugo vreme zvalo Udba ili na Zapadu "dileri socijalizma" a danas se zove (ne)zavisni intelektualac https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 A ovi iz DJB su ovu fotku serovali uz komentar "uvek treba odati priznanje kvalitetnoj sali, narocito kad je na vas racun" Нарочито када долази из жуте кухиње( али нећемо сад о томе, јер не постоје докази да долази из жуте кухиње, наиме познато је да Њуз нето пичи по свима, лепо је то Плутон објаснио). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Dakle, ne znam za Rylaha, ali u sustini strategija "vrlo svrstane" a tzv. "nesvrstane ekipe" je da se uvek glasa za vladajucu partiju bilo sadasnju ili buducu. Ajde ti meni reci koja je buduca vladajuca partija, pa da znam za koga da glasam. Za ove sadasnje necu. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Шта су то избори? Batali nadgornjavanja. Lepo te pitam. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Нарочито када долази из жуте кухиње( али нећемо сад о томе, јер не постоје докази да долази из жуте кухиње, наиме познато је да Њуз нето пичи по свима, лепо је то Плутон објаснио). Плутон је бар нешто реко, за разлику од Жељка који није реко ништа, осим да су Њузовци жути и не сматра да то треба нечим да поткрепи, макар оним да он то зна од својих извора из странака и медија, ако ничим другим. И људи му не верују, страшно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Batali nadgornjavanja. Lepo te pitam. Лепо ти и кажем, ал нећеш да ме слушаш. И вазда причам по форуму, ал нема ко да слуша. Односно да чита. Ево на овој теми сад испадох и удбаш, поред тога што не волим и не слушам Штулића, што сам комуниста југословенске провинцијенције, и смарам неком тамо небитном историјом која ничему не служи, и шта све још не. И то су параноични увредљиви испади од само једне особе на овом форуму, а било их је милијарду за ових пар година. Зато ми боље да ме сматрају удбашем, можда ће да ме се плаше, него да по стоти пут пробам да објасним како и шта стварно мислим, видео сам да од тога нема леба. Ако и УДБ сазна да сам удбаш, можда ми и неке паре дају, па ми се и исплати. И Џонија Штулића мрзим из дна душе, и Југославију ко ми дирне кољем, а за комунизам шта радим, боље да не причам. И историја је потпуно небитна да би се сагледао неки друштвени феномен, и све што кажу на ТВ-у је истина, и наша приватност је светиња на Интернетима, и тако даље. Што бих ја вазда причао неке приче које иду даље од изборне комике, кад нема ко да ме чује? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Лепо ти и кажем, ал нећеш да ме слушаш. И вазда причам по форуму, ал нема ко да слуша. Односно да чита. Ево на овој теми сад испадох и удбаш, поред тога што не волим и не слушам Штулића, што сам комуниста југословенске провинцијенције, и смарам неком тамо небитном историјом која ничему не служи, и шта све још не. И то су параноични увредљиви испади од само једне особе на овом форуму, а било их је милијарду за ових пар година. Зато ми боље да ме сматрају удбашем, можда ће да ме се плаше, него да по стоти пут пробам да објасним како и шта стварно мислим, видео сам да од тога нема леба. Ако и УДБ сазна да сам удбаш, можда ми и неке паре дају, па ми се и исплати. И Џонија Штулића мрзим из дна душе, и Југославију ко ми дирне кољем, а за комунизам шта радим, боље да не причам. И историја је потпуно небитна да би се сагледао неки друштвени феномен, и све што кажу на ТВ-у је истина, и наша приватност је светиња на Интернетима, и тако даље. Што бих ја вазда причао неке приче које иду даље од изборне комике, кад нема ко да ме чује? 1. glasam za peru 2. glasam za miku 3. Ne izlazim 4. Ponistavam listic 5. Ne zelim da odgovorim A be... Hbm li ga... Meni ovo deluje prosto. Probacu jos jednom. Za koga ces ti, Rylah, da glasas na predstojecim izborima? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука