Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Ne, ja ne mislim da je zakon loš, samo se loše sprovodi... mada može da bude i bolji... a to "preveslavanje" tj. suspendovanje naših ključnih zakona kako bi se pogodovalo strancima je kriminalno i predstavlja veleizdaju. Ne, nije jedino takva garancija data... to samo Vučić nama garantuje rečima... Arapima je garantovano ugovorom, koji može da bude veoma štetan po nas... nadamo se da neće biti. Ti zakoni nikada i neće ni propisno zaživeti sve dok ljudi veruju političarima kada im pričaju da im je zakon smetao da naprave najbolji dil u interesu Srbije... a ne u svom sopstvenom interesu... budući da je upravo poenta tih zakona da se ne veruje političarima i njihovim pregovorima iza zatvorenih vrata, već da država prodaje i nabavlja stvari u transparentnoj proceduri koja omogućava da najbolji ponuđač pobedi. dobro Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Radulovic, Dragas i jos neki.. Плутон је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 http://www.teleprompter.rs/raduloviceva-sarena-laza-prava-istina-o-sasi-radulovicu-pokretu-dosta-je-bilo.html Ne bi me mnogo začudilo da je tačno...a i da nije. Ћириличар and Млађони је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 http://www.teleprompter.rs/raduloviceva-sarena-laza-prava-istina-o-sasi-radulovicu-pokretu-dosta-je-bilo.html Ne bi me mnogo začudilo da je tačno...a i da nije. pa u principu ne znam za sta ga ovde optuzuje? Da igra politicke igre i kalkulise? Sram ga bilo... politicar kalkulise.... nesto novo A i ostalo da "sutira" ko mu se suprostavlja.. pa normalno... svako normalan to radi... ne ostavice tamo divlje clanstvo da razmienjuju misljenja i diskutuju... MIslim ja ne podrzavam takav nacin rada... ali ovo mi nije nista sokantno.... i na kraju ovo da je "isti finasijer radulovicu i dinkicu" to nije nista cudno, jer je dinkic imao slican program kao radulovic samo ga nije sprovodio...... vec je zaposljavao svoje likove. A finasisijeri, obicno finasiraju organizacije u svojoj "ideologiji" pa tako braca coh finasiraju sve libertarijance ili cato institut, ovi republikanci sve partije nalik na njima.. itd... isto tako i demokratska udruenja finasiraju demokratsek stranke... tako to ide... itd... Ћириличар and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2014 Citajuci po komentarima, izgleda da je neki nezadovoljni clan resio da se "sveti" ili neki politicki protivnik.. ne bi me cudilo da je clanak koliko toliko istina, ali prenaduvana istina. Prisustvovao sam nekim sastancima u prostorijama DOSTA JE BILO, ovo sve nema veze sa realnoscu sto je napisano, ljudi misle da kad im neko da potpunu slobodu da oni rade onako kako svako od njih zamislja da treba da radi. To je greska, zato se i ljute na Radulovica jer covek postuje odredjene principe. -- - - - Ili neki sindkati citajuci komentare dole: --STOP stranim teror privatnicima u srbiji ! vise sam za drzavne firme nego za robovanje privatniku koji me drzi 12+ h na radnom mestu uz pretnju da prvi mesec ne mora da mi plati jer je probni, drugi ako zasluzim ... gde mi preti otkaz svaki dan i ostale gluposti. Domaci privatnik je druga stvar jer je covek nas i razume situaciju, dok stranca bas briga za srbe. + stranog privatnika boli uvo za pravoslavne praznike koje sam kao hriscanin duzan da ispunim --- Borio se za gasenje pravoslavnih praznika i da svi budu radni, hteo je jacu robovlast nego ovi danas, obavezni radni dani za bozic ,uskrs,slavu ...poreze za crkvu i verske objekte u sred sekularizacije gde je to odvojeno i starije od drzave... Krao kao ministar, sad mu smeta kada nije nista... Unistavaju nam svetosavlje,pravoslavlje, kulturu,tradiciju, veru, jezik ,pismo ,zar nije dosta? ------ Ateista, zagalao se za ukidanje i uvodjenje poreza crkvi, dok za dzamije ,sinagoge i ostalo nije nista pricao. Lopov, nakrao se dok je bio ministar i sada prica bajke kao i ostali politicari. Covek koji hoce da nam ukine jezik,pismo,tradiciju i kulturu kao i svi ateisti. Kampanje na latinici, potpis latinicni ... o cemu pricamo ? - - ---------- - - Čovek je strani plaćenik, to se vidi iz prve, Vučić ga je samo pročitao na vreme ------------ GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Mene iskreno jos vise tera da glasam za njega to sto vidim kako kopaju i rovare po njemu i nista nesto ne mogu da iskopaju. Do sad je bio lazno optuzen da je svoje dete pretukao. Navodno su iskopali neku tuzbu dok je bio upravni direktor, koja je povucena.. ko zna sta je tu bilo.. nista konkretno nemamo lose. Moze bit a i ne mora. I ovo sad - isterao ljude iz pokreta i nece da slusa njihova misljenja.... Znaci tolike smesne stvari iskopavaju... a vidi se da se trude... To me josh vise gura da glasam za njega...ne mislim ja da je castan i posten.. ali mislim daa je pravi patriota jer mu je cilj ono sto je ovoj zemlji neophodno EKONOMSKA RAZVIJENOST... Hoce da narod i zemlja budu bogati. Bez togaa nema nista. Posle toga mozemo o svemu ostalom. Ova zemlja umire zbog slabe ekonomije, i kome ekonomija ove zemlje nije na prvom mestu taj nije ni nacionaalista ni paatriota. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Kako ga je fino Somborac snimio RYLAH, Crveni Baron, Juanito and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Kako ga je fino Somborac snimio #BLATO hahahahaha čoek je genije! Аурор, Juanito, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 ne znam jel sam kacio Ovaj komzec ne da laze, lupeta i poziva se na autoritet.... nego sabija.. jedno 50 lazi je rekao sigurno... Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 ne znam jel sam kacio Nisi! Kako si mogao samo?! Izdao si Radula a ni petlovi još nisu počeli da kukuriču! Žasu! RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 #BLATO hahahahaha čoek je genije! Haha, a jesi mu video one karikature za patrijarha? Ja sam umro od smeha. Zaista genije... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Ovog Radulovica bi trepalo poslati u SAD famili Rona Paula ... Da im se nadje ... Tako bi pokupili jos barem jedan , njegov, glas na izborima ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Haha, a jesi mu video one karikature za patrijarha? Ja sam umro od smeha. Zaista genije... Ко о чему, баба о попу Ћириличар, Crveni Baron and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Ко о чему, баба о попу Ma ne nego mi zanimljivo kako je "prozapadni izdajnik s blica" kad crta SPC al kad nacrta Radulovica onda je ge- ni- je! :-D Млађони and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Ma ne nego mi zanimljivo kako je "prozapadni izdajnik s blica" kad crta SPC al kad nacrta Radulovica onda je ge- ni- je! :-D Dupli standardi... ostrasccenost.... neobjektivnost.. itd.. sta da ti pricam... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука