Млађони Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Evo, pa recite da ne lice a prezime im isto ...A obojica u poslu sa stecajima .... Mislim ako imaju veze jedan sa drugim to je da se uneredis od smeha ... To bi bio definitivan slom forumskih liberala .... RYLAH sta ti mislis? Dela, proguglaj to malo , bolje se snalazis sa tim hakerisanjem MUP servera ... Koje libelare, jel znash jednog libelara na forumu? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Млађони, Плутон, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Али реално хахаххахаххахаха oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Него одавно нисам прочито неку добру анализу збивања у земљи и свету од Радулоивћа. Шта сад, човек пуко на изборима и одједном сте га се сви одрекли? Прешли код неких са цензусом?! Зато ми и пропадамо, што нема оних који се искрено боре за идеје и искрено стају иза људи који те идеје подржавају. Е, Србијо, ни либерализаторе више немаш ко некад, пропаде ми ти... Crveni Baron, Juanito and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Него одавно нисам прочито неку добру анализу збивања у земљи и свету од Радулоивћа. Шта сад, човек пуко на изборима и одједном сте га се сви одрекли? Прешли код неких са цензусом?! Зато ми и пропадамо, што нема оних који се искрено боре за идеје и искрено стају иза људи који те идеје подржавају. Е, Србијо, ни либерализаторе више немаш ко некад, пропаде ми ти... Ја сам качио анализу о АирСрбија и уговору са Етихадом. Само не на овој теми. Изволи oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Него одавно нисам прочито неку добру анализу збивања у земљи и свету од Радулоивћа. Шта сад, човек пуко на изборима и одједном сте га се сви одрекли? Прешли код неких са цензусом?! Зато ми и пропадамо, што нема оних који се искрено боре за идеје и искрено стају иза људи који те идеје подржавају. Е, Србијо, ни либерализаторе више немаш ко некад, пропаде ми ти... Evo mene, jednog od izuzetaka ... Lojalnost ideji u koju se veruje je vrlina ali na zalost danas vrlina kod Srba nije na ceni ... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Jeste l' čuli da se Vučić sastao sa Depardjeom? RYLAH and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Ја сам качио анализу о АирСрбија и уговору са Етихадом. Само не на овој теми. Изволи Ма то је смешно. Где је онај полет од ономад, где су свакодневна спамовања форума? Шешељ и радикали да су се тако понашали кад су ономад били ванпарламентарна странка, или Ђинђић и демократе после њих, никад се не би вратили у скупштинске клупе. Ал ваљда лепо људи кажу да се сва права енергија истрошила двехиљадите. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Jeste l' čuli da se Vučić sastao sa Depardjeom? Ел су попили чаробни напитак заједно ил само био радни састанак, консултације како се носити са упадима варвара? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Ма то је смешно. Где је онај полет од ономад, где су свакодневна спамовања форума? чекај изборе. Биће :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Jeste l' čuli da se Vučić sastao sa Depardjeom? Nebojsa Stefanovic se sastao sa Stivenom Sigalom da diskutuju o unapredjenju bezbednosti... Ko nije vec cuo sam neka zna da se NE ZEZAM... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 чекај изборе. Биће :Р Не знам оће ли да издржи до избора, можда неко изврши атентат на њега, ипак је он озбиљна опасност по овај систем, провалио је да се ради о једном паразитском систему. Једина ствар која може то да спречи је да се свакодневно показује колику подршку његове идеје и његова мисија имају, да се паразити уплаше од те снаге! Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Не знам оће ли да издржи до избора, можда неко изврши атентат на њега, ипак је он озбиљна опасност по овај систем, провалио је да се ради о једном паразитском систему. Једина ствар која може то да спречи је да се свакодневно показује колику подршку његове идеје и његова мисија имају, да се паразити уплаше од те снаге! Ајде батали те цинизме и ироније. Иза њега стоји: http://www.dusanpavlovic.in.rs/mypage/Blog/Blog.html http://www.dusanpavlovic.in.rs/mypage/Resume.html Није то спрдчина каквом ти тежиш да је представиш. Већ једна озбиљна екипа успешних привредника и економиста. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Ел су попили чаробни напитак заједно ил само био радни састанак, консултације како се носити са упадима варвара? Ne znam, pravio sam društvo Falbali za to vreme... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Ајде батали те цинизме и ироније. Иза њега стоји http://www.dusanpavlovic.in.rs/mypage/Blog/Blog.html није то спрдчина каквом ти тежиш да је представиш. Већ једна озбиљна екипа. Е сад сам убеђен колко је прича заправо озбиљна! Па још мало па ће и своје тројке да оснивају, није ово шала! Mironosica and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука