DYNABLASTER Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Ima i onih koji nece da rade neposten posao, a toga trenutno ima kolko oces. Mozes i preko noci da se obogatis vrlo jednostavno, samo pristanes da budes PR za GMO i instant dobijes nov dzip, armani odela i hiljade evra, sve sto treba da radis je da malo lazes... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Осим чињенице да си покушао лукаво да обрнеш смисао, који су то џабалебароши који примају социјалну помоћ и коме је треба укинути? Чему лагање да је ико спомињао укидање социјалне помоћи? Причало се на тему оних који су се запослели преко партије тамо где посао не постоји, па сад узимају од мог и твог џепа плату од 70 000. Социјална помоћ значи дати неком новац да може да преживи јер није у могућности, ово је узимање пара од других да комфорно живиш. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Pa ako smatras da si za razliku od mene shvatio kako treba da se raspolaze novcem i stvara bogatstvo, pokusaj u svojoj maloj ekonomskoj zajednici, npr. porodici da primenis to sto te Rylah naucio. Kreni neinvesticionom potrosnjom da uvecavas bogatstvo pa se cujemo za par meseci da vidimo kako ti ide. Ne nego ti kreni da ne investiras u parodici u recimo sredstva za higijenu, sto je prilicno neproduktivno, ili iskljuci TV ili muziku ...sve su to stvari koje su neproduktivne ...Pa zamisli zivot bez toga ... kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 На Твитеру је написао да се залаже за, како је рекао, избацивање верске наставе из школа. Дакле, оће да ми узме леба из руке. Ма ззззздравооооо..... RYLAH, Зосима, Crveni Baron and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 На Твитеру је написао да се залаже за, како је рекао, избацивање верске наставе из школа. Дакле, оће да ми узме леба из руке. Ма ззззздравооооо..... Коначно неко на овој теми да каже рационални и искрен аргумент зашто не би гласао за Радулу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 На Твитеру је написао да се залаже за, како је рекао, избацивање верске наставе из школа. Дакле, оће да ми узме леба из руке. Ма ззззздравооооо..... Ovo je u stvari onaj najzdraviji princip po kome bi trebalo da se glasa. Glasam za onoga ko mi omogucava ili obecava da ce mi omoguciti ekonomski napredak. Ako izneveri moja ocekivanja na sledecim izborima cu ga kazniti . A sto se tice obecanja u politici pre neki dan sam cuo sjajnu stvar na italijaskoj TV upravo o obecanjima politicara. Pa kaze covek da su obecanja politicara osnov i neophodnost ali da prevelika obecanja uopste nisu strana ni obicnim ljudima pa navodi primer obecanja "volecu te dok sam ziv" ... Kaze da je to obecanje mnogo teze odrtzati od prosecnog obecanja koje daju politicari a opet ga cesto i svi dajemo .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ovo je u stvari onaj najzdraviji princip po kome bi trebalo da se glasa. Glasam za onoga ko mi omogucava ili obecava da ce mi omoguciti ekonomski napredak. Не знам што се онда буниш против Радуловића. Он управо то и обећава. Његов програм је усмерен ка томе да српска привреда напредује. Шта ти мислиш што ја гласам за њега и трубим о економији? Или фјорентина или звонко? Ја сам либертаријанац чикаго школе јер та школа проверено, у стварном свету доказано доноси економски и привредни напредак. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 На Твитеру је написао да се залаже за, како је рекао, избацивање верске наставе из школа. Дакле, оће да ми узме леба из руке. Ма ззззздравооооо..... То није баш коректно размишљање... Ја сам први који каже да је лични интерес важнији од било каквог колективног (који и не постоји), али запослени у државним институцијама немају морално право да гласају на основу свог запослења које је привилегија. Јер хлеб који ви примате у ствари је одузет из руку неког другог. Шта ћемо са њим? Не ради се ту о томе шта мислимо о веронауци. Ја мислим да док постоје државне школе у њима мора да постоји и веронаука, али не може то да буде једини критеријум па да изаберем некога ко ће оставити веронауку, а све остало уништити. Гласање по том критеријуму је у ствари и један од навећих разлога ове катастрофе. Не може тако. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 То није баш коректно размишљање... Ја сам први који каже да је лични интерес важнији од било каквог колективног (који и не постоји), али запослени у државним институцијама немају морално право да гласају на основу свог запослења које је привилегија. Јер хлеб који ви примате у ствари је одузет из руку неког другог. Шта ћемо са њим? Не ради се ту о томе шта мислимо о веронауци. Ја мислим да док постоје државне школе у њима мора да постоји и веронаука, али не може то да буде једини критеријум па да изаберем некога ко ће оставити веронауку, а све остало уништити. Гласање по том критеријуму је у ствари и један од навећих разлога ове катастрофе. Не може тако. Да... Ако на образовање гледаш као на трошак а не инвестицију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Државно образовање је не само трошак него неефикасно, насилно (јер је обавезно), штетно за напреднију децу, лоше за слабију (јер све покушава да стрпа у исти калуп) и још много шта друго о чему би могле књиге да се пишу. А свакако да је образовање инвестиција, једна од најбитнијих. Само што нема никакве потребе да буде државно. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 То није баш коректно размишљање... Ја сам први који каже да је лични интерес важнији од било каквог колективног (који и не постоји), али запослени у државним институцијама немају морално право да гласају на основу свог запослења које је привилегија. Јер хлеб који ви примате у ствари је одузет из руку неког другог. Шта ћемо са њим? Не ради се ту о томе шта мислимо о веронауци. Ја мислим да док постоје државне школе у њима мора да постоји и веронаука, али не може то да буде једини критеријум па да изаберем некога ко ће оставити веронауку, а све остало уништити. Гласање по том критеријуму је у ствари и један од навећих разлога ове катастрофе. Не може тако. Ал макар човек искрено каже - оће да ми укине радно место, мени се то не свиђа, дакле не гласам. А не ко ови што шатро критикују програм, измишљају да је против социјалне помоћи и тврде остале небулозе а ко зна који је прави мотив противљења. Државно образовање је не само трошак него неефикасно, насилно (јер је обавезно), штетно за напреднију децу, лоше за слабију (јер све покушава да стрпа у исти калуп) и још много шта друго о чему би могле књиге да се пишу. А свакако да је образовање инвестиција, једна од најбитнијих. Само што нема никакве потребе да буде државно. Фриедман ту има решење у облику бонова. Добијеш бонове од државе за образовање, па одлучиш код кога ћеш и у каквим условима да школујеш своју децу. Ко добије бонове тај добије паре, дал држав или приватник. Систем примењен у финској (или данској) нисам сигуран, и одлично ради (ко буде дошо да ми прича да је неефикасан и да измишља неке замерке.. одма да скратимо дискусију да не трошимо речи) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Упореди земљу, сваку земљу, пре увођења обавезног образовања и пар деценија након увођења обавезног образовања, и видећеш зашто се увело. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Упореди земљу, сваку земљу, пре увођења обавезног образовања и пар деценија након увођења обавезног образовања, и видећеш зашто се увело. Упореди ти хусениа болда кад је имао 12 година и носио рибок патике, и данас када носи најке, и видећеш зашто су најке боље. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Упореди земљу, сваку земљу, пре увођења обавезног образовања и пар деценија након увођења обавезног образовања, и видећеш зашто се увело. Креће Риљање... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Креће Риљање... Кукао си пре неки дан о педерским коментарима, овај је такав. Ако би да наставимо са коментарима у овом стилу, пружићу ти то задовољство, ал нешто мислим да нема потребе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука