Grizzly Adams Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 За разлику од Ђелића, Саша је стварно и нешто почео да ради па су га зауставили. Не значи да ће успети, али треба му дати шансу. Све ово остало је већ виђено... Не знам у чему је сврха гласати за било кога другог. Не исплати се трошити време. Млађони and florenntina је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Secam se i odusevljenja kad je Djelic strucnjak dosao iz Francuske da spava na kaucu kod tetke i radi za 200 evra. Koji je imao motiv da to radi? Не знам ја не тврдим ништа за ђелића, а ти тврдиш за радуловића и избегаваш да одговориш на питање, већ мењаш тезе. Ја никад ништа нисам нит написао нит размишљао о Ђелићу тако да не контам што га ти убацаш у дискусију.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Na pitanje zasto je uopste usao u Vladu i zasto nije odmah izasao kad je video sa kim ima posla, on je odgovorio - parafraziram: Godinama sam pisao o tome sta bi trebalo promeniti u Srbiji da bi nam bilo bolje. Kada mi se ukazala prilika da nesto promenim-ja sam je iskoristio i na poziv Aleksandra Vucica usao u Vladu. Kada sam shvatio, a shvatio sam jako brzo sa kim imam posla, ja nisam odustajao vec sam nastavio da pokusavam. Ostao sam sve dok je postojala i najmanja sansa da ce bar i jedna od predlozenih reformi "proci". Kada je stopiran i nas poslednji predlog za promene, nisam imao vise izbora-morao sam izaci iz Vlade jer moj ostanak u njoj nije imao vise nikakvog smisla. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Ма Ђелић кад је дошао био је као овај Крстић - маскота. Без боје, укуса и мириса. Требало би их тужити за злостављање деце... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Ili G17 eksperti na celu sa Dinkicem, kad su poceli da se razmahuju svojim grafikonima. Cak im je i giga mega pametni Rambo Amadeus poverovao... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Svi ovi argumenti protiv Radulovica ne govore da je on los izbor nego da nije savrsen... a meni je to i vise nego dovoljno. Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Имаш неке важне детаље на основу којих можеш да видиш разлику. Радуловић мења закон о раду, замера се синдикатима, укида привилегије, укиа партијско запошљавање, прекида субвенције... Све су то политички веома непопуларне ствари и прави себи пуно непријатеља (међу корисницима тих привилегија). И то показује да ради праву ствар. Чак и ако не улазиш у детаље. florenntina је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Ili G17 eksperti na celu sa Dinkicem, kad su poceli da se razmahuju svojim grafikonima. Cak im je i giga mega pametni Rambo Amadeus poverovao... Ко је паметан икад веровао динкићу ајмее.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Ма Ђелић кад је дошао био је као овај Крстић - маскота. Без боје, укуса и мириса. Требало би их тужити за злостављање деце... Staaaaa?! Pa to su bili najfiniji Miki Maus specimeni :0102_laugh: Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Svi ovi argumenti protiv Radulovica ne govore da je on los izbor nego da nije savrsen... a meni je to i vise nego dovoljno. Radulovicu svaka cast, ali on je ipak manje bitan u odnosu na sustinu cele price. Ono sto je najvaznije jeste da se ljudima predoci jedan drugaciji pogled na politiku i ekonomiju. Da shvate konacno da politicari ne zaradjuju nego samo trose nas novac. Da shvate da Srbi kao narod nisu nista ni bolji ni gori od drugih ali da je sistem koji imamo los i da u njemu postenom i vrednom coveku ne moze biti dobro i da zato taj sistem treba menjati. Da shvate ko su paraziti koji jedu zdravo tkivo drustva kojih se moramo osloboditi da bi mogli dalje da se razvijamo... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Нисам се детаљније упозавао са радуловићем, али ми се чини на прву лопту да му недостаје нека шира политичка визија, има само економску причу... (додуше, силни визионари су нас оволк'о и закопали што јес' јес' али опет...) Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Имаш неке важне детаље на основу којих можеш да видиш разлику. Радуловић мења закон о раду, замера се синдикатима, укида привилегије, укиа партијско запошљавање, прекида субвенције... Све су то политички веома непопуларне ствари и прави себи пуно непријатеља (међу корисницима тих привилегија). Ђелић је био линчован у фабрици аутомобила, Динкић није смео да се појави, мрзели су их и радници и пензионери и сељаци јер су их сматрали крвницима и издајницима због реформи које су спроводили (њихове реформе су их упропастиле и оставиле без посла/прихода) па су опет испали то што су испали на крају. Није то никакав аргумент, сви су они спроводили неке реформе у почетку, тако су и дошли, као велики реформатори, и исто је било одушевљење везано за њих, док су они други, који су се нагледали таквих реформатора, говорили да се ради о дилетантима. Срђан Шијакињић and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Управо то што понављамо већ годинама овде - без промене тог неморалног система никада неће бити боље. Мора да се размонтира, нема друге. Све друго је сјаше Курта да узјаше Мурта... А да ми за почетак укинемо јахање? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Управо то што понављамо већ годинама овде - без промене тог неморалног система никада неће бити боље. Мора да се размонтира, нема друге. Све друго је сјаше Курта да узјаше Мурта... А да ми за почетак укинемо јахање? Нема потребе и Динкић и Ђелић су дошли са причом да ће да реформом укидају јахање... а да нису... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Управо то што понављамо већ годинама овде - без промене тог неморалног система никада неће бити боље. Мора да се размонтира, нема друге. Све друго је сјаше Курта да узјаше Мурта... А да ми за почетак укинемо јахање? Управо о томе причам. И Курта и Мурта су најављивали укидање јахања, и увек су били спремни да чисте туђе јахаче. Међутим, једном када су заиста и дошли у позицију да постављају своје јахаче, знамо како се завршило. Отприлике да смо и морали да дођемо довде да бисмо видели да нешто мора да се мења. Било ко следећи ко буде формирао владу једноставно неће ни имати други избор него да реформише администрацију, смањи задуживање и одради још нешто. Само што то не може и не сме да се уради хируршким резом, морао би да будеш много велика будала да тако нешто заиста и желиш да урадиш, јер ћеш онда да направиш социјалне немире у земљи која је као буре барута. Не треба нам још један месија који ће да испробава економске теорије и пали ватру, мора систематски да се ради. DYNABLASTER, Ћириличар and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука