florenntina Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Danas mi se prvi put u zivotu desilo, kada sam isla da dam potpis za kandidaturu Radulovica, da se obradujem da vidim veliki red ispred sebe. Btw. prvi put u zivotu mi se i desava da podrzavam nekog politicara pa sam od treme bila i izagubila licnu kartu u dzepu i trazila je citavih 5min Ne znam, kada sam videla sve te ljude, nekako mi se opet vratila vera u mogucnost promena na bolje u ovoj zemlji. Videcemo kako ce se stvari odvijati ali za sada sam, sto neko gore napisa, iako vrlo oprezna sa ocekivanjima, ipak optimista https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Ово звучи као оно снс-ботови на коментарима што хвале Вучића RYLAH and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Steta sto ne uocavas razliku izmedju podrske nekoj ideji ili idejama i idolopoklonstva nekoj licnost https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Steta sto ne uocavas razliku izmedju podrske nekoj ideji ili idejama i idolopoklonstva nekoj licnost Da je bar idolopoklonstvo, to bi bio visi stadijum. U pitanju je samo eventualno posao ili neki honorar za doticne botove. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Da je bar idolopoklonstvo, to bi bio visi stadijum. U pitanju je samo eventualno posao ili neki honorar za doticne botove. Немој тако, брате. Верујем у сваку поруку коју оставим, небитно дал ми плаћају ил јок... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Unapred se izvinjavam ako je "off topic", ali me podstakao Zeljkov post na sledece razmisljanje, pa da zapisem-mozda nekom bude interesantno... Mislim da bi bilo jako korisno ako bi decu u Crkvi ucili koliko je vazno da prave razliku izmedju kolektivizma i zajednistva. Imam utisak da je to bio jedan od glavnih, ako ne i najvazniji kamen spoticanja zbog kojih se komunizam tako dobro "primio" u pravoslavnim zemljama. A ono sto cini ova dva pojma dijametralno suprotnim jeste upravo sloboda. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Steta sto ne uocavas razliku izmedju podrske nekoj ideji ili idejama i idolopoklonstva nekoj licnost Od kud ti ideja da Vučić nema ideje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Комунизам се примио јер су пострељани сви његови противници. Свуда. Нико се није добровољно одрицао приватне имовине. Плутон, Баба and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Unapred se izvinjavam ako je "off topic", ali me podstakao Zeljkov post na sledece razmisljanje, pa da zapisem-mozda nekom bude interesantno... Mislim da bi bilo jako korisno ako bi decu u Crkvi ucili koliko je vazno da prave razliku izmedju kolektivizma i zajednistva. Imam utisak da je to bio jedan od glavnih, ako ne i najvazniji kamen spoticanja zbog kojih se komunizam tako dobro "primio" u pravoslavnim zemljama. A ono sto cini ova dva pojma dijametralno suprotnim jeste upravo sloboda. Komunizam se nije dobro primio u pravoslavnim zemljama zbog kolektivizma već zbog jednakosti . Bratstvo, Sloboda, Jednakost - to su ti postulati frančeske revolucije i osnovi demokracije na kojima počivaju sve vrste demokratije pa i ta komuno-narodna. Komunistička je primat dala jednakosti u odnosu na slobodu. Srbi imaju sabornost i ličnost. A ne kolektivizam i individuu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Srbi imaju sabornost i ličnost. Gde to imamo? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Komunizam se nije dobro primio u pravoslavnim zemljama zbog kolektivizma već zbog jednakosti . Bratstvo, Sloboda, Jednakost - to su ti postulati frančeske revolucije i osnovi demokracije na kojima počivaju sve vrste demokratije pa i ta komuno-narodna. Komunistička je primat dala jednakosti u odnosu na slobodu. Srbi imaju sabornost i ličnost. A ne kolektivizam i individuu. Pa jednakost i proistice iz tog kolektivizma koji je u sustini diktatura nad slobodom pojedinca. Lepo bi bilo da danasnji Srbi zaista imaju "sabornost i licnost" kao sto mi volimo da razmisljamo o sebi. Ali da to imamo, ne bismo bili tu gde smo... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Od kud ti ideja da Vučić nema ideje? Mislim da se nismo dobro razumeli pa cu pokusati da pojasnim. Ja smatram da ljudi glasaju za Vucica (osim licnog kloristoljublja za partijske clanove) jer u njemu vide vodju koji ce nekom cudnom magijom, stranim investitorima, neotkrivenim srpskim rudama i sl. spasiti srpski narod iz bede. Ljudi koji podrzavaju Radulovica, bar ovi koje znam, podrzavaju ga jer veruju da se ekonomski boljitak moze postici jedino deregulacijom trzista i minimiziranjem drzavnog/politickog uticaja na privredne tokove u Srbiji. Dakle, ako Radulovic odustane od ideja koje promovise, preko noci ce izgubiti vecinu, ako ne i sve glasace, sto ne verujem da je slucaj sa Vucicem s obzirom da je on menjao tokom prethodnih godina "ideje" dosta cesto a ljudi su ga ipak sledili. Iz toga zakljucujem da su se vezali za njegovu licnost a ne za ideje za koje se zalaze i kojima bi trebao biti dosledan. Nadam se da je sada malo jasnije sta sam htela reci u prethodnom postu. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Mislim da se nismo dobro razumeli pa cu pokusati da pojasnim. Ja smatram da ljudi glasaju za Vucica (osim licnog kloristoljublja za partijske clanove) jer u njemu vide vodju koji ce nekom cudnom magijom, stranim investitorima, neotkrivenim srpskim rudama i sl. spasiti srpski narod iz bede. Ljudi koji podrzavaju Radulovica, bar ovi koje znam, podrzavaju ga jer veruju da se ekonomski boljitak moze postici jedino deregulacijom trzista i minimiziranjem drzavnog/politickog uticaja na privredne tokove u Srbiji. Ovo je magija u koju veruju liberali ... feeble је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ovo je magija u koju veruju liberali ... Kakvi su privreda i trziste u zemlji u kojoj ti zivis? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ljudi koji podrzavaju Radulovica, bar ovi koje znam, podrzavaju ga jer veruju da se ekonomski boljitak moze postici jedino deregulacijom trzista i minimiziranjem drzavnog/politickog uticaja na privredne tokove u Srbiji. Људи који подржавају Радуловића, подржавају га јер га виде као алтернативу садашњој власти, једину алтернативу која има и неку подлогу. Међутим, да не улазимо сад у дискусију оправданости дерегулације и либералитистичког модела иначе, Радуловић није за дерегулацију. Макар то није показао док је био министар. Показао је да има другачије погледе у односу на то како регулисати тржиште, или исте погледе а другачије методе као садашња власт, ал није био дерегулатор никада. А имао је прилике. Да крене од неких бесмислених прописа који су на терету апсолутно свима, па да настави. Једноставно га није интересовало. feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука