Jump to content

Citati o zivotu

Оцени ову тему

Dejan_kv

Препоручена порука

Abraham Lincoln

autor nepoznat

Max L. Forman, pisac

don Damir Stojić, studentski kapelan

Immanuel Kant, njemački filozof, 1724-1804

Tin Ujević

Radenko M.

?

Abraham Lincoln

Mohamad Mahathir, bivši malezijski premijer

Steven Weinberg

.

baka Ashtona Kutchera

kineska izreka

Victor Hugo

(nepoznati autor)

Theodor Heuss

?

Edo Popović
"Oči"

Andy Rooney

Andy Rooney

Andy Rooney

Mike Todd

Bomarshe

Подели на овим сајтовима

"A zašto bi čovjek morao voljeti rijetko da bi mnogo volio?"
Albert Camus

"Kada sam zaista počeo voljeti sebe, shvatio sam koliko može biti uvredljivo kada pokušavam da natjeram nekoga da radi ono što ja hoću, iako znam da trenutak nije pravi i da ta osoba nije spremna za to, pa čak i onda kada sam ta osoba JA. Danas, ja to zovem POŠTOVANJE."

Charlie Chaplin

"Kada sam zaista počeo voljeti sebe, prestao sam žudjeti za nekim drugačijim životom i mogao sam vidjeti da je sve što me je okruživalo ustvari bilo poziv da rastem i da se razvijam. Danas, ja to zovem ZRELOST."
Charlie Chaplin
Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Svi mi putujemo snovima. Svi smo putnici na autoputu života. Skitnice na kolovozu čežnje. Beskućnici u domu ljubavi. Borci u ratu tuge. Izgubljeni tražimo. Neshvaćeni shvatamo. Nevoljeni volimo. Nesigurni se nadamo. I svi smo isti. I svi smo razliciti.
Žarko Laušević

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Jednog dana zastaćete negde na sred neke dobro poznate ulice, pogledaćete u nebo i razumećete zašto se sve baš tako desilo. Duboko ćete udahnuti novi život i hrabrim koracima krenuti dalje, i najzad shvatiti da je život previše kratak da biste bili nesretni.
Đorđe Balašević

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...