Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Dobro pošto kuliramo gde ide čovek posle smrti? I šta je to nigde ne ide? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 @@Gandalf Sivi, Боље немој да се мешаш. Ко још не зна причу о богаташу у Лазару. Директно од Христа. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 @@Gandalf Sivi, Боље немој да се мешаш. Ко још не зна причу о богаташу у Лазару. Директно од Христа. cipiripi je li tebi dobro? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Он је имао неко велико искушење које није издржао . Нама је остало Да се помолимо за њега да му Господ опрости . Покој му души , а породици искрено саучешће. ПиП, Jelena 76, Срђан Шијакињић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Ma gde bi duša mogla po blagodati večno da živi u Bogu čekajući svoje batake i nositi zapis ličnosti čoveka. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Dobro pošto kuliramo gde ide čovek posle smrti? I šta je to nigde ne ide? Posle smrti, čovjek čeka vaskrsenje mrtvih, i život budućeg vijeka! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Opet i opet i opet i opet....o dusi posle smrti, staroj i novoj teologiji, ovom i onom svetom ocu ili majci blazenoj Teodori, mitarstvima ili ne, spavanju duse ili obitavanju po nebeskim livadama itd. itd. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Posle smrti, čovjek čeka vaskrsenje mrtvih, i život budućeg vijeka! Znam. (čeka kako?) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Opet i opet i opet i opet....o dusi posle smrti, staroj i novoj teologiji, ovom i onom svetom ocu ili majci blazenoj Teodori, mitarstvima ili ne, spavanju duse ili obitavanju po nebeskim livadama itd. itd. Vrlo bitno pogotovo na ovu temu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Znam. (čeka kako?) Spavajući. I sad molim te nemoj da me obasipaš citatima iz žitija bl. Teodore i slične literature. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Vrlo bitno pogotovo na ovu temu. pa sta ste resili ovaj put, gde ce mu dusa? protestantski spavajuci ili nekakav privremeni sud nad dusom i obitavanje u nekakvoj dimenziji do drugog dolaska Hristovog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Spavajući. I sad molim te nemoj da me obasipaš citatima iz žitija bl. Teodore i slične literature. Благо теби када тврдиш да се само у тим житијима могу наћи цитати који говоре супротно. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Spavajući. I sad molim te nemoj da me obasipaš citatima iz žitija bl. Teodore i slične literature. Naravno da je to stanje koje ne može da se okarakteriše kao potpuna smrt. Ne? (sanja li nešto?) Svesna li je svoje pripadajuće ličnosti čekajući telo? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Јустина ајде прво упознај мало себе па онда суди о другима. Па женска главо не зна често човек ни шта је у њему самоме а не шта је у другоме. Како ти знаш шта је он желео а шта није? Моли Бога да не паднеш у такву напаст. Ja svakako necu nikada pasti u takvu napast, ali u svoj porodici imam dva slucaja samoubistva. Devojcica od 15 godina i zena od 32 godine. Tako da mi samubistvo nikako nije stran pojam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Znaci po vama svetitelji kojima se molimo u stvari sada spavaju u nekoj drugoj dimenziji a mi ih samo uznemiravamo i budimo svojim molitvama. Milan Nikolic, *Blue* and ПиП је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука