Crveni Baron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Evo dvanaest znakova koji će, prema svetome Bonaventuri, najaviti dolazak Antikrista: 1. Kada starci izgube zdrav razum i mudrost; 2. Kada kršćani izgube vjeru; 3. Kada puk više ne bude imao ljubavi; 4. Kada bogataši izgube milosrđe [postanu neosjetljivi na tuđu nevolju] ; 5. Kada mladež više nikoga ne bude poštovala; 6. Kada siromasi izgube poniznost [skromnost]; 7. Kada žene izgube čednost; 8. Kada brak izgubi trajnost ; 9. Kada klerici izgube čast i svetost; 10. Kada redovnici napuste istinitost i strogost; 11. Kada se prelati više neće brinuti za upravljanje [za svoju službu] i kada izgube dobrotu; 12. Kada gospodari zemlje izgube pobožnost i velikodušnost. Znaci gotovi smo .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 kojih bizarnih i skaradnih događaja? :.mislise. Bizarnih i skaradnih skandala u vasoj crkvi koji izbijaju svaki dan s vremena na vreme. Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Znaci gotovi smo .... 1. Kada starci izgube zdrav razum i mudrost; ne još sasvim, mi dva ćemo bit gotovi kad se scvoknemo, 50+, rizična vjekova kategorrija i skupina ... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Ma i mi se zamlacujemo ovde sa bebama i casnim sestrama ... prava vest bi bila "Beba rodila mamu" ili sta slicno ... Zayron је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Bizarnih i skaradnih skandala u vasoj crkvi koji izbijaju svaki dan s vremena na vreme. ma nije to ništa Vaso, s kim se sve družimo još je to ok, ovo još nije ništa, moglo je to dopast i mnogo gore, kad se ne sekiramo mi ne sekiraj se ni ti.... udri brigu na veselje! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 1. Kada starci izgube zdrav razum i mudrost; ne još sasvim, mi dva ćemo bit gotovi kad se scvoknomo, 50+, rizična vjekova kategorrija i skupina ... Tebra Zayron ja sam tu, na pragu ... u Martu punim 50 ... Znaci, jednom nogom smo vec u apokalipsi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Ma i mi se zamlacujemo ovde sa bebama i casnim sestrama ... prava vest bi bila "Beba rodila mamu" ili sta slicno ... da je barem nešto ovako pa da ćovjek ima šta vidjet Devil Baby Prank - Devil Baby Attack [broma Bebe Diabolico NY 2014] [EXTENDED][FULL HD] Nikolajj and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Tebra Zayron ja sam tu, na pragu ... u Martu punim 50 ... Znaci, jednom nogom smo vec u apokalipsi ... ugledaćeš Abrahama, ja sam ga vidio prošle godine u oktobru Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 ugledaćeš Abrahama, ja sam ga vidio prošle godine u oktobru Zayron evo ti karta preko reda .... Ako zuris naravno, ako ne zuris nemoj kliknuti na link .... http://www.megghy.com/giochi/puzzle/the_maze/index.html Zayron је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Zayron evo ti karta preko reda .... Ako zuris naravno, ako ne zuris nemoj kliknuti na link .... http://www.megghy.com/giochi/puzzle/the_maze/index.html A kako si ti prošo tamo, kamarade? Meni se zahvalili na učestvovanju u otom testu, čestitali i napisali da su mi odgovori bili maksimalni, sigurno tim mišljeno bilo - maksimalno pametni, šta bi drugo? I poslali mi ovu sličicu, navodno ima bit grafički prikazan aktualni stav mojih mentalnih sposobnosti. Prvo me to razljutilo, mislio sam da se šegače sa mnom, da su mi psihičke mogućnosti na nivou trogodišnjem djeteta, al kad sam pogledao s povećalom jer sam čooitinja i ništa ne vidim shvatio sam da mi oni to tako ustvari odaju ptiznanje i davaju kompliment na račun tih mojih mentalnih sposobnosti koje prekipuju i pršte sa svake strane a tako je to tamo baš i prikazano. Pa mi baš bilo drago što me posla na ovaj test. da znaš koliko si me s tim razveselijo i uljepšo mi dan. Hvala ti kamo! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 A kako si ti prošo tamo, kamarade? Meni se zahvalili na učestvovanju u otom testu, čestitali i napisali da su mi odgovori bili maksimalni, sigurno tim mišljeno bilo - maksimalno pametni, šta bi drugo? I poslali mi ovu sličicu, navodno ima bit grafički prikazan aktualni stav mojih mentalnih sposobnosti. Prvo me to razljutilo, mislio sam da se šegače sa mnom, da su mi psihičke mogućnosti na nivou trogodišnjem djeteta, al kad sam pogledao s povećalom jer sam čooitinja i ništa ne vidim shvatio sam da mi oni to tako ustvari odaju ptiznanje i davaju kompliment na račun tih mojih mentalnih sposobnosti koje prekipuju i pršte sa svake strane a tako je to tamo baš i prikazano. Pa mi baš bilo drago što me posla na ovaj test. da znaš koliko si me s tim razveselijo i uljepšo mi dan. Hvala ti kamo! Stigao si do kraja a vidim i jos si na forumu ...znaci dobro je sve proslo .... Zayron је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Sad ce Cloudking to strucno da objasni ... Nema sta da se objasnjava, ova glupost je tolika izmisljotina a la Kurir, da na to cak ne mora ni da se ukazuje.. iz aviona se vidi... Naravno, 2 grama mozga su ipak uslov koji mora da se ispuni da bi se to adekvatno videlo Zayron је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Stigao si do kraja a vidim i jos si na forumu ...znaci dobro je sve proslo .... eto, pamet nam pršti na sve strane i pretiče, prekipuje ko fontana i preduboka studnica znanja i umijenja, samo da je to nekako još i unovčit, igra li kod vas sad još kakav Milioner? Javi ako šta bude, pripremat se ni ne moramo, dosta mi bude osvježit italijanski konverzacijom s konobaricama i ostalim gostima i damama par puta u taverni. Una domanda per 1.000.000 € a ide se na to, dijelimo po pola, važi? Ovo je jedan car Jarek Nohavica s pjesmicom o kvizu Milioneru, nekakav bezdomovec se javio, oni što piju jabukovo i trešnjovo vino iz kutije, skupljaju čikove i opuške i prehrabuju se po kontejnerima, hoće da postane milioner. Šteta što ne razumijete riječi, svaka ta njegova pjesmica je s bjesomučno urnebesnim tekstom, isto da sam ih ja sastavljao, ahahahaha. Hra o trůny - Milionář Ova mu je carska: Kad to sa mnom sekne - dosta pročitat početak, ahahahaha. Až obuju si rano černe papirove boty až i moja stara pochopi že nejdu do roboty... Kad obujem si rano srne papirnate cipele i moja stara shvati da nejdem do raboti... Jaromír NOHAVICA - Až to se mnu sekne http://www.nohavica.cz/cz/tvorba/texty/az_to_se_mnu_sekne.htm Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 ma jes nije znala... neka je zivo i zdravo, rekao je bog radjajte se i mnozite... sta tu lose ima. Zayron је реаговао/ла на ово 1 “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 ma jes nije znala... neka je zivo i zdravo, rekao je bog radjajte se i mnozite... sta tu lose ima. Znala, ne znala na isto joj sad to dođe, ako nije, bolje što nije, moglo joj je svaštza past na pamet radit sa sobom i sa djetetom, ovako to ima sve već za sobom. Očigledno nije bila na lekcijama kod Jare, on ovdje prosvjećuje mladence i djevojke svojim pjesmicama, sami tamo na videu vidite kako ga mladenci "žderu", tako se to tu kaže, požderaše svaku njegovu riječ i s navijakem, to s onim ključem za navijanje, hahahaha, tako u ovoj baš pjeva.: mladá holka lásku potřebuje a tak si k lásce pomohla-la-la-la a tak si k lásce pomohla mlada dhevojka ljubav treba a tak si k ljubavi pomogla -la-la-la a tak si k ljubavi pomogla http://www.youtube.com/watch?v=HLyqIPGPtyo Jaromir Nohavica - Když mě brali za vojáka http://www.nohavica.cz/cz/tvorba/texty/kdyz_me_brali_za_vojaka.htm Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука