Andre Williams Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 С времена на време приметимо тренд одласка чланова са форума. Чувене су и театралне најаве одласка, неки се само кратко поздраве не објашњавајући разлоге своје одлуке, неки само нестану... Међутим, чињеница је да има доста оних који су "отишли" са Поука а ето их опет овде са нама. Који су разлози повратка? Саша од Москве, Silence and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Уплаши ме! Зашто се враћају? Па, навукли се бре, на најбољи порал 1401 kordun, ИгорМ, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Сматрају се битним члановима па очекују да ће други људи кукати и викати да не иду. Онда кад то нико не уради,врате се и наставе тамо где су стали ! Једини који је заиста отишао са форума а верујем да већина нас жали је Отац Иван. Nikolajj, Драгана Милошевић, Караконџула and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Брате немој више овакве наслове Ја сам још новајлија овде али оно што форум издваја Никола Поповић, Саша од Москве and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Који је разлог одлазка? шта то вама сметало па одлаѕите. мене смара овај спор дизај форума који кочи, имам осећај да ми се кочи живот, па ми се и мени сврача слабо... пре је био брз форум сад споро “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Брате немој више овакве наслове Ја сам још новајлија овде али оно што форум издваја Хехе, ово није ништа с обзиром да је Жељку то специјалност. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Чест разлог одласка је и када члан форума нађе нешто ново на интернету што га у том моменту више интересује . Али као што обично бива , после краћег времена , скоро увек се леси враћа кући . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Ne,ja danas definitivno odlazim i neću se više vratiti. Andre Williams and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Stvarno je otac Ivan otisao? Ja sam primetio da ga nema...Kako to,zasto? Pa on je bio glava ovog foruma Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 И мени је жао , али не треба да питамо за разлоге . Идемо даље. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Који је разлог одлазка? шта то вама сметало па одлаѕите. мене смара овај спор дизај форума који кочи, имам осећај да ми се кочи живот, па ми се и мени сврача слабо... пре је био брз форум сад споро pokusaj sa ovim da rješiš probleme,to je sigurno problem: https://www.pouke.org/forum/topic/18929-питајте-администрацију/?p=1021577 Andre Williams and Nikolajj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 С времена на време приметимо тренд одласка чланова са форума. Чувене су и театралне најаве одласка, неки се само кратко поздраве не објашњавајући разлоге своје одлуке, неки само нестану... Међутим, чињеница је да има доста оних који су "отишли" са Поука а ето их опет овде са нама. Који су разлози повратка? Ja sam onomad, pre nekoliko godina otsla, ali se nisam jel "odjavljivavala", nego je mi je forum tada bio suvise "puristicki" , suvise religiozan , za moj ukus i beskrajno dosadan, zaboravila sam i da postoji, slucajno sam pre desetak dana dobila neki mail, registrovala se i primetila da je atmosfera opustenija, da ima i novih zanimljivih ljudi , a i tema pa sam eto sada tu. Mislim da su smesna ta najvljivanja odlaska, izuzev ako se ne radi o samom vlasniku JESSY and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука