Jump to content

Поздрав свима. Дефинитивно одлазим са форума.

Оцени ову тему

Препоручена порука

С времена на време приметимо тренд одласка чланова са форума.

Чувене су и театралне најаве одласка, неки се само кратко поздраве не објашњавајући разлоге своје одлуке, неки само нестану...

Међутим, чињеница је да има доста оних који су "отишли" са Поука а ето их опет овде са нама.

Који су разлози повратка?  :)  

Подели на овим сајтовима

Уплаши ме! sFun_bat

Зашто се враћају? Па, навукли се бре, на најбољи порал 1401

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Сматрају се битним члановима па очекују да ће други људи кукати и викати да не иду. Онда кад то нико не уради,врате се и наставе тамо где су стали ! :)
Једини који је заиста отишао са форума а верујем да већина нас жали је Отац Иван.

Равно,нигде брда све је равно...

Подели на овим сајтовима

Који је разлог одлазка? шта то вама сметало па одлаѕите.   мене смара овај спор дизај форума који кочи, имам осећај да ми се кочи живот, па ми се и мени сврача слабо... пре је био брз форум сад споро

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Брате немој више овакве наслове  :unbelieveble:

Ја сам још новајлија овде али оно што форум издваја  :u-eshatonu:

Хехе, ово није ништа с обзиром да је Жељку то специјалност. :))

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Чест разлог одласка је и када члан форума нађе нешто ново на интернету што га у том моменту више интересује . Али као што обично бива , после краћег времена , скоро увек се леси враћа кући .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

И мени је жао , али не треба да питамо за разлоге . Идемо даље.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Који је разлог одлазка? шта то вама сметало па одлаѕите.   мене смара овај спор дизај форума који кочи, имам осећај да ми се кочи живот, па ми се и мени сврача слабо... пре је био брз форум сад споро

pokusaj sa ovim da rješiš probleme,to je sigurno problem:

https://www.pouke.org/forum/topic/18929-питајте-администрацију/?p=1021577

Подели на овим сајтовима

С времена на време приметимо тренд одласка чланова са форума.

Чувене су и театралне најаве одласка, неки се само кратко поздраве не објашњавајући разлоге своје одлуке, неки само нестану...

Међутим, чињеница је да има доста оних који су "отишли" са Поука а ето их опет овде са нама.

Који су разлози повратка?  :)  

Ja sam onomad, pre nekoliko godina otsla, ali se nisam  jel "odjavljivavala", nego je mi je forum tada

bio suvise "puristicki" , suvise religiozan , za moj ukus i beskrajno dosadan, zaboravila sam i da postoji,

slucajno sam pre desetak dana dobila neki mail, registrovala se i primetila da je atmosfera opustenija,

da ima i novih zanimljivih ljudi , a i tema pa sam eto sada tu.

Mislim da su smesna ta najvljivanja odlaska, izuzev ako se ne radi o samom vlasniku :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...