Jump to content

Надбискуп загребачки, Алојзије Степинац- лик и дјело

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

??????? ?? ??? ???? ??? ???? ? ????, ?? ?? ?? ?????? ????????, ???? ???? ?????? ????????? ????????? ????? ? ?????? ...

?.???????,????? ?? ?? ??????? ????? ?? ?? ??? ?????? ????? ???? ???? ??????????? ???? ????? ??????,??? ?????? ??????? ?????? ??? "?????" ?? ?????????? ?? ?? ?? ???????? ?????.

??? ???? ?????? "???" ? "???".

? ????? ??, ???????? ????????!  0202_238

??? ????, ? ??? ??????? ????? (??? ????????????? ?? ? ???????????...) ???? ?? ???????? ? ??? ??? ????????? ? ?????? ???? ? ?????.

???? ?? ?? ??????? ?? ?????....??? ?? ?

???? ???? ?????? ??? ????? ??????? "??????? ??????????" ? :)

Подели на овим сајтовима

??????? ?? ??? ???? ??? ???? ? ????, ?? ?? ?? ?????? ????????, ???? ???? ?????? ????????? ????????? ????? ? ?????? ...

?.???????,????? ?? ?? ??????? ????? ?? ?? ??? ?????? ????? ???? ???? ??????????? ???? ????? ??????,??? ?????? ??????? ?????? ??? "?????" ?? ?????????? ?? ?? ?? ???????? ?????.

??? ???? ?????? "???" ? "???".

? ????? ??, ???????? ????????!   0202_238

??? ????, ? ??? ??????? ????? (??? ????????????? ?? ? ???????????...) ???? ?? ???????? ? ??? ??? ????????? ? ?????? ???? ? ?????.

???? ?? ?? ??????? ?? ?????....??? ?? ?

???? ???? ?????? ??? ????? ??????? "??????? ??????????" ? :)

?? ???? ?? ??? ????.

?? ?? ?????? ???? ?? ???? ?? ???? ??? ??????? ????? ??? ????? ?????,? ?? ?? ???? ?? ??? ??? "?????????????" ????????.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

????, ?? ?? ????? ???? ???????

?? ?? ?? ????? ?????????????

?????,??? ?????? ??

???????? ????????????

?????????? ??????

??????? ??????? ? ??????????

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

?? ???? ?? ??? ????.

?? ?? ?????? ???? ?? ???? ?? ???? ??? ??????? ????? ??? ????? ?????,? ?? ?? ???? ?? ??? ??? "?????????????" ????????.

???????, ????? ?????? ??? ?? ???? ?? ?????.....???? ??? ????????? ??????? ?? ???? ??????.... 0202_238

Подели на овим сајтовима

?? ???? ?? ??? ????.

???????, ????? ?????? ??? ?? ???? ?? ?????.....???? ??? ????????? ??????? ?? ???? ??????.... 0202_238

?????? ?? ?? ???? ???? (??? ??????) ??? ????? ??? ????? ????? ? ?? ?? ???? ?? ?? ?????? ? ?? ????? ??? ???? ????????? ??????,?????,??????? ? ??????????.??? ?? ??????? ? ????? ???? ???? ????? ??????? ? ??????????,???? ?? ??????? ? ???? ???? ?? ???? ?????????????,??????????,????????????,????????????...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

?? ???? ?? ??? ????.

?????? ?? ?? ???? ???? (??? ??????) ??? ????? ??? ????? ????? ? ?? ?? ???? ?? ?? ?????? ? ?? ????? ??? ???? ????????? ??????,?????,??????? ? ??????????.??? ?? ??????? ? ????? ???? ???? ????? ??????? ? ??????????,???? ?? ??????? ? ???? ???? ?? ???? ?????????????,??????????,????????????,????????????...

??, ???? ?? ? ?????, ?? ??? ????? ????? ?? ?? ?? ??? ???????.....??? ?? ? ???????? ??, ?????? ????? ??????...

??? ?? ? ??????? ???? ?????? ?? ??????? ???? ????? ?????.....?? ??????? ??? ??? ??? ??? ??????....

????, ?? ???? ????? ???? ?? ???? ??????? ??? ?

"??????? ??????????"?

Подели на овим сајтовима

?? ???? ?? ??? ????.

??, ???? ?? ? ?????, ?? ??? ????? ????? ?? ?? ?? ??? ???????.....??? ?? ? ???????? ??, ?????? ????? ??????...

??? ?? ? ??????? ???? ?????? ?? ??????? ???? ????? ?????.....?? ??????? ??? ??? ??? ??? ??????....

????, ?? ???? ????? ???? ?? ???? ??????? ??? ?

"??????? ??????????"?

??? ?????? ?? ?? ? ??????? ???? ?????????? ?? ???????? ? ?????,????? ? ?????????? ?????. ????? ????? ?? ? ????? ????? ?? ????????.

?? ????????, ? ?? ??????,?????????? ??? ???? ????? ?????,??? ? ?????,?????,???????????? ? ?????????? - ?? ?? ??? ???? ?????,??? ??? "????????" ???? ????? ???? ????? ????? ?? "?????".

???? ????? ?? ??????????,? ??? "???" ?? "???".

??? ??????????? ??????? ?????,???? ???? ?????,??????? ? ??????????,??? ?????????????.

Подели на овим сајтовима

??, ????? ?? ?????????.

???? ?????,???? ??? ?????? ???? ?? ?? ?????????.

????? ????? ????? ??? ??? ??? ???? ????,?? ????? ?? ?? ?? ????????.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

HRISTOS je Istiniti BOG i onima koji ga ne priznaju i ispovedaju neko drugo verovanje ! Oglaseni su brate deo Crkve samo sto jos nisu prisjedinjeni ! Na Liturgiji se molimo za prisjedinjenje Svetih Bozijih Crkava u prevodu za jedinstvo Hriscana a kako mislimo da se prisjedinimo ako ih mi odmah odsecamo od sebe ! Mi smo pozvani na dijalog i na svedocenje Istine a kako cemo da je svedocimo ako bratu katoliku u startu kazemo da je on pripadnik verske zajednice !

Подели на овим сајтовима

HRISTOS je Istiniti BOG i onima koji ga ne priznaju i ispovedaju neko drugo verovanje ! Oglaseni su brate deo Crkve samo sto jos nisu prisjedinjeni ! Na Liturgiji se molimo za prisjedinjenje Svetih Bozijih Crkava u prevodu za jedinstvo Hriscana a kako mislimo da se prisjedinimo ako ih mi odmah odsecamo od sebe ! Mi smo pozvani na dijalog i na svedocenje Istine a kako cemo da je svedocimo ako bratu katoliku u startu kazemo da je on pripadnik verske zajednice !

?? ???? ???? ?? ???????? ??????,??? ???? ???????? ?? ??????????????? ??? ????????.

??????? ????? ???????? ???,????? ??? ?? ???????.???????? ???? ??? ?????.

??? ?? ????????? ?? ?? ?????? ?? ????????? ???????? ?? ????? ???? ?? ???? ????????.

?????? ??????? ????? :"?? ??? ????? ?????, ?? ??????????????? ?????? ?????? ??????, ? ????????? ????, ??????? ?? ????????.

?????? ?? ?? ?????? ?? ??????? "?????????" ??????????? ????? ? ????????? (?? ??? ????,??? ?? ?? ??????),??? ?? ?????????,??????????????? ? ????????? ???? ???????????? ?????? ? ???????? - ??? ????? ???????? ?? ???? ?? ?????? ????????? ??? ??? ?????? ??????????? ????? ? ????? ??? ???? ?????.

Подели на овим сајтовима

Као и што се молитва коју је Господ Христос упутио Оцу пред страдање (Оче да сви једно буду..) није се односила на то да сви једно буду у смислу заједничарења лажи са истином и једноставно тако да сви људи буду неком јединству,већ се првобитно односила на јединство Светих Апостола,а кроз то јединство и нас правоверних Хришћана.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...