Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 ??????? ?? ??? ???? ??? ???? ? ????, ?? ?? ?? ?????? ????????, ???? ???? ?????? ????????? ????????? ????? ? ?????? ... ?.???????,????? ?? ?? ??????? ????? ?? ?? ??? ?????? ????? ???? ???? ??????????? ???? ????? ??????,??? ?????? ??????? ?????? ??? "?????" ?? ?????????? ?? ?? ?? ???????? ?????. ??? ???? ?????? "???" ? "???". ? ????? ??, ???????? ????????! 0202_238 ??? ????, ? ??? ??????? ????? (??? ????????????? ?? ? ???????????...) ???? ?? ???????? ? ??? ??? ????????? ? ?????? ???? ? ?????. ???? ?? ?? ??????? ?? ?????....??? ?? ? ???? ???? ?????? ??? ????? ??????? "??????? ??????????" ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 ??????? ?? ??? ???? ??? ???? ? ????, ?? ?? ?? ?????? ????????, ???? ???? ?????? ????????? ????????? ????? ? ?????? ... ?.???????,????? ?? ?? ??????? ????? ?? ?? ??? ?????? ????? ???? ???? ??????????? ???? ????? ??????,??? ?????? ??????? ?????? ??? "?????" ?? ?????????? ?? ?? ?? ???????? ?????. ??? ???? ?????? "???" ? "???". ? ????? ??, ???????? ????????! 0202_238 ??? ????, ? ??? ??????? ????? (??? ????????????? ?? ? ???????????...) ???? ?? ???????? ? ??? ??? ????????? ? ?????? ???? ? ?????. ???? ?? ?? ??????? ?? ?????....??? ?? ? ???? ???? ?????? ??? ????? ??????? "??????? ??????????" ? ?? ???? ?? ??? ????. ?? ?? ?????? ???? ?? ???? ?? ???? ??? ??????? ????? ??? ????? ?????,? ?? ?? ???? ?? ??? ??? "?????????????" ????????. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 ????, ?? ?? ????? ???? ??????? ?? ?? ?? ????? ????????????? ?????,??? ?????? ?? ???????? ???????????? ?????????? ?????? ??????? ??????? ? ?????????? "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 ?? ???? ?? ??? ????. ?? ?? ?????? ???? ?? ???? ?? ???? ??? ??????? ????? ??? ????? ?????,? ?? ?? ???? ?? ??? ??? "?????????????" ????????. ???????, ????? ?????? ??? ?? ???? ?? ?????.....???? ??? ????????? ??????? ?? ???? ??????.... 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 iz drugih izvora,a ako moderator ne voli neka obrishe http://www.holocaustrevealed.org/_domain/holocaustrevealed.org/Yugoslavia/Yugoslavia-Croatia.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 ?? ???? ?? ??? ????. ?? ?? ?????? ???? ?? ???? ?? ???? ??? ??????? ????? ??? ????? ?????,? ?? ?? ???? ?? ??? ??? "?????????????" ????????. ???????, ????? ?????? ??? ?? ???? ?? ?????.....???? ??? ????????? ??????? ?? ???? ??????.... 0202_238 ?????? ?? ?? ???? ???? (??? ??????) ??? ????? ??? ????? ????? ? ?? ?? ???? ?? ?? ?????? ? ?? ????? ??? ???? ????????? ??????,?????,??????? ? ??????????.??? ?? ??????? ? ????? ???? ???? ????? ??????? ? ??????????,???? ?? ??????? ? ???? ???? ?? ???? ?????????????,??????????,????????????,????????????... "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 ?? ???? ?? ??? ????. ?? ?? ?????? ???? ?? ???? ?? ???? ??? ??????? ????? ??? ????? ?????,? ?? ?? ???? ?? ??? ??? "?????????????" ????????. ???????, ????? ?????? ??? ?? ???? ?? ?????.....???? ??? ????????? ??????? ?? ???? ??????.... 0202_238 ?????? ?? ?? ???? ???? (??? ??????) ??? ????? ??? ????? ????? ? ?? ?? ???? ?? ?? ?????? ? ?? ????? ??? ???? ????????? ??????,?????,??????? ? ??????????.??? ?? ??????? ? ????? ???? ???? ????? ??????? ? ??????????,???? ?? ??????? ? ???? ???? ?? ???? ?????????????,??????????,????????????,????????????... ??, ???? ?? ? ?????, ?? ??? ????? ????? ?? ?? ?? ??? ???????.....??? ?? ? ???????? ??, ?????? ????? ??????... ??? ?? ? ??????? ???? ?????? ?? ??????? ???? ????? ?????.....?? ??????? ??? ??? ??? ??? ??????.... ????, ?? ???? ????? ???? ?? ???? ??????? ??? ? "??????? ??????????"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 ?? ???? ?? ??? ????. ?? ?? ?????? ???? ?? ???? ?? ???? ??? ??????? ????? ??? ????? ?????,? ?? ?? ???? ?? ??? ??? "?????????????" ????????. ???????, ????? ?????? ??? ?? ???? ?? ?????.....???? ??? ????????? ??????? ?? ???? ??????.... 0202_238 ?????? ?? ?? ???? ???? (??? ??????) ??? ????? ??? ????? ????? ? ?? ?? ???? ?? ?? ?????? ? ?? ????? ??? ???? ????????? ??????,?????,??????? ? ??????????.??? ?? ??????? ? ????? ???? ???? ????? ??????? ? ??????????,???? ?? ??????? ? ???? ???? ?? ???? ?????????????,??????????,????????????,????????????... ??, ???? ?? ? ?????, ?? ??? ????? ????? ?? ?? ?? ??? ???????.....??? ?? ? ???????? ??, ?????? ????? ??????... ??? ?? ? ??????? ???? ?????? ?? ??????? ???? ????? ?????.....?? ??????? ??? ??? ??? ??? ??????.... ????, ?? ???? ????? ???? ?? ???? ??????? ??? ? "??????? ??????????"? ??? ?????? ?? ?? ? ??????? ???? ?????????? ?? ???????? ? ?????,????? ? ?????????? ?????. ????? ????? ?? ? ????? ????? ?? ????????. ?? ????????, ? ?? ??????,?????????? ??? ???? ????? ?????,??? ? ?????,?????,???????????? ? ?????????? - ?? ?? ??? ???? ?????,??? ??? "????????" ???? ????? ???? ????? ????? ?? "?????". ???? ????? ?? ??????????,? ??? "???" ?? "???". ??? ??????????? ??????? ?????,???? ???? ?????,??????? ? ??????????,??? ?????????????. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 ок, хвала на објашњењу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 ??, ????? ?? ?????????. ???? ?????,???? ??? ?????? ???? ?? ?? ?????????. ????? ????? ????? ??? ??? ??? ???? ????,?? ????? ?? ?? ?? ????????. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 HRISTOS je Istiniti BOG i onima koji ga ne priznaju i ispovedaju neko drugo verovanje ! Oglaseni su brate deo Crkve samo sto jos nisu prisjedinjeni ! Na Liturgiji se molimo za prisjedinjenje Svetih Bozijih Crkava u prevodu za jedinstvo Hriscana a kako mislimo da se prisjedinimo ako ih mi odmah odsecamo od sebe ! Mi smo pozvani na dijalog i na svedocenje Istine a kako cemo da je svedocimo ako bratu katoliku u startu kazemo da je on pripadnik verske zajednice ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 HRISTOS je Istiniti BOG i onima koji ga ne priznaju i ispovedaju neko drugo verovanje ! Oglaseni su brate deo Crkve samo sto jos nisu prisjedinjeni ! Na Liturgiji se molimo za prisjedinjenje Svetih Bozijih Crkava u prevodu za jedinstvo Hriscana a kako mislimo da se prisjedinimo ako ih mi odmah odsecamo od sebe ! Mi smo pozvani na dijalog i na svedocenje Istine a kako cemo da je svedocimo ako bratu katoliku u startu kazemo da je on pripadnik verske zajednice ! ?? ???? ???? ?? ???????? ??????,??? ???? ???????? ?? ??????????????? ??? ????????. ??????? ????? ???????? ???,????? ??? ?? ???????.???????? ???? ??? ?????. ??? ?? ????????? ?? ?? ?????? ?? ????????? ???????? ?? ????? ???? ?? ???? ????????. ?????? ??????? ????? :"?? ??? ????? ?????, ?? ??????????????? ?????? ?????? ??????, ? ????????? ????, ??????? ?? ????????. ?????? ?? ?? ?????? ?? ??????? "?????????" ??????????? ????? ? ????????? (?? ??? ????,??? ?? ?? ??????),??? ?? ?????????,??????????????? ? ????????? ???? ???????????? ?????? ? ???????? - ??? ????? ???????? ?? ???? ?? ?????? ????????? ??? ??? ?????? ??????????? ????? ? ????? ??? ???? ?????. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Као и што се молитва коју је Господ Христос упутио Оцу пред страдање (Оче да сви једно буду..) није се односила на то да сви једно буду у смислу заједничарења лажи са истином и једноставно тако да сви људи буду неком јединству,већ се првобитно односила на јединство Светих Апостола,а кроз то јединство и нас правоверних Хришћана. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 Ајмо да видимо чиме располажемо да није/јесте Алојзије Степинац био злочинац?На која се документа позивамо? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 ???? ?? ?????? ???? ??????????? ?? ????/????? ???????? ???????? ??? ??????????? ???? ?? ????????? ??????????? ??????? 30 ??????? ???? ?? ?????? ????? ??? ???? ?? ??????, ?? ????? ?? ??????? ??? ?????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука