Снежана Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Стварно. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Да Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јул 8, 2017 Пријави Подели Написано Јул 8, 2017 Da. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
εργασία Написано Јул 8, 2017 Пријави Подели Написано Јул 8, 2017 Да. Веома озбиљно схватам овај вид комуникације, иначе се не бих трудио да доказујем своје ставове. εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 8, 2017 Пријави Подели Написано Јул 8, 2017 On 11. 1. 2014. at 9:03, Ћириличар рече Уживо причам тихо ( а гласно ако сам са пријатељима ), мање, лошије и неспретније. А још што причам брзооооо, одајем утисак да сам нервозан преко мјере...што некад и јесам. А некада причам сасвим опуштено о.О Ал' за дивно чудо, када пишем, све ми изгледа некако складно и смирено. Ваљда јер успијем да прочитам све прије него објавим, па мало дорадим и исправим недостатке. Мада, и у писању некада се зезнем. Не волим људе који намјерно користе што више страних ријечи и стручних израза. Када неко крене са апстракцијом филмског израза као језика спецификума... Гррррр Једноставније и нашкије=боље. Expand Хм, па нисам се пуно промијенио за 3 године АлександраВ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука