Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Оно што је мени скроз иритантно,јесте то што ове врсте организације,масони,темплари, ото и слично, у својим статутима као главну ставку имају као хуманитарни карактер ,помоћа слабима сиромашнима , а верујем да би се та екипа убила за један изгубљени евро... Коме су бре они било шта помогли у овом животу, а да се нису у питању само њихови интереси и џепови... А најогавније што наши срби,припадници тих циркусаната,имају приче како су помогли србији у свим овим годинама страдања... Е ,темплари,немој више да нам поможете,живота вам... slažem se! kao 1999 godine Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Ма пусти банере...тешко нама ако затраже размену жена. odlično, ja ženu nemam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Шта би на крају, појо вук магарца, идемо даље, никаквог објашњења, омерта, као да се ово дешава на Марсу. Велик је тај тепих под који се гурају сви ови проблеми и скандали. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gospodin X Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Шта би на крају, појо вук магарца, идемо даље, никаквог објашњења, омерта, као да се ово дешава на Марсу. Велик је тај тепих под који се гурају сви ови проблеми и скандали. Па шта треба да буде на крају? И ако имам пророштво и знам све тајне и сва знања, и ако имам сву веру да и горе премештам, а љубави немам, ништа сам. IКор.13,2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Па очекујемо одговор од надлежних за овај манастир о чему се овде ради? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 А могао би неко и да одговара за ово? Када је већ неко био слободан да дозволи, а слобода не мере без одговорности. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука