Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Pa gde može Nemanja da gradi fabrike čačkalica naprimer. On je uspešan u kulturi i umetnosti pa naravno da će tu tražiti i neku ekonomsku crtu koju može da ostavi. Gde su fabrikanti-strućnaci, ekonomisti, rudari, gde su ljudi specijalizovani za odredjene stvari naprimer savremene tehnologije itd... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 On 4. 1. 2014. at 5:45, Crveni Baron рече Ova palma je predvidjena za... Негде сам прочитао да то заправо и није палма, већ да је реч о гранчици акације... некој врсти багрема. On 4. 1. 2014. at 5:35, Crveni Baron рече U pravu je bio, "kompleks podunavskog seljaka". Видим да сам остао дужан и објашњење овог "kompleksа podunavskog seljaka". То је из интервјуа Небојше Пајкића за Политику, "И сад чекам да ми се Кустурица обрати", тачније из његовог одговора на питање... Цитат Кад не говорите истину?Увек говорим оно што мислим да је истина. Тако ме мајка научила. А, иначе, мислим да је то погрешно. То, говорити увек истину, у светској социологији се зове „комплекс подунавског сељака”. Значи; лаици могу стално да говоре истину, а озбиљан човек не мора да лаже, али може, много тога, да прећути. http://www.politika.rs/rubrike/Sport/intervjui/I-sad-chekam-da-mi-se-Kusturica-obrati.sr.html И ово може бити занимљиво, за тему, из истог чланка. Цитат Колико поштујете Христов став?Увек поштујем то да љубим ближњега свога као самога себе. Догмата сам. Пре петнаестак година физички ме је напао Емир Кустурица и ја сам му, у „НИН-у” поручио да би требало да се крсти и да воли мене као што ја волим њега. Он се, после тога, крстио. И сад чекам да ми се Кустурица обрати. Он је, као православац, дужан да ми се јави. А пошто ми се не јавља мислим да он, можда, није најбоље примио тајну крштења. http://www.politika.rs/rubrike/Sport/intervjui/I-sad-chekam-da-mi-se-Kusturica-obrati.sr.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Pa s obzirom da mu je Bjelica zena vidljivo je da nesto coveka zulja .... Nije ni cudo sto mlati ... Pored one se ne ostaje normalan ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Цитат РЕПУБЛИКА СРПСКА | 09/01/2014Рад Андрићевог института привукао пажњу свјетских медија Андрићград, Андрићев институт Поједини свјетски медији ових дана посветили су пажњу раду Андрићевог институт у Андрићграду, чији је директор Емир Кустурица... http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=103944 Немања је директор у Каменграду? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 On 3. 1. 2014. at 19:57, Crveni Baron рече Nemanja, Nemanja i to kakav ... Svaki bi ga narod pozeleo ali samo ga mi Srbi imamo ... A jel bio srpski i dok je bio Emir? Ja Andrica, Selimovica i Kustu "drzim" za Jugoslovene, sto i jesu. Nisam sugurna da danasnja omladina ( tu mislim na one do 25 godina) u Srbiji uopste zna ko je taj. Sigurna sam da nisu gledali nijedan njegov film, a posto od kako je postao Srbin vise ne snima nista, tako nece nikada nista ni gledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 On 10. 1. 2014. at 21:31, зеленизуб рече Немања је директор у Каменграду? Da, on je drug Generalni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 On 16. 1. 2014. at 12:07, Justina рече A jel bio srpski i dok je bio Emir? Ja Andrica, Selimovica i Kustu "drzim" za Jugoslovene, sto i jesu. Ja koliko znam izjasnjavali su se kao Srbi, sva trojica a Kusta je cak i Pravoslavlje primio ... E sada ako se tebi nesto od toga ne svidja sta mi Srbi da radimo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Иво није... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 On 16. 1. 2014. at 14:05, Милан Ракић рече Иво није... Sta nije Ivo? Bio Srbin? Bio, bio itekako ... Srbin rimokatolicke veroispovesti ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Evo pa citaj .... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 On 16. 1. 2014. at 14:13, Crveni Baron рече Sta nije Ivo? Bio Srbin? Bio, bio itekako ... Srbin rimokatolicke veroispovesti ... Не знам-признајем, мислим да није! Али, ако имаш неко друго сазнање, онда је у реду... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 On 16. 1. 2014. at 14:16, Crveni Baron рече Evo pa citaj .... Neki cinovnik je udario u nacionalnost "srpsko", a 1951 nije bas bilo zgodno , narocito ne za njega koji je jedan od potpisnika ili barem uecsnika u kreiranju pakta sa Hitlerom, da se raspravlja po Beogradu sa partizankama i partizanima i objasnjava da on po logici stvari ne moze da bude Srbin. Ako imjas neki video zapis gde on kaze da je Srbin, to bi vec nesto znacilo. Mada meni ni to nista ne bi znacilo jer je covek od svojih nekoliko meseci odrastao i vaspitavan je od tetke katolkinje i tece austrijskog oficira, , ali je za mene preusdno to sto je pisao iskljuucivo o Bosni, glavni su junaci uvek neki Turci ili muslimani , a isto vazi i za Mesu Selimovica. Srpski je najveci knjizevnik Crnjanski, njemu je Srbija bila najvaznija, njegova remek dela su nasa istorija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Црњански у мање познатом Аустро-угарском издању. Crveni Baron and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 On 16. 1. 2014. at 16:00, Justina рече Srpski je najveci knjizevnik Crnjanski А Пекић и Киш? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука