Jump to content

Нико као ја - Емир Кустурица

Оцени ову тему

Таша

Препоручена порука

Питам се, питам се, зашто зеленизуб и Јустина завиде двојици НАЈПОЗНАТИЈИХ Срба данашњице?!

И зашто имају насушну потребу да њихове СВЕТСКЕ успехе омаловаже?

Можете ви још више позеленети и прснути од муке, али Ђоковић и Куструрица су најчувенији Срби васељене... и тачка.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Питам се, питам се...

Која се ица једе?

Ђоковић и Куструрица су најчувенији Срби васељене... и тачка.

"Најчувенији Срби васељене"... а и шире.

Подели на овим сајтовима

Можете ви још више позеленети и прснути од муке, али Ђоковић и Куструрица су најчувенији Срби васељене... и тачка.

Najčuveniji za Kusturicu ne znam Novak verovatno jeste jedan od najčuvenijih, ali ima dosta Srba koji su daleko više zaslužili da budu čuveniji od obojice zajedno. 

Подели на овим сајтовима

Питам се, питам се, зашто зеленизуб и Јустина завиде двојици НАЈПОЗНАТИЈИХ Срба данашњице?!

И зашто имају насушну потребу да њихове СВЕТСКЕ успехе омаловаже?

Mozda zato sto su Srbi?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Najčuveniji za Kusturicu ne znam Novak verovatno jeste jedan od najčuvenijih, ali ima dosta Srba koji su daleko više zaslužili da budu čuveniji od obojice zajedno. 

Novak Djokovic je Srbin samo na papiru, on u Srbiji ne placa porez, a to nije nimalo patriotski gest.

Njegovi kolege Federer i Nadal zive u svojim drzavama i uredno placaju porez tamo , a niko od njih ne

pravi takve besmislene idole kao sto mi to radimo sa Djokovicem.

I jadni smo mi ako nam je Djokovic najveci medju Srbima, a covek zna samo da lupa loptu.

Da li on treba da bude uzor omladini i deci U Srbiji? Uzor, za sta? Da igraju tenis i da se obogate,

postanu slavni?

Kustu i ne smatram nikakvim velikanom jer se on bavi jos besmislenijim stvarima, Djokovic bar radi

ono sto ume i sto mu ide od ruke. Meni je zao sto u Srbiji nije neki knjizevnik, mislilac, muzicar, slikar

naucnik uzor omladini nego bas ova dvojica koji i ne zive u Srbji.

Kako ja mogu da zavidim Djokovicu? Na cemu? Na pameti,lepoti? :D

Tenis ne igram, a i ne gledam pa tesko da tu ima mesta bilo kakvoj zavisti.

Inace on je kao covek za mene isti kao i ovi bizMismeni, lopuze koji pare drze u nekim

poreskim oazama.

Подели на овим сајтовима

Могу рећи само да сам стварно уживао гледајући обе емисије...

Куста је људина...ко тврди супротно тај је шабан...

Подели на овим сајтовима

Novak Djokovic je Srbin samo na papiru, on u Srbiji ne placa porez, a to nije nimalo patriotski gest.

Njegovi kolege Federer i Nadal zive u svojim drzavama i uredno placaju porez tamo , a niko od njih ne

pravi takve besmislene idole kao sto mi to radimo sa Djokovicem.

I jadni smo mi ako nam je Djokovic najveci medju Srbima, a covek zna samo da lupa loptu.

Da li on treba da bude uzor omladini i deci U Srbiji? Uzor, za sta? Da igraju tenis i da se obogate,

postanu slavni?

Kustu i ne smatram nikakvim velikanom jer se on bavi jos besmislenijim stvarima, Djokovic bar radi

ono sto ume i sto mu ide od ruke. Meni je zao sto u Srbiji nije neki knjizevnik, mislilac, muzicar, slikar

naucnik uzor omladini nego bas ova dvojica koji i ne zive u Srbji.

Kako ja mogu da zavidim Djokovicu? Na cemu? Na pameti,lepoti? :D

Tenis ne igram, a i ne gledam pa tesko da tu ima mesta bilo kakvoj zavisti.

Inace on je kao covek za mene isti kao i ovi bizMismeni, lopuze koji pare drze u nekim

poreskim oazama.

Ти да си живела у Теслино или Андрићево време...ти би и њих пљувала...

Подели на овим сајтовима

Ти да си живела у Теслино или Андрићево време...ти би и њих пљувала...

Ne, ne bih, ko sam ja da pljujem ta dva velikana? Andriceva dela znam napamet, uvek ga

iznova citam.

Nego od kud tebi ideja da u kontekstu jednog tenisera koji ce sutra pasti u zaborav pominjes Andrica i Teslu?

Подели на овим сајтовима

Kusturica i Nole ...

Шта ћеш, они који сами себе расрбе, не могу да поднесу Србе, а акмо ли оне који су сами себе посрбили као Куста на пример. То је увек тако било.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Или као Андић што се посрбио, па му посрбљени Куста диже читав један град...

Срби попут зеленка и Јустине Кустурицу каменом, а он њих градом! И то Андрићградом... мало ли је?

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Ако је Кустурица иједног човека навео да се бави филмом а Новак иједног навео да се бави тенисом уместо да џабалебари или ломи дечија игралишта онда су довољно урадили и не треба им ништа замерити.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Andriceva dela znam napamet, uvek ga iznova citam.

Изгледа да је џаба што их знаш напамет кад не допиру до тебе. Читај још, можда схватиш коју поруку шаљеш.

Подели на овим сајтовима

Или као Андић што се посрбио, па му посрбљени Куста диже читав један град...

Срби попут зеленка и Јустине Кустурицу каменом, а он њих градом! И то Андрићградом... мало ли је?

Pa rekoh vec jednom, to sa drzavom Srbijom nema nikakve veze. Andricgrad je u drugoj drzavi

a pare maznjava od Srbije.  Ziv covek iz Srbije nece nikada tamo da ide, a i sto bi isao.

ne id4e ni svoje manastire da vidi, a sada treba da se aka sa nekakvim kitchem od Kustinih suludih ideja.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...