Justina Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 :=) Па у томе и јесте квака што Куста није хтео да буде холивудски пропагатор и плагијатор... Cenis da si razumeo sta je Zelenzub hteo da kaze? A ja Kusti zameram da se nije setio da prelazi u Pravoslavlje kada je imao dvadeset godina, nego sa svojih 50 godina zivota da bi naudio svojoj raji iz Sarajeva. jer se naljutio na njih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Od svojih para sagradio? Ako jeste, skidam kapu, pri cemu mene ti novi Dubrovnici i novo Trebinje, Veliki Decani apslutno ne zanimaju jer je to obican kitch. I da li mi treba da mu se klanjamo kao dundjeru ili reziseru? Да човек улагао и своје паре... а помагали му и други... А коме је Дрвенград и Андрићград кич, тај не зна шта је уметност... ту ти добар стојим! ( дедера, још само реци да су и његови филмови кич, па да знамо на чему смо...) Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Унапред хвала на одговору Те констатације у форми питања ти вероватно пролазе у "Локацији"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 :=) Па у томе и јесте квака што Куста није хтео да буде холивудски пропагатор и плагијатор... Јел можеш ову кваку да преформулишеш? Нисам баш сигуран шта си овим хтео да кажеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Cenis da si razumeo sta je Zelenzub hteo da kaze? A ja Kusti zameram da se nije setio da prelazi u Pravoslavlje kada je imao dvadeset godina, nego sa svojih 50 godina zivota da bi naudio svojoj raji iz Sarajeva. jer se naljutio na njih. Оваквом наопаком логиком би требало замерити и разбојнику са крста што је у последњи час препознао Господа... Или, заправо, тек сад треба да видим(о), да је Немањино крштење производ љутње на сарајевску рају... Ајде овако натајно, реци нам, а на кога си се ти, драга Јустина, толико наљутила кад си се, (и ако си се) крстила? Crveni Baron, feeble and Таша је реаговао/ла на ово 3 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Ma znaju bre ovi ljudi sta je film a ne one neznalice iz Kana ... Mo's misliti dali palmu Kusturici ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Оваквом наопаком логиком би требало замерити и разбојнику са крста што је у последњи час препознао Господа... Или, заправо, тек сад треба да видим(о), да је Немањино крштење производ љутње на сарајевску рају... Ајде овако натајно, реци нам, а на кога си се ти, драга Јустина, толико наљутила кад си се, (и ако си се) крстила? Bila je besna na Kusturicine filmske neuspehe pa zato ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Такви смо ми Срби... Кад се појави успешан Србин, (с)вуци ка у блато... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Оваквом наопаком логиком би требало замерити и разбојнику са крста што је у последњи час препознао Господа... Или, заправо, тек сад треба да видим(о), да је Немањино крштење производ љутње на сарајевску рају... Ајде овако натајно, реци нам, а на кога си се ти, драга Јустина, толико наљутила кад си се, (и ако си се) крстила? Ja sam dete rodjeno u srpskoj, pravoslavnoj porodici, vekovima je kod Srba bio obicaj da se deca krste odmah po rodjenju pa sam tako i ja krstena kada sam imala ( valjda) nekoliko meseci. Ljuta sam na budale koji se dive coveku, za sta? Za Zlatnu Palmu u Kanu? A cuveni su mu flmovi, po tome je i zapamcen , gde prikazuje Cigane, njihove obicaje, muziku ( koju jue usput Brega maznuo od spanskih Cigana). Ko je bre on? Pa ja sam ponosna na Zorana Radmilovica, Lazu Lazarevica, Boru Stankovica, Paju Jovanovica i jos stotinu pesnika, slikara, knjizevnika, ali i srpskih dobrotvora kojih je bilo izmedju dva rata. Ponosna sam i na Vuka Karadzica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Ma znaju bre ovi ljudi sta je film a ne one neznalice iz Kana ... Mo's misliti dali palmu Kusturici ... Те palmе деле и кучићима ( http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/384345/Pudli-Pseca-palma-u-Kanu ), ал' немој дозволити да ти то пољуља веру у ударниче успехе комунистичке кинематографије. И национално достојанство, наравно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Да човек улагао и своје паре... а помагали му и други... А коме је Дрвенград и Андрићград кич, тај не зна шта је уметност... ту ти добар стојим! ( дедера, још само реци да су и његови филмови кич, па да знамо на чему смо...) A tu ti meni dobro stojis? Pa sta je nego kitch? Svaka je replika kitch. Volim i ja njegove filmove, a li ja volim filmove i mnogih drugih rezisera. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Те palmе деле и кучићима ( http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/384345/Pudli-Pseca-palma-u-Kanu ), ал' немој дозволити да ти то пољуља веру у ударниче успехе комунистичке кинематографије. И национално достојанство, наравно. Ja cu morati da gledam ovaj film. Pederi me bas nesto ne zanimaju, al zato pametni kucici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Те palmе деле и кучићима ( http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/384345/Pudli-Pseca-palma-u-Kanu ), ал' немој дозволити да ти то пољуља веру у ударниче успехе комунистичке кинематографије. И национално достојанство, наравно. Ma hajde.... sta kazes ...Vidi se odmah poznavalac umetnosti ... Kakav crni Stanislavski ... Zeleni Zub je zakon ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Такви смо ми Срби... Кад се појави успешан Србин, (с)вуци ка у блато... Vidi, da se razumemo. Ja bih bila ponosna ( mada sam ja uvek iskljucivo i samo na sebe samu ponosna ako imam razloga) da je on posle svog spektakularnog krstenja napravio barem jedan dobar film. Ali nije. I da, cesto sam ponosna na svoje pametno i lepo kuce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 А коме је Дрвенград и Андрићград кич, тај не зна шта је уметност... ту ти добар стојим! И ценкање је уметнос', баведу се људи, не мо'ш касти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука