Apis Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Па је л' треба да анализирам онај текст реченицу по реченицу? Ја могу, није ми тешко. Ал је гнар. Трансфер блама шта људи себи дозвољавају. А у коментарима познати псевдо-антиекуменистички адути; каже један јунак делија: "Без тројства нема хришћанства". И он, несретник, мисли да православље треба пушком и бакљом бранити. А не зна одакле је шупаљ. Јер не зна да у хришћанству нема никаквог тројства (а и то је малим словом написао), него Тројице. А сам текст... О брате мили, па то је за инсектаријум. Како да се то испита, питам ја тебе? И које се то дете рађа у некој вери? Откад то вера има везе са нацијом, па чим си Србин, аутоматски си и православан? Ево, ови аутентични српски јунаци, који су коментарисали на ФБ испод текста су доказ да та два - нација и вера - не иду увек руку под руку. И како то нико није дете могао да погледа у очи? Пријатељу, је л' ти стварно можеш да верујеш у то? Да има "белег" (то је иначе израз који обожавају ове бабе гатаре) испод ока? Шта, печат Дара Духа Светога, који добијемо на миропомазању, није довољан белег, него треба и "белег"? Немој, брате, молим те... Prijatelju el ti stvarno mozes da verujes da ce djavo doci na zemlju?El mozes da verujes da ce Hristos doci na oblacima da sudi?El moze da verujes da je ustao iz mrtvih?El moze stvarno da verujes da je Marija bila devica zaceta Duhom svetim? Ma daj molim te... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Да не би људи тамо се бактали по фејсбукви, можете ли те коментаре пренети овде? "Исеците" екран и ставите овде... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Prijatelju el ti stvarno mozes da verujes da ce djavo doci na zemlju?El mozes da verujes da ce Hristos doci na oblacima da sudi?El moze da verujes da je ustao iz mrtvih?El moze stvarno da verujes da je Marija bila devica zaceta Duhom svetim? Ma daj molim te... Чекај, значи ти догмате Цркве сводиш на исту раван са (да употребим најблажи израз) сумњивим причама? Молим те, кажи да сам те погрешно разумео. Молим те. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Чекај, значи ти догмате Цркве сводиш на исту раван са (да употребим најблажи израз) сумњивим причама? Молим те, кажи да сам те погрешно разумео. Молим те. Pogresno si razumeo.Stvar je u tome sto vi ne verujete da je tako nesto moguce.El ti verujes da ja Hristos hodao po vodi?ali iskreno mi odgovori! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Да не би људи тамо се бактали по фејсбукви, можете ли те коментаре пренети овде? "Исеците" екран и ставите овде... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Извињавам се, сад видим да је већ постављено... Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Pogresno si razumeo.Stvar je u tome sto vi ne verujete da je tako nesto moguce.El ti verujes da ja Hristos hodao po vodi?ali iskreno mi odgovori! Верујем. Верујем у једнога Бога Оца, Сведжитеља, Творца неба и земље и свега видљивог и невидљивог. И у једнога Исуса Христа, Сина Божијег, Јединородног, од Оца рођеног пре свих векова; светлост од светлости, Бога истинитог од Бога истинитог, рођеног - не створеног, јјединосуштног Оцу, кроз Кога је све постало; и Који је ради нас и ради нашег спасења сишао с небеса и оваплотио се од Марије Дјеве и Духа Светога и постао човек; и Који је распет за нас у време Понтија Пилата и страдао и био погребен; и Који је васкрсао у трећи дан - по Писму; и Који се вазнео на небеса и седи с десне стране Оца; и Који ће опет доћи да суди живима и мртвима и Његовом Царству неће бити краја; И у Духа Светога, Господа Животворног, Који од Оца исходи, Који се са Оцем и Сином заједно поштује и заједно слави, Који је говорио кроз пророке; У једну свету, саборну и апостолску Цркву; исповедам једно крштење за опроштење грехова; чекам васрсење мртвих и живот будућег века амин. Е, то је моја вера, брате. Верујем у Писмо, јер верујем у Цркву. А имам сад два питања за тебе: Да ли мислиш да исто верују и ови аутентични српски јунаци, што су се наложили на ову причу? И друго - ако имаш нека сазнања о том детету, па кажи нам брате, немој да пропадамо у незнању. Јер, ако немаш, онда нас тролујеш. Олимп and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 1.Veruju samo na izvitoperen nacin da ne kazem sektaski 2.Nemam ali ne iskljucujem mogucnost da je tako nesto moguce Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 1.Veruju samo na izvitoperen nacin da ne kazem sektaski 2.Nemam ali ne iskljucujem mogucnost da je tako nesto moguce Како верују, објасни ми? Какве везе има ово трабуњање са вером Цркве? И како ти верујеш, кад смо већ код тога? И ако јесте могуће, шта то дете (сад већ и ја постајем кретен, кад се примам..) треба да значи, ал да не увлачимо Неа у причу? Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Како верују, објасни ми? Какве везе има ово трабуњање са вером Цркве? И како ти верујеш, кад смо већ код тога? И ако јесте могуће, шта то дете (сад већ и ја постајем кретен, кад се примам..) треба да значи, ал да не увлачимо Неа у причу? Verujem isto kao i ti. Nisam vrstan da tumacim tako nesto zato ne dajem nikakav sud.Verujem u Bozju promisao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Prijatelju el ti stvarno mozes da verujes da ce djavo doci na zemlju?El mozes da verujes da ce Hristos doci na oblacima da sudi?El moze da verujes da je ustao iz mrtvih?El moze stvarno da verujes da je Marija bila devica zaceta Duhom svetim? Ma daj molim te... Тек колико да знаш - антихрист неће бити ђаво, већ обичан човек... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Тек колико да знаш - антихрист неће бити ђаво, већ обичан човек... Gde sam ja to rekao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука