DYNABLASTER Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Protagorice kako po tvojoj nauci objasnjavas fenomen ljudi koji vide u buducnost, i to tacno tako ko da si pustio replay snimak? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Momci, spuštajte loptu, protagoeas ti prvi. Ponovo se spamuje tema. pink panter and napoleon bonaparta је реаговао/ла на ово 2 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Ti koji veruješ u zmiju koja govori, u štapove koji se pretvaraju u zmije, u reč koja krši zakon održanja materije i energije i u razne druge priče koje imaju veze sa stvarnošću koliko i Hari Poter, kažeš nekome da halucinira? Pa i taj tvoj pedjan veruje da ga crkva nesto proganja a crkvi bas igra za njega tako da mislim da bi trebao malko da poseti psihijatra mada i crkva moze da ga izleci. Ti verujes da je tvoj cukuncukun..........deda bio majmun za to je zmija koja govori mala beba nirvanashop and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Dosta spamovanja! Vratite se na temu. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 @Protagoras, шта ћеш ти овде? Ти који не верујеш да постоји Бог, да постоји ђаво, да постоји рај...? Покушаваш да наведеш људе на шта? Овде има доста гостију који читају ово, и који још увек нису пронашли себе у вери, а дошли овде да то ураде. ЂАВО ЈЕ НАЈВЕЋИ ТРИК УЧИНИО КАД ЈЕ НАБЕДИО ЧОВЕКА ДА НЕ ПОСТОЈИ! ЕДИТ: Извињавам се због спама.. Ако је ово спам. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Нека га, ако му је овде лепо. Нама не смета. И доста више спамовања. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 ma zaključajte temu pa Bog da nas vidi... ako baš hoćete pojašnjenje -evo vam ga Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Ајмо сада да причамо о теми. Василије (Протагорас) је стари члан, ту је са нама... сви знамо да није верник (као и доста других чланова) и то је његово право. Имамо и бивше атеиссте који су сада, хвала и слава Богу, у Цркви... дакле, нека га. Сада причамо о овоме. Има ли ко шта дода на тему? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Не, не смета он мени. Него не разумем што пропагира такво размишљање овде.. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Ми смо Црква и треба да се чује како људи размишљају о Цркви. Мени је одавно јасно да наши домаћи атеисти не познају учење Цркве, нити имају искуство Цркве. Опет, то није чудо. Сви аргументи које је изнео Протагорас су одавно пежвакани. Његово читање Старог Завета је на нивоу дечачића од 7-8 година и зато такви закључци. Шта ћемо... ја сам поставио преко 150 предавања у аудио верзији проф. др Родољуба Кубата са ПБФ-а, али нема ко то да слуша, лакше је овако... Зато имамо и секте и секташење чак и у самој Цркви. У Библију се учитава нешто што писац није ни помислио да каже. Не разумем како неко ко жви у 21. веку не може на секунду да стави прст на чело и да схвати да су неки текстови писани пре чак 3000 година, неки пре 2500 а неки пре 19 или 20 векова. Али зато треба да се познају методе и начини како се приступа тексту- ако већ хоће неко нешто да критикује или да тумачи. Али не, лакше је отићи у секту, лакше је себе заваравати да нема ништа... Опет, све је ствар слободне вље сваког појединачно... с тим што ћемо да кусамо оно што смо сами закували. Александрида, Natasa., Анастасија and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Najveci trik koji je djavo izveo coveku-ubedio ga je da ne postoji! Добро, брате мили, де ми објасни какве сад ова твоја реченица има са текстом с почетка теме? Хоћеш да кажеш да нам је ђаво затворио очи, па не видимо "Божије дете"? Па је л' ђаво овог несрећника натерао да име Божије пише малим словом? Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Не, не смета он мени. Него не разумем што пропагира такво размишљање овде.. Кажу да је Никола Пашић, сваки пут када би хтео да донесе неку важну одлуку, увек звао челнике тадашње опозиције да их пита за мишљење. Када су му његови сарадници то замерали, и говорили да је бесмислено да консултује своје противнике око тако важних питања, он би им одговарао да много више воли да чује мишљење некога ко ће му све сасути у лице без пардона, него ласкања и улизивања његових подређених... Поента приче је - увек треба узети у обзир и то како ми који смо у Цркви изгледамо онима који су ван ње, или чак и против ње. На тај начин можемо сазнати много тога о томе шта радимо исправно, а где грешимо. И увек је добро чути и другачије мишљење - на тај начин своја мишљења проверавамо, и одбацујемо погрешна, а учвршћујемо исправна. Јер ако тако не будемо чинили, лако може да нам се деси да залутамо као они о којима је ова тема... -Владимир-, Александрида, sleki and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Добро, брате мили, де ми објасни какве сад ова твоја реченица има са текстом с почетка теме? Хоћеш да кажеш да нам је ђаво затворио очи, па не видимо "Божије дете"? Па је л' ђаво овог несрећника натерао да име Божије пише малим словом? Ne ja samo kazem da svaku tu pojavu treba dobro ispitati a ne odmah reci ljudi su budale.Antihrist ce doci u ljudskom obliku i kada bude zaseo na sveto mesto svi savremeni vernici ce reci ma daj kakav djavo,antihrist to je bajka i tako.Ali sve je to vec predvidjeno tako da me nimalo ne cudi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 ja baš mislim da će biti skroz providno... ako pravoslavci prežive do tada sleki је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Мај 10, 2012 Пријави Подели Написано Мај 10, 2012 Па је л' треба да анализирам онај текст реченицу по реченицу? Ја могу, није ми тешко. Ал је гнар. Трансфер блама шта људи себи дозвољавају. А у коментарима познати псевдо-антиекуменистички адути; каже један јунак делија: "Без тројства нема хришћанства". И он, несретник, мисли да православље треба пушком и бакљом бранити. А не зна одакле је шупаљ. Јер не зна да у хришћанству нема никаквог тројства (а и то је малим словом написао), него Тројице. А сам текст... О брате мили, па то је за инсектаријум. Како да се то испита, питам ја тебе? И које се то дете рађа у некој вери? Откад то вера има везе са нацијом, па чим си Србин, аутоматски си и православан? Ево, ови аутентични српски јунаци, који су коментарисали на ФБ испод текста су доказ да та два - нација и вера - не иду увек руку под руку. И како то нико није дете могао да погледа у очи? Пријатељу, је л' ти стварно можеш да верујеш у то? Да има "белег" (то је иначе израз који обожавају ове бабе гатаре) испод ока? Шта, печат Дара Духа Светога, који добијемо на миропомазању, није довољан белег, него треба и "белег"? Немој, брате, молим те... Александрида and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука