Jump to content

Разговори о сектама - опасност око нас

Оцени ову тему

marija

Препоручена порука

Ne znam za te Svevladajuce :)) 

al sto se tice kolovrata verujem da je to ovo sto je video Jezekilj

http://wwwyu.com/biblija/26jzk010.htm

A buckuris jeste u smislu pomesanosti istine i lazi...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Корисно је знати прошлост, не треба да је живимо. 

Верујем да су кренули из океј побуда, а куда ће то одвести на крају то само Бог зна...ако се држе историје сви ће прећи у православље на крају, кад истраже све...

Боже дај. Траже људи Бога а нечастиви се препречио, па не виде добро.

Коловрат је постојао много пре свастике у смислу нацистичког симбола, тј. зна се шта је кокош а шта јаје.

Подели на овим сајтовима

Pitacu vas kad zagrmi Perun, da li cete da budete ovako samouvereni!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Супер је Перун и Свевлад и сви појмови из доба када смо измишљали своју терминологију да објаснимо машту....а само је Бог аутентичан, само нам је он присутан и жив, можемо га осетити сваког дана....зато нам је словенска митологија отишла у причу, а вера у срце.

Знаш, кад све то темељно проучиш, дођеш до закључака који те неминововно воде у Православље.

Подели на овим сајтовима

Кажи дрвце, еси храст, ел ти се клањају људи? То је због ватре и тако...

Подели на овим сајтовима

Pitacu vas kad zagrmi Perun, da li cete da budete ovako samouvereni!

Hej, juče ovdje on bio, grmio i bljeskao, skroz mi internet usporio na nekoliko sati, jedva se šta moglo tamo vidjet od te grmljavine i bljeskanja. 

0703_read

Подели на овим сајтовима

Супер је Перун и Свевлад и сви појмови из доба када смо измишљали своју терминологију да објаснимо машту....а само је Бог аутентичан, само нам је он присутан и жив, можемо га осетити сваког дана....зато нам је словенска митологија отишла у причу, а вера у срце.

Знаш, кад све то темељно проучиш, дођеш до закључака који те неминововно воде у Православље.

Ljudi svoje osecaje uvek dozivljavaju kao autenticne. Ko je verovao u Peruna ili Posejdona, drmalo ga je autenticno kao i onoga koji veruje u Alaha ili Boga. Najveci broj ljudi je u nekom nedefinisanom sujeverju koje osciluje. Madjije su, recimo, i dan-danas sredstvo kojem se pribegava, koliko god to meni bilo zaprepascujuce.

Кажи дрвце, еси храст, ел ти се клањају људи? То је због ватре и тако...

Ako mi izraste zir, onda je ok. Jos sam malo da bi mi se klanjali, vise ja strepim da mi ne poberu grancice. Ljudi obicno postuju mocnije od sebe.

Hej, juče ovdje on bio, grmio i bljeskao, skroz mi internet usporio na nekoliko sati, jedva se šta moglo tamo vidjet od te grmljavine i bljeskanja. 

0703_read

Eto, i to nije dovoljno?!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Кад кажем аутентичан, не мислим на своје осећаје и доживљаје реалности. Када ми се десило присуство Бога у мом животу ван мојих менталних конструкција као реално и делатно без мог утицаја, само сам могла да потврдим реално постојање Њега, и да сва лутања схватим као играрије и маштарије....

Подели на овим сајтовима

Коловрат је постојао много пре свастике у смислу нацистичког симбола, тј. зна се шта је кокош а шта јаје.

Nije, nacisti su svastiku uzeli od Indijaca, a Indijci od prastarih Slovena ili je to bilo u isto vreme, kolovrat je nesto drugo, tj verujem da je ono sto sam napisao.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Dobro, mozda i nije drugo, nisam proucavao, ali tvrdim da je kolovrat su ustvari ona cyber kola sto fura heruvim :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...