Kolega2357 Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Jadno je i bedno skinuti dvoje komičara sa radija stvarno je žalosno. Smrt cenzuri medija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Смрт медијима и онда неће бити цензуре feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Немогуће...зар б-92, тај осведочени бастион слободоумља, тај Прометеј српских медија, да дозволи да неко утиче на креирање, одабир и цензурисање програмске шеме? Апсурдна помисао! jeste B-52 je junačina dugogodišnje borbe za kulturni postimološevićevski redizajn medijske scene u srbiji,TV Pink je simbol neukusa a sa druge strane kad gledaš b52 odma utripuješ da si društvena elita,geldaš kulturnu,umivenu televiziju a ne ko ovi ostali seljaci,odma se osjećaš brate kao da si dio slobodnog svijeta,nakon što gledaš njihov sadržaj,pa izađeš na beogradsku ulicu dobiješ osjećaj da šetaš predivnim zagrebom i počneš svima da govoriš sa "vi" posebno kad su uveli velikog brata to je bio pun pogodak da more lijepo kulturno da se gleda kako junaci tog tv "šova" češu sebi zadnjicu pred kamerom,vrh brate,sjećam se jednom za ručkom mama prebacila na b52 a ja to vidio,odma sam se mašio za kalašnjikov da pucam u televizor al sam se instant sjetio da ga nemam,ostavio ga kod zeta u banjaluci... feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 jeste B-52 je junačina dugogodišnje borbe za kulturni postimološevićevski redizajn medijske scene u srbiji,TV Pink je simbol neukusa a sa druge strane kad gledaš b52 odma utripuješ da si društvena elita,geldaš kulturnu,umivenu televiziju a ne ko ovi ostali seljaci,odma se osjećaš brate kao da si dio slobodnog svijeta,nakon što gledaš njihov sadržaj,pa izađeš na beogradsku ulicu dobiješ osjećaj da šetaš predivnim zagrebom i počneš svima da govoriš sa "vi" posebno kad su uveli velikog brata to je bio pun pogodak da more lijepo kulturno da se gleda kako junaci tog tv "šova" češu sebi zadnjicu pred kamerom,vrh brate,sjećam se jednom za ručkom mama prebacila na b52 a ja to vidio,odma sam se mašio za kalašnjikov da pucam u televizor al sam se instant sjetio da ga nemam,ostavio ga kod zeta u banjaluci... Ako pitas mene, u Srbiji ne mozes gledati TV i ostati normalan. Najbolje je ako ga nemas. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Мени је било чудно кад су ову двојицу довели на Б92 а прави Б92 залуђеници не могу да им опросте што су их уопште доводили пошто су то шабани из предграђа. Тако да не виде проблем у цензури јер је виши циљ испуњен - избацивање шабана са елитне медијске куће. Јаков., Баба and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 А могуће је и да су ови дигли дреку, што би Жељко рекао спинују, пошто ни Бракуса нема на програму ових дана. Као ово им је нека новогодишња шема. Мада су били најављени у неком специјалу за НГ (то сам изшијунирао на Б92 и Парапсихопатологија форуму) Баба је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Из овога закључујемо да волиш да гледаш пинк, али само када одеш код некога, пошто га немаш јер си га оставио код зета у Бањалуци ma brate moj tv je piratebay i još jedan privatan torent sajt,a ovo ja ne mogu da gledam,mnogo se nerviram,imam neki problem sa glavom,ne mogu da budem ravnodušan,izgleda ne valjam,žao mi onih anđela na nebu što plaču za mnom budalom... kad te rat slomi onda valjda se desi po neki slučaj ko ja što sam,pa skače na svaku nepravdu koju osjeti verum est in beer and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Ne kontam da ZRU ne gotivi Vucica a ko ga gotivi? :.mislise. kordun је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 a ko ga gotivi? :.mislise. Niko normalan. Ali opet kazem s obizrom da se ponasa ko mali Putin, cudno mi je da ga ne vole barem ZRU putinoljupci... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука