Jump to content

piano

Оцени ову тему

ivona

Препоручена порука

• Свиђа ми се 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 312
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

• Свиђа ми се 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

mogla bih da ga slusam stalno....

• Свиђа ми се 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Slepi japanski pijanista Nobuyuki Tsujii (rodjen slep, ucio muziku slep!)... ovde svira jednu od najtezih kompozicija za klavir (Listova obrada Paganinija)...

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 29/12/2017 at 20:32, Иван ♪♫ рече

mene je fasciniralo kako brzo i lako cita note, i koliko brzo moze da nauci koncert, ima na yt

Imam i ja jednu takvu u kuci samo je jos mala  :)

P.S. Snimak je sa jedne veoma zanimljive promocije knjige. Zena sa Daunovim sindromom je autor. U zivotu nista nije nemoguce.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Таша рече

Imam i ja jednu takvu u kuci samo je jos mala  :)

P.S. Snimak je sa jedne veoma zanimljive promocije knjige. Zena sa Daunovim sindromom je autor. U zivotu nista nije nemoguce.

Bravo! Sjajno :)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

• Свиђа ми се 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Nije normalno kol`ko je ovo dobro...

...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...